Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Herrefrisør søges hos Cheveux Salon

Herrefrisør søges hos Cheveux Salon

Dygtig & erfaren herrefrisør søges.

Hos Cheveux Salon i Holbæk søger vi en dygtig og kreativ Herrefrisør, som vil være en del af vores team. Vi er et team på 4 personer, som er velfungerende og har plads til humor og forskellighed. Stillingen vil være med henblik på fastansættelse efter en prøveperiode. Der er tale om alle ansættelsesforhold såvel deltid som fuldtid.
Arbejdstiderne varierer, men vi tager hensyn til at vores frisørs arbejde passer til privatlivet også.

Det skal endvidere oplyses, at vi p.t. ikke har brug for elever.

Salonen ligger i centrum af Holbæk og har en rigtig god kundekreds. Vi tilbyder både med- og uden tidsbestilling, men vi har flest faste kunder, og derfor foretrækker de tidsbestilling i stedet. Vi sætter stor vægt på, at vores kunder går tilfredse hjem og får den nødvendige kundeservice.
Send gerne en mail med din ansøgning og cv til e-mailen: info@cheveuxsalon.dk. For direkte kontakt er man også velkommen til at ringe på tlf. 34 100 200 eller 25 14 43 00. Ansættelsesdatoen er den 01.04.2018, og vi holder løbende samtaler, når ansøgningerne modtages.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her