Hindsgavl Slot søger kokke

Har du lyst til at blive en del af en spændende virksomhed i Danmarks måske nok smukkeste rammer, og vil du bidrage til at give vores gæster gode oplevelser – hver dag? Så er det måske dig, vi søger.  

På Hindsgavl Slot søger vi lige nu uddannede, erfarne, engagerede og dygtige kokke til ansættelse snarest muligt. Du vil blive en del af et velfungerende og professionelt team, som sammen med resten af slottet hjælper og inspirerer hinanden til at give vores gæster gode oplevelser.

Stillingen indebærer

Som kok på Hindsgavl Slot bliver du en del af en dynamisk og moderne arbejdsplads samt en velfungerende servicekultur. Du vil indgå i et kokketeam med 26 engagerede og dygtige kollegaer, som laver gastronomi til både á la carte, konferencer, selskaber og forskellige arrangementer. Der vil for den rette kandidat være mulighed for at få indflydelse på den daglige drift herunder menuplanlægning, generel udvikling i køkkenet og oplæring af elever. Vi arbejder altid med gode og friske råvarer – når årstiden tillader det fra slottets egen køkkenhave - og du vil opleve, at der altid er fokus på tilberedelse af mad i høj kvalitet. 

Du kan se frem til

Du kan se frem til et spændende job i smukke omgivelser med moderne køkken- hotel- og konferencefaciliteter. Din arbejdsdag vil byde på masser af udfordringer og varierende arbejdsopgaver i historiske og unikke rammer. Vi tilbyder dig en god løn, som afspejler dine kvalifikationer samt et godt arbejdsmiljø i en venlig, uformel, men professionel atmosfære. Vi har gode arbejdsforhold og faste aftaler for timer, ferie, tillæg og overtid. Vi søger lige nu primært kokke til aftenvagter (typisk 11.00-22.00) Vagtplanen tager udgangspunkt i en rotationsordning, hvor du kan regne med at have fri hver anden weekend. 

Det er vigtigt for os

Det er vigtigt for os, at du som person er dygtig, nytænkende og engageret i dit fag og har mod på et job, hvor du løbende bliver udfordret. På Hindsgavl Slot er værtskab i fokus, og derfor er det vigtigt, at du er serviceorienteret og brænder for at give vores gæster uforglemmelige oplevelser. Vi har konstant fokus på at gøre brug af og støtte op omkring de kompetencer hver enkelt medarbejder besidder, og vi forventer, at du er positiv indstillet, fleksibel og har gode samarbejdsevner. Vi betragter desuden tillid som et vigtigt arbejdsredskab, og du skal have lyst til at indgå i og ikke mindst bidrage positivt til fællesskabet. Sidst men ikke mindst er det vigtigt, at du har ordenssans, overblik og kan arbejde selvstændigt med fokus på kvalitet – i et til tider hektisk miljø.

Stillingen er til besættelse snarest muligt. Du søger stillingen ved at sende ansøgning samt CV med billede til kokken@hindsgavl.dk senest den 10. juni 2019. 

Har du yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte køkkenchef Ulrik Nielsen på tlf.: 30 62 18 27 eller ulrik@hindsgavl.dk.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330006802Phoenix-9c6942af12019-04-12T00:00:00Hindsgavl Slot søger kokke

Har du lyst til at blive en del af en spændende virksomhed i Danmarks måske nok smukkeste rammer, og vil du bidrage til at give vores gæster gode oplevelser – hver dag? Så er det måske dig, vi søger.  

På Hindsgavl Slot søger vi lige nu uddannede, erfarne, engagerede og dygtige kokke til ansættelse snarest muligt. Du vil blive en del af et velfungerende og professionelt team, som sammen med resten af slottet hjælper og inspirerer hinanden til at give vores gæster gode oplevelser.

