Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Hereford SteakHouse søger Kok og kokkelev

Hereford Steak House søger kok Til travl restaurant, beliggende København K, søges en frisk erfaren kok til steakhouse, samt en kokkelev til snarest tiltrædelse. Arbejdstiden er fuldtid, i tidsrummet kl. 12.00 - 23.00, som kan aftales nærmere.

 

Kompetencer: - Udlært kok eller ønske om at blive udlært- Minimum 3 års erfaring fra lign. stilling Du skal desuden være mødesikker, fleksibel og en holdspiller. Du skal sende din ansøgning og CV på: info@herefordsteak.dk Restaurant Hereford Steak Store Kongensgade 38 1264 København K


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329775519Phoenix-64e733ac12018-03-14T00:00:00Hereford SteakHouse søger Kok og kokkelev

Hereford Steak House søger kok Til travl restaurant, beliggende København K, søges en frisk erfaren kok til steakhouse, samt en kokkelev til snarest tiltrædelse. Arbejdstiden er fuldtid, i tidsrummet kl. 12.00 - 23.00, som kan aftales nærmere.

 

Kompetencer: - Udlært kok eller ønske om at blive udlært- Minimum 3 års erfaring fra lign. stilling Du skal desuden være mødesikker, fleksibel og en holdspiller. Du skal sende din ansøgning og CV på: info@herefordsteak.dk Restaurant Hereford Steak Store Kongensgade 38 1264 København K

2018-05-08T00:51:10.937 Hereford Steak House søger kok Til travl restaurant, beliggende København K, søges en frisk erfaren kok til steakhouse, samt en kokkelev til snarest tiltrædelse. Arbejdstiden er fuldtid, i tidsrummet kl. 12.00 - 23.00, som kan aftales nærmere. Kompetencer: - Udlært kok eller ønske om at blive udlært- Minimum 3 års erfaring fra lign. stilling Du skal desuden være mødesikker, fleksibel og en holdspiller. Du skal sende din ansøgning og CV på: info@herefordsteak.dk Restaurant Hereford Steak Store Kongensgade 38 1264 København K11Jobnet64e733ac100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-05-07T00:00:0000110EuropaDanmarkEuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnKøbenhavn3134649Restauration Hereford Steak 2014 I/S11Store Kongensgade 361264København KDKDanmark0
info@herefordsteak.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent538392JobNet47949691000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=64e733achttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=64e733achttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=64e733ac&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=64e733ac&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/8.jpgØnsker du et spændende job med varierende arbejdsopgaver? Hos Restauration Hereford Steak 2014 I/S er dette netop hvad du bliver mødt af.12008001Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration353667775Hassaninfo@herefordsteak.dkDKDanmarkDKDanmark329956618Kokkeelever i KøbenhavnBasic Er du vores nye kokkeelev? Vi bestræber os hver dag på at give vores gæster en særlig og fuldkommen restaurantoplevelse baseret på høj kvalitet samt personlig og nærværende service. Hos DiningSix sætter vi en lige så stor ære i at udvikle medarbejdere som restaurantkoncepter, og derfor leder vi lige nu efter endnu flere dygtige kokke, køkkenmedhjælpere samt kokkeelever til at indgå i vores fantastiske køkkenteams hos vores to KöD-restauranter og hos Basso. Er du ambitiøs og drømmer om en uddannelse til kok, så er du måske vores nye kokkeelev. Hos os vil du arbejde med kun de bedste råvarer og opleve hvordan kvalitet og madglæde går hånd i hånd. Du får mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt, og med dine kollegaers hjælp vil vi sørge for, at du i løbet af din læretid bliver knivskarp i et køkken. Som en del af køkkenteamet er din fornemmeste opgave at give vores gæster en madoplevelse gennem passion, kvalitet, dygtighed og finesse. Hvem er du? Har en stor passion for madlavning, hvor du altid stræber efter at gøre dit allerbedste og har kvalitet og gæsteoplevelse i fokusEn udpræget holdspiller med et positivt sind og konstruktiv attitudeHar et højt arbejdstempo og kan lide at have travltEr både struktureret, stabil og fleksibel i din arbejdsholdning Vi kan tilbyde: En ung og dynamisk organisation i konstant udviklingUnikt sammenhold blandt medarbejderne internt såvel som på tværs af restauranterneMedbestemmelse i vagtplaner Kunne du tænke dig at blive en del af teamet? Send da en motiveret ansøgning samt dit CV via knappen Send ansøgning . Vi evaluerer ansøgningerne løbende og besætter stillingerne så snart, vi har fundet de helt rigtige kandidater. Se mere på vores ansøgersite: https: diningsix.brandero.com

