Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

HF & VUC FYN søger hurtigst muligt lærere med kompetencer i både Dansk som andetsprog og FVU-Læsning

HF & VUC FYN Odense City Campus søger lærere med linjefag i Dansk som andetsprog (DSA), og FVU-Læsning efteruddannelse.

Vi forventer øget aktivitet på FVU-Læsning for tosprogede og har derfor løbende behov for flere lærere med denne kombi-kompetence. Der vil være tale om undervisning på daghold, virksomhedshold og eftermiddags/aften hold.

På HF & VUC FYN arbejder vi på at fastholde, afdække og udvikle de enkelte kursisters potentiale. Vi tror på, at alle skal have mulighed for at få en uddannelse, når de selv vil. Derfor stræber vi hele tiden efter at udvikle og tilpasse vores uddannelsestilbud med blik for kursisternes potentiale.

Vi forventer, at du er en engageret underviser, der sætter kursisterne i centrum, har mod på nye opgaver og lyst til at indgå i et tæt og inspirerende kollegialt samarbejde. Du skal arbejde aktivt med på virkeliggørelse af HF & VUC FYNs strategi, hvor engagerende og synlig læring, positive relationer og det forpligtende fællesskab er nøgleord.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til Finansministeriets cirkulære om Fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Statstjenestemændenes Centralorganisation II, Lærernes Centralorganisation og Overenskomstansattes Centralorganisation og Finansministeriets cirkulære om organisationsaftale for lærere m.fl. ved almen voksenuddannelse, forberedende voksenundervisning og ordblindeundervisning.

På http://www.vucfyn.dk kan du blandt andet læse mere om HF & VUC FYNs uddannelsestilbud, uddannelses­steder, organisering, vision, mission og strategi.

For alle stillingers vedkommende er HF & VUC FYN ansættelsesmyndigheden.

Kontaktperson Sune Pihl: sph@vucfyn.dk, tlf. 51 72 49 23  

Ansøgning med relevant dokumentation sendes til ansogning@vucfyn.dk

Der vil løbende blive indkaldt til samtaler om stillingerne.

Ansøgningsfrist: 28. februar 2018, kl. 12.00.

HF & VUC FYN er et uddannelsescenter for voksne og unge. Vi er ca. 600 medarbejdere, og har kursister svarende til ca. 4.100 årskursister optaget på enkeltfag eller samlede forløb ved HF & VUC FYN. Vi har undervisningssteder i Fåborg, Glamsbjerg, Marstal (Ærø), Middelfart, Nyborg, Odense, Rudkøbing, Svendborg og Søndersø.

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her