Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Himmerlands Ungdomsskole søger gymnastiklærer

Til sommer starter 146 elever på Himmerlands Ungdomsskole. I den forbindelse mangler vi en gymnastiklærer, som kan tage ansvaret for profilfaget spring, indgå i vores gymnastikteam med ansvar for drengegymnastikken og varetage undervisning i et eller flere af skolens øvrige fag. Med til stillingen hører også almindelige funktioner, som at være kontaktlærer og at have weekend- og aftenvagter.

Himmerlands Ungdomsskole er en Grundtvigsk efterskole fra 1920, som tilbyder en bred vifte af fag, der fordeler sig under overskriften “Idræt og kreativitet”. Med høje timetal i vores profilfag, store faglige ambitioner og fleksibel fagstruktur, prioriterer vi efterskolen som et sted at afprøve og lære om sig selv i faglige og sociale fællesskaber. Vi møder eleverne med hver enkelts udvikling for øje.

Himmerlands Ungdomsskole er en efterskole med en overvægt af medarbejdere ansat indenfor de seneste år. Vi har en uformel og humoristisk omgangstone, hvor traditionelle efterskoleværdier og skoleudvikling går hånd i hånd. Der er korte beslutningsveje, et højt aktivitetsniveau og mulighed for som medarbejder at gøre sin indflydelse gældende.

Vi ser meget frem til at byde en ny kollega velkommen. Kom meget gerne på besøg til en rundvisning af to af skolens elever, eller ring for at høre mere.

Ansættelse sker i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og LC.

Ansøgning og relevante bilag sendes i samlet PDF til forstander Jesper Laubjerg på jl@h-u.dk med emnet “Ansøgning” senest torsdag den 3. maj kl 12.

Samtaler forventes afholdt mandag i uge 19.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Teknisk Gymnasium i Aars søger en dygtig gymnasielærer.

Erhvervsskolerne Aars

Rebild
Vi søger en ny kollega til undervisning i fysik og teknologi. Undervisningserfaring og pædagogikum er en fordel, og kandidater med to eller flere fag foretrækkes. Teknisk Gymnasium i Aars er sammen med Handelsgymnasiet en del af Erhvervsskolerne Aar...
Indrykket:28. juni 2018
Udløbsdato:6. august 2018

Musik- og dansklærer til indskolingen

Kongerslev Skole

Rebild
Lærer til Kongerslev SkoleLærer til fast fuldtidsstilling på Kongerslev Skole. Vi søger til Kongerslev skole en dygtig, engageret musik- og dansklærer til indskolingen.Du elsker at undervise i musik brænder for at være lærer har fokus på god klassel...
Indrykket:6. juli 2018
Udløbsdato:10. august 2018