Er du vores nye kokkeelev? Vi bestræber os hver dag på at give vores gæster en særlig og fuldkommen restaurantoplevelse baseret på høj kvalitet samt personlig og nærværende service. Hos DiningSix sætter vi en lige så stor ære i at udvikle medarbejdere som restaurantkoncepter, og derfor leder vi lige nu efter endnu flere dygtige kokke, køkkenmedhjælpere samt kokkeelever til at indgå i vores fantastiske køkkenteams hos vores to KöD-restauranter og hos Basso.

Er du ambitiøs og drømmer om en uddannelse til kok, så er du måske vores nye kokkeelev. Hos os vil du arbejde med kun de bedste råvarer og opleve hvordan kvalitet og madglæde går hånd i hånd. Du får mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt, og med dine kollegaers hjælp vil vi sørge for, at du i løbet af din læretid bliver knivskarp i et køkken.

Som en del af køkkenteamet er din fornemmeste opgave at give vores gæster en madoplevelse gennem passion, kvalitet, dygtighed og finesse.

Hvem er du?

  • Har en stor passion for madlavning, hvor du altid stræber efter at gøre dit allerbedste og har kvalitet og gæsteoplevelse i fokus
  • En udpræget holdspiller med et positivt sind og konstruktiv attitude
  • Har et højt arbejdstempo og kan lide at have travlt
  • Er både struktureret, stabil og fleksibel i din arbejdsholdning

Vi kan tilbyde:

  • En ung og dynamisk organisation i konstant udvikling
  • Unikt sammenhold blandt medarbejderne internt såvel som på tværs af restauranterne
  • Medbestemmelse i vagtplaner

Kunne du tænke dig at blive en del af teamet? Send da en motiveret ansøgning samt dit CV via knappen "Send ansøgning". Vi evaluerer ansøgningerne løbende og besætter stillingerne så snart, vi har fundet de helt rigtige kandidater.

Se mere på vores ansøgersite: https://diningsix.brandero.com

ORS/Small/f5561a5b_logo.pngDiningSix A/SKøbenhavn K2019-02-07T17:00:55.6272019-03-13T00:00:00
329956611Kokke i KøbenhavnProfile Er du vores nye kok? Vi bestræber os hver dag på at give vores gæster en særlig og fuldkommen restaurantoplevelse baseret på høj kvalitet samt personlig og nærværende service. Hos DiningSix sætter vi en lige så stor ære i at udvikle medarbejdere som restaurantkoncepter, og derfor leder vi lige nu efter endnu flere dygtige kokke til at indgå i vores fantastiske køkkenteams hos vores to KöD-restauranter og hos Basso. Vi har rigtig travlt og leder lige nu efter flere kokke til vores pulserende restauranter i København. Vil du fungere i et miljø, hvor der er fuld smæk på, og hvor ingen dage ligner hinanden, men hvor personlig udvikling, godt arbejdsmiljø og højt humør er tre af de vigtigste parametre? Så er du måske vores nye kok. Som en del af køkkenteamet er din fornemmeste opgave at give vores gæster en madoplevelse gennem passion, kvalitet, dygtighed og finesse. Hvem er du? Uddannet kok, gerne med erfaring fra enten hotel, restauration eller cateringKan varetage opgaver som vagtplanlægning, ledelse af køkkenpersonale, bestilling og modtagelse af varer, opbakning samt køre service om aftenenHar et højt arbejdstempo og kan lide at have travltKlar på at møde udfordringer med en positiv indstillingEr glad, udadvendt, nærværende og smilende i din tilgang til andre mennesker gæster såvel som kollegaerEn udpræget holdspiller med et positivt sind og konstruktiv attitudeEr både struktureret, stabil og fleksibel i din arbejdsholdning Vi tilbyder: En spændende arbejdsplads fyldt med dygtige kollegaer i en ung og dynamisk organisation i konstant udviklingUnikt sammenhold blandt medarbejdere internt såvel som på tværs af restauranterne i form af spændende personalearrangementerGode muligheder for personlig såvel som faglig udvikling, herunder at sætte dit eget præg på menukort og ledelsesstil i køkkenetMedbestemmelse og ansvarGod løn efter kvalifikationer samt fordelagtige personalegoder Lyder det som noget for dig, så send en ansøgning via knappen Send ansøgning med vedhæftet CV og billede. Se mere på vores ansøgersite: https: diningsix.brandero.com

