Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Herberget RG60 søger socialfaglig medarbejder - Pædagog eller Socialrådgiver

RG60 søger ny kollega til en tidsbegrænset ansættelse, foreløbigt i perioden 1. marts 2021 – 28. februar 2023.

Herberget RG60 er et herberg for unge i aldersgruppen 18-29 år med plads til 24 unge hjemløse. RG60 er en del af WeShelter og er placeret på Nørrebro. Herberget RG60 er et tilbud jf. Servicelovens § 110. Vi har driftsoverenskomst med Københavns Kommune.

RG60’ målgruppe er hjemløse, udsatte og marginaliserede unge mennesker, der kan have problemstillinger i form af misbrug, psykiske lidelser, dårlig økonomi, kriminalitet, manglende kontakt til det etablerede system og skrøbeligt socialt netværk.

Vi søger en medarbejder i 32 timer pr. uge.

Vores forventninger til dig er, at du:

  • Er uddannet pædagog eller socialrådgiver
  • Kan skabe og opretholde tillidsfulde relationer til de unge
  • Kan arbejde selvstændigt, da en del af arbejdet foregår i tidligere beboeres hjem
  • Er en stabil kollega, samt en fagligt og personligt afklaret person, der har lyst til at arbejde med aktiviteter - både i og udenfor huset
  • Kan skabe fællesskab, oplevelser og aktiviteter med beboerne
  • Er selvstændig og har gode samarbejdsevner
  • Kan være kontaktperson for både nuværende og tidligere beboere
  • Har kørekort
  • Har gode IT-kundskaber
  • Du er indstillet på at arbejde i et seks ugers rul, hvor der i løbet af seks uger arbejdes 10-12 aftner samt enkelte helligdage

I arbejdet er det naturligt at have samarbejde med eksterne samarbejdspartnere og myndigheder. Endvidere vil der løbende være mindre praktiske opgaver i huset og i beboernes nye hjem.

Vi arbejder i en anerkendende kultur, hvor vi gerne vil skabe stor selvstændighed, frihed og deltagelse. Vi vil gerne inspireres med nye idéer og udfordres på dem, vi allerede har. I vores arbejde er det væsentligt, at der er fokus på anerkendende og ressourceorienteret pædagogik. Alle medarbejdere tilbydes uddannelse i KRAP. 

Kerneopgaven på RG60 er:

“At tilbyde et trygt fællesskab til unge i en udsat livsposition og samarbejde med dem om at finde muligheder, der styrker selvværd, ressourcer, netværk og evnen til at leve et selvstændigt liv.

 I arbejdet med kerneopgaven er vi ambitiøse i forhold til at udvikle relationen med den unge, samtidig med at vi arbejder på at opbygge deres tillid til os og andre.

Vi vægter et professionelt og pædagogisk højt niveau. Det gør vi gennem en helhedsorienteret social indsats, hvor vi gør brug af alle personalets kompetencer, husets ressourcer og eksterne samarbejdspartnere.

Jobbet giver gode muligheder for medindflydelse og udvikling. Der er mulighed for relevante kurser, supervision, samarbejde og udvikling. 

Motiveret ansøgning med dokumentation for uddannelse og tidligere beskæftigelse samt angivelse af referencepersoner sendes elektronisk til: job@rg60.dk senest d. 15. januar 2021, kl. 12.00. Der afholdes samtaler torsdag d. 21. januar 2021 og eventuelt 2. samtale 28. januar 2021.

Ønsker du yderligere information se hjemmeside www.rg60.dk.

kontakt


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.