Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Herstedøster Skole søger 1 uddannet skolepædagog til specialklasser for ASF

Vil du også være med til at gøre en forskel?
Herstedøster Skole opnormere bemandingen omkring vores begynderklasse og søger derfor 1 pædagog, der vil være med til udvikle vores specialklasser endnu mere.
Vi kan tilbyde ansættelse i en stor specialklasserække, med 40 dygtige kollegaer, fordelt på lærere, pædagoger og pædagogmedhjælpere. Hertil følger 88 skønne elever fordelt i 11 klasser. Vi har et udvidet skole/hjemsamarbejde med fokus på elevernes dannelse, faglighed og trivsel.

Vi lægger vægt på det forpligtende teamsamarbejde, hvor den enkelte medarbejder tør tage ansvar og tør reflektere over egen og fælles praksis. Vi sætter stor pris på initiativ, motivation og engagement, men det er også vigtigt, at du forstår at være struktureret og konkret, samt være rolig og anerkendende i din tilgang, med udgangspunkt i low arousal. Vi ser gerne, at du har erfaring med målgruppen og pædagogisk og didaktisk kan tage udgangspunkt i den enkelte elev og tilpasse dig til elevernes behov. Du støtter op om teamet og afdelingens beslutninger om den pædagogiske retning, der tager udgangspunkt i at den enkelte elev mødes på sit eget niveau ud fra sit individuelle skema.

Vi søger dig, der har lyst til at arbejde sammen med os, og som er pædagoguddannet, med et brændende hjerte for elever med særlige behov. Du er initiativrig og kreativt anlagt og sætter pris på udeliv.

Stillingerne er faste stillinger på fuld tid og du skal have:

  • Stor erfaring med børn med autisme
  • Stor erfaring med de specialpædagogiske redskaber og rammer for børn med autisme
  • Er pædagoguddannet
  • Være solidt funderet i din faglighed og pædagogiske overvejelser og støtte eleverne i en bred vifte af fag
  • Have visioner og lyst til at arbejde målrettet med at kvalitetssikre og udvikle det faglige og sociale lærings- og fritidsmiljø i et tæt konstruktivt samarbejde med alle skolens ansatte
  • Skabe sammenhængskraft mellem de læringsrum, som lærere og pædagoger skaber
  • Ønske om at arbejde i et ofte hektisk miljø og kan bevare overblikket med fokus på elevernes udvikling, trivsel og faglighed, selv i meget travle situationer

For stillingen gælder, at det er en stilling på fuld tid, stillingen er til besættelse snarest muligt. Du vil blive tilknyttet teamet omkring vores begyndergruppe og skal samarbejde med teamets øvrige medlemmer om at tilrettelægge hverdagen for eleverne.

Vi er en stor skole i fortsat positiv udvikling, der har nogle fine faciliteter i form af egen sportshal, tumlesal, løbebane og boldbane, rummelige fællesarealer, nyindrettede klasselokaler og veludstyrede faglokaler samt masser af indendørs og udendørs områder med mange aktivitetsmuligheder.

Du vil blive en del af nogle søde og hjælpsomme kolleger, hvor samarbejdet er præget af høj social kapital, mulighed for din egen kontorplads med computer, kaffe/te- og frugtordning og meget mere.

Herstedøster Skole er en firesporet skole med knap 1.000 elever og 2 specialklasserækker for børn med autisme og socioemotionelle udfordringer. Vi ligger i smukke grønne omgivelser lige op til Vestskoven. Der er gode offentlige transportmidler via Glostrup og Albertslund Stationer, og du kan også nemt komme til os i bil eller på cykel.
I Albertslund Kommune er vi ambitiøse på alle børns vegne. Vi lægger vægt på, at børnene trives i fællesskaber. Derfor prioriterer vi læring, fordybelse og dannelse højt sammen med udvikling af de faglige og sociale kompetencer.

I Albertslund Kommune er der højt til loftet, langt mellem væggene og plads til alt det skæve. Vi har gensidig initiativpligt. Gennem forpligtende dialog skaber vi i fællesskab gode og fleksible rammer for arbejdet i skolen – hele tiden med kerneopgaven i centrum!
I Albertslund Kommune skal alle børn have mulighed for at udfolde deres personlige kompetencer og udleve deres passion. De voksne opmuntrer børnene til at forfølge deres mål – også de mest ambitiøse. Børnenes læring og udvikling foregår både inden for og uden for institutionens mure. I naturen. Sammen med andre.

Velkommen til Albertslund – byen for børnene, det grønne og fællesskabet!

Yderligere oplysninger
Du kan få meget mere at vide på skolens hjemmeside, og hvis har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Herstedøster Skoles kontor på tlf. nr. 43 68 73 00, og spørge efter afdelingsleder for specialklasserne Mads Brøns Pedersen eller skoleleder Birgitte Pilgård. 

Ansøgning
Din ansøgning med dokumentation for tidligere beskæftigelse, dit CV samt kopi af eksamensbevis skal være skolen i hænde senest torsdag den 18. juli 2020.
Der afholdes ansættelsessamtaler løbende, og der ansættes løbende. Ansøgere vil høre noget senest fredag den 14. august 2020.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.