Er du vores nye kok?

Vi bestræber os hver dag på at give vores gæster en særlig og fuldkommen restaurantoplevelse baseret på høj kvalitet samt personlig og nærværende service. Hos DiningSix sætter vi en lige så stor ære i at udvikle medarbejdere som restaurantkoncepter, og derfor leder vi lige nu efter endnu flere dygtige kokke til at indgå i vores fantastiske køkkenteams hos vores to KöD-restauranter og hos Basso.

Vi har rigtig travlt og leder lige nu efter flere kokke til vores pulserende restauranter i København. Vil du fungere i et miljø, hvor der er fuld smæk på, og hvor ingen dage ligner hinanden, men hvor personlig udvikling, godt arbejdsmiljø og højt humør er tre af de vigtigste parametre? Så er du måske vores nye kok.

Som en del af køkkenteamet er din fornemmeste opgave at give vores gæster en madoplevelse gennem passion, kvalitet, dygtighed og finesse.

Hvem er du?

  • Uddannet kok, gerne med erfaring fra enten hotel, restauration eller catering
  • Kan varetage opgaver som vagtplanlægning, ledelse af køkkenpersonale, bestilling og modtagelse af varer, opbakning samt køre service om aftenen
  • Har et højt arbejdstempo og kan lide at have travlt
  • Klar på at møde udfordringer med en positiv indstilling
  • Er glad, udadvendt, nærværende og smilende i din tilgang til andre mennesker – gæster såvel som kollegaer
  • En udpræget holdspiller med et positivt sind og konstruktiv attitude
  • Er både struktureret, stabil og fleksibel i din arbejdsholdning

Vi tilbyder:

  • En spændende arbejdsplads fyldt med dygtige kollegaer i en ung og dynamisk organisation i konstant udvikling
  • Unikt sammenhold blandt medarbejdere internt såvel som på tværs af restauranterne i form af spændende personalearrangementer
  • Gode muligheder for personlig såvel som faglig udvikling, herunder at sætte dit eget præg på menukort og ledelsesstil i køkkenet
  • Medbestemmelse og ansvar
  • God løn efter kvalifikationer samt fordelagtige personalegoder

Lyder det som noget for dig, så send en ansøgning via knappen "Send ansøgning" med vedhæftet CV og billede.