Stillingen indebærer

Som kok på Hindsgavl Slot bliver du en del af en dynamisk og moderne arbejdsplads samt en velfungerende servicekultur. Du vil indgå i et kokketeam med 26 engagerede og dygtige kollegaer, som laver gastronomi til både á la carte, konferencer, selskaber og forskellige arrangementer. Der vil for den rette kandidat være mulighed for at få indflydelse på den daglige drift herunder menuplanlægning, generel udvikling i køkkenet og oplæring af elever. Vi arbejder altid med gode og friske råvarer – når årstiden tillader det fra slottets egen køkkenhave - og du vil opleve, at der altid er fokus på tilberedelse af mad i høj kvalitet. 

Du kan se frem til

Du kan se frem til et spændende job i smukke omgivelser med moderne køkken- hotel- og konferencefaciliteter. Din arbejdsdag vil byde på masser af udfordringer og varierende arbejdsopgaver i historiske og unikke rammer. Vi tilbyder dig en god løn, som afspejler dine kvalifikationer samt et godt arbejdsmiljø i en venlig, uformel, men professionel atmosfære. Vi har gode arbejdsforhold og faste aftaler for timer, ferie, tillæg og overtid. Vi søger lige nu primært kokke til aftenvagter (typisk 11.00-22.00) Vagtplanen tager udgangspunkt i en rotationsordning, hvor du kan regne med at have fri hver anden weekend. 

Det er vigtigt for os

Det er vigtigt for os, at du som person er dygtig, nytænkende og engageret i dit fag og har mod på et job, hvor du løbende bliver udfordret. På Hindsgavl Slot er værtskab i fokus, og derfor er det vigtigt, at du er serviceorienteret og brænder for at give vores gæster uforglemmelige oplevelser. Vi har konstant fokus på at gøre brug af og støtte op omkring de kompetencer hver enkelt medarbejder besidder, og vi forventer, at du er positiv indstillet, fleksibel og har gode samarbejdsevner. Vi betragter desuden tillid som et vigtigt arbejdsredskab, og du skal have lyst til at indgå i og ikke mindst bidrage positivt til fællesskabet. Sidst men ikke mindst er det vigtigt, at du har ordenssans, overblik og kan arbejde selvstændigt med fokus på kvalitet – i et til tider hektisk miljø.

Stillingen er til besættelse snarest muligt. Du søger stillingen ved at sende ansøgning samt CV med billede til kokken@hindsgavl.dk senest den 10. juni 2019. 

Har du yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte køkkenchef Ulrik Nielsen på tlf.: 30 62 18 27 eller ulrik@hindsgavl.dk.

