Gem job

Herlev Kommune søger pædagogiske assistentelever med start i august 2021

Brænder du for det pædagogiske arbejde og ønsker du at gøre en forskel for børn og unge? Så er det måske dig, vi søger som pædagogisk assistentelev i Herlev Kommune.

Når du bliver ansat som pædagogisk assistentelev, er du elev i Herlev Kommune under hele din uddannelse og får elevløn. Uddannelsen tager 2 år og 1½ måned.

På uddannelsen til pædagogisk assistent veksler du mellem at gå på skole og være i praktik. Skoleforløbet foregår på SOSU H i Brøndby, og praktikken foregår i en institution i Herlev.

Med en uddannelse som pædagogisk assistent kan du efterfølgende udføre praktisk pædagogisk arbejde på hele det pædagogiske arbejdsmarked i kommuner og regioner med børn og voksne, herunder målgrupper med særlige behov. Du kan eksempelvis søge arbejde i daginstitutioner, fritidshjem, ungdomsklubber, døgninstitutioner, skoler samt bo- og væresteder for fysisk og/eller psykisk handicappede. Uddannelsen giver dig direkte adgang til at videreuddanne dig til pædagog, og hvis du har engelsk på D-niveau, har du desuden direkte adgang til at videreuddanne dig til socialrådgiver.

I Herlev Kommune vægter vi ansvar for egen læring højt. Derfor vil du også selv få mulighed for at få indflydelse på, hvor du skal i praktik henne. Det er en fordel, hvis du bor i Herlev, men det er ikke et krav.

Vi forventer, at du:

  • Er motiveret og interesseret i at tage en uddannelse
  • Gerne vil arbejde med børn og unge
  • Er mødestabil og tager ansvar for dit arbejde

Vi tilbyder:
  • Aflønning efter FOA's overenskomst
  • Garanteret praktikplads, når du skal ud i praktik mellem skoleforløbene
  • Tilknytning til en praktikvejleder i den institution, hvor du er i praktik

Forudsætninger for optagelse:
  • Du skal have bestået Grundforløb 2, når du starter i august
  • Hvis du er over 25 år, kan du få udarbejdet en realkompetencevurdering, som skal vedlægges din ansøgning. Realkompetencevurderingen kan blandt andet udarbejdes af SOSU H.

Send os en motiveret ansøgning, hvor du fortæller lidt om dig selv, og hvorfor du gerne vil være pædagogisk assistent, samt et CV. Hvis du har udtalelser fra tidligere ansættelser, må du meget gerne vedhæfte dem til din ansøgning.

Ansøgningsfristen er den 19. maj 2021.

Du kan læse mere om uddannelsen til pædagogisk assistent på: https://sosuh.dk/uddannelse/paedagogisk-assistent/

Vi indhenter i forbindelse med ansættelsen straffe- og børneattester.

Nærmere oplysninger kan fås ved henvendelse til udviklingskonsulent Louise Klingenberg Nielsen på mail Louise.Klingenberg.Nielsen@herlev.dk eller på telefon 44 52 86 61.

Ansøgning: Du søger stillingen online. Husk at vedhæfte din ansøgning, CV og andre relevante bilag. Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering. Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe ”Spam/uønsket post”.


Gem job

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Sagskoordinator

danbolig - BUNDGAARD OG JØRGENSEN ApS

Herlev
Erfaren sagskoordinator søges til fuldtid eller deltid. danbolig Herlev søger en erfaren sagskoordinator med tiltrædelse snarest muligt - men vi venter gerne på den rigtige person og profil. For stillingen gælder, at du skal være kundeorienteret og ...
Indrykket:7. april 2021
Gem

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Sagskoordinator

danbolig - BUNDGAARD OG JØRGENSEN ApS

Herlev
Erfaren sagskoordinator søges til fuldtid eller deltid. danbolig Herlev søger en erfaren sagskoordinator med tiltrædelse snarest muligt - men vi venter gerne på den rigtige person og profil. For stillingen gælder, at du skal være kundeorienteret og ...
Indrykket:7. april 2021