Se mere på vores ansøgersite: https://diningsix.brandero.com

ORS/Small/ae1ea4f5_logo.pngDiningSix A/SKøbenhavn K2019-02-07T17:00:40.7202019-03-24T00:00:00
329940435Køkkenmedarbejder søges M/K med kendskab til Mellemøstlige KøkkenRobot Kan du lave Marokansk mad og følge et koncept? Er du omhyggelig uanset om det hedder catering eller Takeaway? Er du ansvarsbevidst og vant til at holde mange bolde i luften? så er det dig vi står og mangler! Beit Sitti er et nyt catering Takeway concept der laver kvalitet store som små retter, Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson og variation. Vi søger medabejder til vores marokansk og mellemøstlige mad produktionslokale. som har en bred kendskab og erfaring til det Mellemøstlige Køkken. Arbejdet er at tilberede retter fra vores cateringslokale samt til vores Takeaway. Kort og godt om dig og dit nye job Du er faglært med nogle års erfaring gerne fra Marokansk køkken. Du har stor erfaring med at håndtere sæsonens friske råvarer Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder med på tværs af teamet Du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening Bemærk at kun ansøgere eller personer der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

Kan du lave Marokansk mad og følge et koncept? Er du omhyggelig uanset om det hedder catering eller Takeaway? Er du ansvarsbevidst og vant til at holde mange bolde i luften? så er det dig vi står og mangler!

Beit Sitti er et nyt catering/Takeway concept der laver kvalitet store som små retter, Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson og variation.

Vi søger medabejder til vores marokansk og mellemøstlige mad produktionslokale. som har en bred kendskab og erfaring til det Mellemøstlige Køkken. Arbejdet er at tilberede retter fra vores cateringslokale samt til vores Takeaway.

Kort og godt om dig og dit nye job

  • Du er faglært med nogle års erfaring gerne fra Marokansk køkken.
  • Du har stor erfaring med at håndtere sæsonens friske råvarer
  • Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning
  • Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder med på tværs af teamet
  • Du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar
  • Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening

 

Bemærk at kun ansøgere eller personer der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

 

 

Beit Sitti IVSKøbenhavn Ø2019-01-10T00:00:002019-03-07T00:00:00
329945233Aamanns søger erfaren kok til restaurant på ØsterbroRobot Om arbejdspladsen Aamanns Etablissement, beliggende på Øster Farigmagsgade på Østerbro, åbnede oprindeligt i 2009, men blev i maj 2018 relanceret. Til frokost serverer vi smørrebrød udsprunget af den klassiske tradition og til aften serverer vi nyfortolkede kroklassikere, begge tilført nye idéer og skarpe smagssammensætninger, med fokus på velsmag og gode råvarer. Om dig Du er uddannet kok. Du elsker mad og at arbejde med gode råvarer. Du er en energisk og udadvendt person, der kan holde mange bolde i luften samt holde en stram tidsplan. Du har sans for råvarekendskab og kreativitet i køkkenet. Du forstår og taler som minimum engelsk og også gerne dansk. Du arbejder struktureret, rent og målrettet. Du arbejder selvstændigt og tager ansvar Vi tilbyder Hos Aamanns Etablissement bliver du en del af et yderst dedikeret team. Engagementet er højt og med fokus på kvalitetsråvarer og ærligt kokkehåndværk. Arbejdstiderne fordeles over alle ugens dage. Vi har aftenåbent onsdage lørdage, men åbent til frokost alle ugens dage. Fri hver 2. weekend. En uformel omgangstone i et ungt, internationalt og dynamisk team Løn efter kvalifikationer En arbejdsplads i stor udvikling med flad ledelsesstruktur, indflydelse, glade og kvalitetsbevidste gæster, kunder og kolleger. Vi søger en kok til fuldtidsansættelse med tiltrædelse hurtigst muligt. Kontakt os Hvis du kan se dig selv i det ovenstående, opfordrer vi til at søge stillingen. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os. Send din ansøgning og dit CV vedhæftet til: job@aamanns.dk. Skriv Kok til Aamanns Etablissement i mailens emnefelt. Mere om Aamanns Vi er især kendt for at have taget det danske smørrebrød tilbage til rødderne med udgangspunkt i gammeldags tilberedningsmetoder, men med nye smagssammensætninger, der overrasker, og hvor smagen er i højsædet. Alt er lavet fra bunden og med ordentlige råvarer. Brødet er økologisk surdejsrugbrød, fisken er bæredygtig, kødet er fra dyr, der har levet et anstændigt liv på friland, ligesom frugt og grønt er i sæson og korn samt mejeriprodukter er økologiske. Vores menuer skifter i løbet af året i takt med årstiderne. I dag består Aamanns af: Aamanns Etablissement, vores første restaurant der åbnede i 2009, relanceret i 2018. Aamanns Deli Take Away, vores high-end deli. Aamanns Køkken, hvor vi har kantine, selskabslokale, centralkøkken og frokostordning på Refshaleøen. Restaurant Aamanns 1921, vores største restaurant beliggende i Indre by. Aamanns Airport, en franchise smørrebrødsrestaurant i Københavns Lufthavn. Du kan læse mere om Aamanns på http: www.aamanns.dk