Har du lyst til at blive en del af en spændende virksomhed i Danmarks måske nok smukkeste rammer, og vil du bidrage til at give vores gæster gode oplevelser hver dag? Så er det måske dig, vi søger. På Hindsgavl Slot søger vi lige nu uddannede, erfarne, engagerede og dygtige kokke til ansættelse snarest muligt. Du vil blive en del af et velfungerende og professionelt team, som sammen med resten af slottet hjælper og inspirerer hinanden til at give vores gæster gode oplevelser. Stillingen indebærer Som kok på Hindsgavl Slot bliver du en del af en dynamisk og moderne arbejdsplads samt en velfungerende servicekultur. Du vil indgå i et kokketeam med 26 engagerede og dygtige kollegaer, som laver gastronomi til både la carte, konferencer, selskaber og forskellige arrangementer. Der vil for den rette kandidat være mulighed for at få indflydelse på den daglige drift herunder menuplanlægning, generel udvikling i køkkenet og oplæring af elever. Vi arbejder altid med gode og friske råvarer når årstiden tillader det fra slottets egen køkkenhave - og du vil opleve, at der altid er fokus på tilberedelse af mad i høj kvalitet. Du kan se frem til Du kan se frem til et spændende job i smukke omgivelser med moderne køkken- hotel- og konferencefaciliteter. Din arbejdsdag vil byde på masser af udfordringer og varierende arbejdsopgaver i historiske og unikke rammer. Vi tilbyder dig en god løn, som afspejler dine kvalifikationer samt et godt arbejdsmiljø i en venlig, uformel, men professionel atmosfære. Vi har gode arbejdsforhold og faste aftaler for timer, ferie, tillæg og overtid. Vi søger lige nu primært kokke til aftenvagter (typisk 11.00-22.00) Vagtplanen tager udgangspunkt i en rotationsordning, hvor du kan regne med at have fri hver anden weekend. Det er vigtigt for os Det er vigtigt for os, at du som person er dygtig, nytænkende og engageret i dit fag og har mod på et job, hvor du løbende bliver udfordret. På Hindsgavl Slot er værtskab i fokus, og derfor er det vigtigt, at du er serviceorienteret og brænder for at give vores gæster uforglemmelige oplevelser. Vi har konstant fokus på at gøre brug af og støtte op omkring de kompetencer hver enkelt medarbejder besidder, og vi forventer, at du er positiv indstillet, fleksibel og har gode samarbejdsevner. Vi betragter desuden tillid som et vigtigt arbejdsredskab, og du skal have lyst til at indgå i og ikke mindst bidrage positivt til fællesskabet. Sidst men ikke mindst er det vigtigt, at du har ordenssans, overblik og kan arbejde selvstændigt med fokus på kvalitet i et til tider hektisk miljø. Stillingen er til besættelse snarest muligt. Du søger stillingen ved at sende ansøgning samt CV med billede til kokken@hindsgavl.dk senest den 10. juni 2019. Har du yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte køkkenchef Ulrik Nielsen på tlf.: 30 62 18 27 eller ulrik@hindsgavl.dk.11jobnet9c6942af100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-06-10T00:00:0000010EuropaDanmarkFyn & Sydfynske øerFynMiddelfart3507922A/S HINDSGAVL11Hindsgavl Allé 75500MiddelfartDKDanmark0kokken@hindsgavl.dkDKDanmarkDKDanmark8Fuldtid46Permanent745140JobNet4975031497503110012-04-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=9c6942afhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=9c6942afhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=9c6942af&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=9c6942af&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButton1Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration361450765Ulrik Kjærsgaard Nielsenkokken@hindsgavl.dkDKDanmarkDKDanmark330015765Sushi kok eller Interesse i at lære den Japanske madkunst?Robot Vi søger dig som har rigtig god erfaring indenfor køkken Om du er udlært kok eller ej er ikke det afgørende. Vi forventer, at du er lærenem, har gå på mod, respekt for råvarer og kan bevare overblikket selv i de mest pressede situationer. Dine væsentligste arbejdsopgaver vil være forberedelse til sushi produktion, som ris, fisk, grønsager, saucer, marinader. Arbejdstiden er indenfor kl. 13-21 Send din ansøgning til mid@aikosushi.dk

Vi søger dig som har rigtig god erfaring indenfor køkken  Om du er udlært kok eller ej er ikke det afgørende.

Vi forventer, at du er  lærenem, har gå på mod, respekt for råvarer og kan bevare overblikket selv i de mest pressede situationer.

Dine væsentligste arbejdsopgaver vil være forberedelse til sushi produktion, som ris, fisk, grønsager, saucer, marinader.

Arbejdstiden er indenfor kl. 13-21 

Send din ansøgning til mid@aikosushi.dk

Aikosushi v/Thanh Phong PhamMiddelfart2019-05-02T00:00:002019-06-27T00:00:00
330021323Serviceminded kok eller caterRobot Til vores køkken på Hotel Park i Middelfart søger vi en udadvendt og serviceminded kollega til vores køkken. Hotel Park er et konferencehotel hvor vi har rigtig travlt. Vi har udvidet vores konference kapacitet og har nu plads til i alt 800 mennesker på kursus. Derfor har vi brug for flere ansatte, som kan hjælpe os med at sikre den gode oplevelse til vores gæster. Så er du kok eller cater - så er det måske dig vi venter på. Vi forventer at: - du kan arbejde på alle køkkenets partier - dvs. varmt, koldt, salater og pålæg - du kan planlægge og producere kolde, varme og lune retter til vores buffeter - du brænder for at lave mad fra bunden og går op i gode råvarer og kvalitet - du kommer med id er til ugens menuer - du bidrager til at udvikle vores koncept med input og id er Dine kvalifikationer: - du er enten faglært eller har anden relevant erfaring - du er dygtig og kreativ og har høj faglig stolthed - du er udadvendt og servicerer vores gæster din kolleger med et smil - du er teamplayer som også kan arbejde selvstændigt og ansvarsfuldt - du har godt humør og kan holde hovedet koldt - også når det går stærkt Vi tilbyder et fast job i et team hvor der er højt til loftet og hvor der er masser af godt humør. Et job hvor service og ansvar er i højsædet - hvor alle gerne går det ekstra skridt - enten for en gæst eller for en kollega. Kan du nikke genkendende til ovenstående, så send en kort ansøgning med CV til vores køkkenchef Martin Gundersen på mgundersen@millinghotels.dk

