Her er jobbet for dig, der virkelig vil gøre en forskel. Regionshospitalet Silkeborg søger en serviceassistent til Dagkirurgisk afsnitDagkirurgisk afsnit på regionshospitalet Silkeborg søger pr. 1. februar 2021 eller efter aftale, en hospitalsuddannet serviceassistent til en fast stilling med arbejdstid på 37 timer pr. uge.

Vi er et dagkirurgisk afsnit med mange planlagte daglige operationer samt opvågning og ambulatorie. Vi arbejder meget tværfagligt, hvilket også afspejler sig i jobbet som serviceassistent.
Vi er i gang med en fusionsproces med den centrale operationsgang her i Silkeborg, hvilket vil blive en realitet når vi er færdige med en igangværende ombygning. Vi forventer fusionen finder sted i løbet af 2021. Det vil betyde at serviceassistentgruppen bliver væsentlig større, og medfører nye arbejdsopgaver.

Funktionsområde.
Du vil blive en del af serviceassistentgruppen, som deltager i mange alsidige og udfordrende opgaver på operationsgangen. Arbejdsområderne bliver dog hovedsagligt rengøring.

Vi tilbyder.

  • At du bliver en del af en rigtig god arbejdsplads, hvor vi forventer noget af den enkelte, men hvor der også er store muligheder for udvikling og vedligeholdelse af dine kompetencer.
  • Et interessant og alsidigt job, hvor din indsats vil blive værdsat.
  • Vi arbejder meget tværfagligt, hvilket betyder stort kendskab til andre faggruppers arbejdsområder.
  • Du vil få indflydelse på din arbejdsplan.
  • Du vil få en grundig oplæring til de forskellige funktioner som jobbet indebærer.
Du tilbyder.
  • Erfaring med rengøring og gerne erfaring med arbejdet på en operationsgang.
  • At du kommer glad og engageret på arbejde og har et stabilt fremmøde.
  • Da arbejdsdagene hos os er spændende, men nogle gange også uforudsigelige, er det nødvendigt, at du er indstillet på at være fleksibel og kan prioritere dagens opgaver i samarbejde med dit team.
  • Du interesserer dig for mennesker og er optaget af at give patienterne en god oplevelse.
  • Har lyst til at arbejde aktivt med det gode og positive arbejdsmiljø.
Om Hospitalsenhed Midt
Hospitalsenhed Midt omfatter Regionshospitalet Viborg, Regionshospitalet Silkeborg, Regionshospitalet Hammel Neurocenter og Regionshospitalet Skive og har ca. 4.200 ansatte samt et budget på ca. 2,3 mia. kr. årligt.

De fire regionshospitaler danner tilsammen en hospitalsenhed, der har en stærk faglig profil og er i kraft af specialernes kompleksitet og bredde en af de bredest specialiserede hospitalsenheder i Jylland.

Om løn- og ansættelsesvilkår
Løn og ansættelses vilkår i henhold til overenskomst. Stillingen er omfattet af lokal løndannelse. Der påregnes 3 mdr. prøvetid.

Med henvisning til Lov om indhentelse af børneattest i forbindelse med ansættelse af personale m.v., vil der blive indhentet børneattest i forbindelse med eventuel ansættelse

Ansættelsen sker ved Region Midtjylland med tjeneste indtil videre ved Hospitalsenhed Midt, Regionshospitalet Silkeborg, Center for Planlagt Kirurgi.

Yderligere oplysninger
Nærmere oplysninger fås ved afdelingssygeplejerske Mette Sass på 78 41 67 11, hverdage mellem 08.00 – 15.00.

Se nærmere om Hospitalsenhed Midt på www.hospitalsenhedmidt.dk

Alle Hospitalsenhed Midts fire matrikler er røgfri, hvilket indebærer, at personalet ikke ryger i arbejdstiden.

Din ansøgning
Din ansøgning indeholdende oplysninger om uddannelse og hidtidig erfaring skal være os i hænde senest tirsdag den 19. januar 2021.

Ansættelsessamtaler forventes at finde sted onsdag den 27. januar 2021.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.