Om arbejdspladsen

Aamanns Etablissement, beliggende på Øster Farigmagsgade på Østerbro, åbnede oprindeligt i 2009, men blev i maj 2018 relanceret. Til frokost serverer vi smørrebrød udsprunget af den klassiske tradition og til aften serverer vi nyfortolkede kroklassikere, begge tilført nye idéer og skarpe smagssammensætninger, med fokus på velsmag og gode råvarer.

 

Om dig

  • Du er uddannet kok. 
  • Du elsker mad og at arbejde med gode råvarer.
  • Du er en energisk og udadvendt person, der kan holde mange bolde i luften samt holde en stram tidsplan.
  • Du har sans for råvarekendskab og kreativitet i køkkenet.
  • Du forstår og taler som minimum engelsk og også gerne dansk.
  • Du arbejder struktureret, rent og målrettet.
  • Du arbejder selvstændigt og tager ansvar

 

Vi tilbyder

  • Hos Aamanns Etablissement bliver du en del af et yderst dedikeret team. Engagementet er højt og med fokus på kvalitetsråvarer og ærligt kokkehåndværk. 
  • Arbejdstiderne fordeles over alle ugens dage. Vi har aftenåbent onsdage – lørdage, men åbent til frokost alle ugens dage.
  • Fri hver 2. weekend.
  • En uformel omgangstone i et ungt, internationalt og dynamisk team
  • Løn efter kvalifikationer
  • En arbejdsplads i stor udvikling med flad ledelsesstruktur, indflydelse, glade og kvalitetsbevidste gæster, kunder og kolleger. 

 Vi søger en kok til fuldtidsansættelse med tiltrædelse hurtigst muligt.

 

Kontakt os

Hvis du kan se dig selv i det ovenstående, opfordrer vi til at søge stillingen. 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Send din ansøgning og dit CV vedhæftet til: job@aamanns.dk.
Skriv 'Kok til Aamanns Etablissement' i mailens emnefelt. 

 

Mere om Aamanns

Vi er især kendt for at have taget det danske smørrebrød tilbage til rødderne med udgangspunkt i gammeldags tilberedningsmetoder, men med nye smagssammensætninger, der overrasker, og hvor smagen er i højsædet. Alt er lavet fra bunden og med ordentlige råvarer. Brødet er økologisk surdejsrugbrød, fisken er bæredygtig, kødet er fra dyr, der har levet et anstændigt liv på friland, ligesom frugt og grønt er i sæson og korn samt mejeriprodukter er økologiske. Vores menuer skifter i løbet af året i takt med årstiderne. 

I dag består Aamanns af:

  • Aamanns Etablissement, vores første restaurant der åbnede i 2009, relanceret i 2018. 
  • Aamanns Deli & Take Away, vores high-end deli.
  • Aamanns Køkken, hvor vi har kantine, selskabslokale, centralkøkken og frokostordning på Refshaleøen.
  • Restaurant Aamanns 1921, vores største restaurant beliggende i Indre by.
  • Aamanns Airport, en franchise smørrebrødsrestaurant i Københavns Lufthavn.

