Herstedøster Skole søger en kreativ uddannet pædagog til vores SFO afdeling Hjerter 2

37 timer til fastansættelse med start 1. juni 2018.

På Herstedøster Skole har vi høje ambitioner og forventninger til alle børn. Vi arbejder intenst på at sikre læring og trivsel for alle. I SFO én har vi omkring 250 børn fordelt på tre afdelinger, hvortil vi søger en engageret og kompetent skolepædagog til afdelingen Hjerter To.

Som skolepædagogen bliver du en del af SFO én og indskolingen, hvor du kommer til at indgå i et tæt forpligtigende samarbejde med lærere og pædagoger. Som SFO pædagog har man ca. lige meget børnetid i skoledelen og i SFO-delen.

Du skal først og fremmest være vild med børn og du skal se det som din vigtigste opgave at støtte op om dem, deres skolegang og vores fælles opgave med at gøre dem dygtige og livsduelige.

Vi ser gerne, at du:

  • er glad for at udfolde dig kreativ og slippe den løs på SFO’ens kreative værksted for børn
  • brænder for at udvikle pædagogisk praksis, sætte ting i gang og følge initiativer til dørs, er vedholdende, insisterende og troværdig i din tilgang til både børn og de voksne omkring dem
  • har tålmodighed, humor og selvironi med dig på job hver dag.
  • har erfaring fra lignende arbejde.
  • kan varetage dit arbejde med en høj grad af selvstændighed og fleksibilitet.
  • kan koble pædagogisk teori og konkret pædagogisk praksis, samt sætte ord på dette overfor samarbejdspartnere og forældre.
  • er kommunikativt stærk både mundtligt og skriftligt, og kan se mening i at dokumentere dit arbejde undervejs fx i handleplaner og notater.
Herstedøster Skole er en firesporet skole med 1000 elever og 2 specialklasserækker for børn med autisme og emotionelle udfordringer.

Vi ligger i grønne områder lige op til Vestskoven. Der er gode offentlige transportmidler fra Glostrup og Albertslund Station og vi er lette at komme til i bil eller på cykel.

I Albertslund Kommune er der højt til loftet, langt mellem væggene – og plads til det skæve. Vi har gensidig initiativpligt. Gennem forpligtende dialog, skaber vi i fællesskab gode og fleksible rammer for arbejdet i skolen – hele tiden med kerneopgaven i centrum.

I Albertslund Kommune er vi ambitiøse på alle børns vegne. Vi lægger vægt på, at børnene trives i fællesskaber. Derfor prioriterer vi læring, fordybelse og dannelse højt - sammen med udvikling af de sociale kompetencer.

I Albertslund Kommune skal alle børn have mulighed for at udfolde deres personlige
kompetencer – og udleve deres passion. De voksne opmuntrer børnene og de unge til at
forfølge deres mål – også de mest ambitiøse. Børnenes læring og udvikling foregår både
indenfor og udenfor institutionernes mure. I naturen. Sammen med andre.

Velkommen til Albertslund – byen for børnene, det grønne og fællesskabet!
Hvis du mener, at du er i besiddelse af de nødvendige egenskaber og kvalifikationer, ser vi frem til at modtage din ansøgning. Du kan læse mere om skolen på Skoleporten Herstedøster skole.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at besøge skolen, er du velkommen til at kontakte SFO og indskolingsleder Rene Bojsen på tlf. nr. 43687300.

Din ansøgning skal være skolen i hænde senest d. 23. april kl. 12.00.

Ansættelsessamtalerne afholdes den 24. april i tidsrummet 14.30 – 17.00 på Herstedøster Skole.

Løn og ansættelsesvilkår
Løn og ansættelse ifølge gældende overenskomst efter principper om lokal løndannelse efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

SFO Egelundskolen søger 2 fuldtids pædagoger pr. 1. juli 2018

Egelundskolen

Albertslund
Positive, engagerede og fagligt dygtige pædagoger søges til SFO Egelundskolen. Du vil blive tilknyttet både indskolingen og SFO en.I Albertslund kommune lægger alle SFO-pædagoger 10 lektioner om ugen i skolen. Det er vigtigt, at du har erfaring med ...
Indrykket:17. april 2018
Udløbsdato:14. maj 2018

Distrikt Baltorp søger pædagog til et barselsvikariat i Børnehuset Kirstinevang

Børnehuset Kirstinevang 1

Albertslund
DISTRIKT BALTORPI Distrikt Baltorp er beliggende 6 børnehuse, hvoraf Kirstinevang er den ene.De øvrige børnehuse hedder Kornblomsten, Stjernehuset, Bispevangen, Grantoften og Askelunden. Hvert børnehus har ansat en eller to pædagogiske ledere til at...
Indrykket:13. april 2018
Udløbsdato:10. maj 2018

Distrikt Skovvejen søger Pædagog til Børnehuset ved Skoven

Distrikt Skovvejen

Albertslund
Børnehuset ved Skoven, søger en uddannet pædagog, stillingen er på 35 timer og fra den 1. juni. Børnehuset er normeret til 40 vuggestuebørn og 60 børnehavebørn. Stillingen vil være i vuggestuen, gruppen med de 0-3 årige. Men da vi er et integreret b...
Indrykket:9. april 2018
Udløbsdato:23. april 2018

Vikariat - Pædagog 37 timer

Distrikt Måløvhøj

Albertslund
Vi søger en pædagog 37 timers i perioden 1. juni 2018- 30. april 2019, der ønsker at arbejde i et stort børnehus i distriktsinstitutionen MåløvHøj. Stillingen er ledig i børnehaven, men da vi arbejder på tværs, forventer vi, at du kan arbejde med åb...
Indrykket:6. april 2018
Udløbsdato:22. april 2018

Pædagog

Ådalens Privatskole

Høje-Taastrup
To engagerede og kompetente pædagoger 32 37 t. søges til skole, SFO og klub på en velfungerende privatskole. Ådalens Privatskole er en 2 sporet skole fra 0. til 9. kl. beliggende i Ishøj i naturskønne omgivelser. Ådalens Privatskole blev grundlagt i...
Indrykket:9. marts 2018
Udløbsdato:7. maj 2018