Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Hf-undervisere - Aalborg

Brænder du for at undervise unge og voksne på hf?

VUC&hf Nordjyllands afdeling i Aalborg søger undervisere til at varetage undervisningen i drama og spansk fra august 2018.

Det drejer sig om to faste stillinger, hver med en ansættelsesgrad på 0,5, alternativt en fuldtidsstilling ved en fagkombination med drama og spansk. Ansøgere med undervisningskompetence i flere fag fra gymnasiets fagrække vil blive foretrukket.

VUC&hf Nordjylland er i stadig pædagogisk og organisatorisk udvikling, og du vil have gode muligheder for faglig og pædagogisk udvikling. Vi har et godt arbejdsmiljø og tradition for konstruktiv medarbejderindflydelse. Vi har ansat mange nye medarbejdere de seneste år og har derfor stor erfaring i at modtage nye kolleger.

Vi forventer, at du arbejder med kursisternes motivation, indgår i teamsamarbejde, deltager i pædagogisk og faglig udvikling samt i skolens øvrige liv.

Sammen med SOSU Nord udgør vores afdeling i Aalborg Campus På Sporet. Vi udbyder på hf i Aalborg, 2-årigt hf, hf-enkeltfag samt indgår i et samarbejde med SOSU Nord om undervisningen på deres EUX-forløb.

Ansøgere skal have faglig kompetence til undervisning på niveauer i de gymnasiale uddannelser, jfr. Undervisningsministeriets bestemmelser herom.

Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til den til enhver tid gældende GL-overenskomst.

Ansøgningsfristen er 4. maj.
Ansøgning skal sendes via link på vores hjemmeside:
http://www.vucnordjylland.dk/main/vores-organisation/ledige-stillinger


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her