Du kan læse mere om Aamanns på http://www.aamanns.dk

 

 

Aamanns EtablissementKøbenhavn Ø2019-01-21T00:00:002019-03-15T00:00:00
329943510Restaurant/cafe Espersen søger kokRobot Kok med ambitioner søges til helårsstilling i travl restaurant på den gamle havn i Dragør. For den rette ildsjæl, er der mulighed for at være med til at sætte dit eget præg på restauranten i samarbejde med dine kollegaer. Samt at være med til at åbne en helt ny restaurant på den gamle havn i år 2019. Har du et stort gå-på-mod og entusiasme i dagligdagen, er det måske dig, vi søger. Tiltrædelse fra 1. marts eller efter aftale. Løn efter kvalifikationer. Ansøgning og CV bedes sendt til Espersen80@hotmail.com Ved spørgsmål kontakt venligst køkkenchef, Michael Tlf.: 45 25302520 Cafe Espersen færgevej 1-3 2791 Dragør

Kok med ambitioner søges til helårsstilling i travl restaurant på den gamle havn i Dragør.

For den rette ildsjæl, er der mulighed for at være med til at sætte dit eget præg på restauranten i samarbejde med dine kollegaer. Samt at være med til at åbne en helt ny restaurant på den gamle havn i år 2019.

Har du et stort gå-på-mod og entusiasme i dagligdagen, er det måske dig, vi søger.

Tiltrædelse fra 1. marts eller efter aftale. Løn efter kvalifikationer.

Ansøgning og CV bedes sendt til

Espersen80@hotmail.com

Ved spørgsmål kontakt venligst køkkenchef, Michael 

Tlf.: +45 25302520

Cafe Espersen færgevej 1-3 2791 Dragør

 

CAFE ESPERSEN ApSKastrup2019-01-16T00:00:002019-02-28T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Kokkeelever i København

DiningSix A/S

København K
Er du vores nye kokkeelev? Vi bestræber os hver dag på at give vores gæster en særlig og fuldkommen restaurantoplevelse baseret på høj kvalitet samt personlig og nærværende service. Hos DiningSix sætter vi en lige så stor ære i at udvikle medarbejde...
Indrykket:7. februar 2019
Udløbsdato:13. marts 2019

Kokke i København

DiningSix A/S

København K
Er du vores nye kok? Vi bestræber os hver dag på at give vores gæster en særlig og fuldkommen restaurantoplevelse baseret på høj kvalitet samt personlig og nærværende service. Hos DiningSix sætter vi en lige så stor ære i at udvikle medarbejdere som...
Indrykket:7. februar 2019
Udløbsdato:24. marts 2019

Køkkenmedarbejder søges M/K med kendskab til Mellemøstlige Køkken

Beit Sitti IVS

København Ø
Kan du lave Marokansk mad og følge et koncept? Er du omhyggelig uanset om det hedder catering eller Takeaway? Er du ansvarsbevidst og vant til at holde mange bolde i luften? så er det dig vi står og mangler! Beit Sitti er et nyt catering Takeway con...
Indrykket:10. januar 2019
Udløbsdato:7. marts 2019

Aamanns søger erfaren kok til restaurant på Østerbro

Aamanns Etablissement

København Ø
Om arbejdspladsen Aamanns Etablissement, beliggende på Øster Farigmagsgade på Østerbro, åbnede oprindeligt i 2009, men blev i maj 2018 relanceret. Til frokost serverer vi smørrebrød udsprunget af den klassiske tradition og til aften serverer vi nyfo...
Indrykket:21. januar 2019
Udløbsdato:15. marts 2019

Restaurant/cafe Espersen søger kok

CAFE ESPERSEN ApS

Kastrup
Kok med ambitioner søges til helårsstilling i travl restaurant på den gamle havn i Dragør. For den rette ildsjæl, er der mulighed for at være med til at sætte dit eget præg på restauranten i samarbejde med dine kollegaer. Samt at være med til at åbn...
Indrykket:16. januar 2019
Udløbsdato:28. februar 2019