Til vores køkken på Hotel Park i Middelfart søger vi en udadvendt og serviceminded kollega til vores køkken.

Hotel Park er et konferencehotel hvor vi har rigtig travlt. Vi har udvidet vores konference kapacitet og har nu plads til i alt 800 mennesker på kursus. Derfor har vi brug for flere ansatte, som kan hjælpe os med at sikre den gode oplevelse til vores gæster. Så er du kok eller cater  - så er det måske dig vi venter på.

Vi forventer at:

- du kan arbejde på alle køkkenets partier - dvs. varmt, koldt, salater og pålæg

- du kan planlægge og producere kolde, varme og lune retter til vores buffeter

- du brænder for at lave mad fra bunden og går op i gode råvarer og kvalitet

- du kommer med idéer til ugens menuer

- du bidrager til at udvikle vores koncept med input og idéer

Dine kvalifikationer:

- du er enten faglært eller har anden relevant erfaring

- du er dygtig og kreativ og har høj faglig stolthed

- du er udadvendt og servicerer vores gæster/din kolleger med et smil

- du er teamplayer som også kan arbejde selvstændigt og ansvarsfuldt

- du har godt humør og kan holde hovedet koldt - også når det går stærkt

Vi tilbyder et fast job i et team hvor der er højt til loftet og hvor der er masser af godt humør. Et job hvor service og ansvar er i højsædet - hvor alle gerne går det ekstra skridt - enten for en gæst eller for en kollega.

Kan du nikke genkendende til ovenstående, så send en kort ansøgning med CV til vores køkkenchef Martin Gundersen på mgundersen@millinghotels.dk

PARK HOTEL, MIDDELFART A/SMiddelfart2019-05-09T00:00:002019-06-01T00:00:00
330015783Kok til a la carte restaurantRobot Oven Vande ved Volden søger kok til snarlig tiltrædelse, men venter gerne på den rette, i et veletableret team af gode kollegaer med ordnede vagt - løn- pensionsforhold Om os. Vi åbnede restauranten i sept. 2001, flyttede juni 2011 til Sønder Voldgade, og i marts 2018 åbnede vi i vores nye lokalitet, som er et stort moderne spisehus beliggende i fantastiske rammer med nyt og moderne køkken. Vi har gennem snart 18 år drevet vores restaurant med tilpasning til tidernes skift, og med stor arrangement og krav til den gastronomi som vi serverer til vores mange glade gæster hvor rigtig mange er stamgæster gennem alle årerne.Om dig Faguddannet kok med godt overblik og meget kvalitets bevidst, nysgerrig på dit fag, har lyst til både det nye og klassiske køkken. Teamspiller som også har lyst og evnen til at oplære vores 3 elever. Du må meget gerne have et par års anciennitet Hvordan mødes vi. Send din ansøgning på ovenvande@ovenvande.com så kontakter vi dig, så vi kan aftale at mødes og vise dig din fremtidige arbejdsplads og fortæller alt det stillings annoncen ikke kan rumme. Gå ind på www.ovenvande.com og ta et nærmere kik på din måske fremtidige arbejdsplads

Oven Vande ved Volden søger kok til snarlig tiltrædelse, men venter gerne på den rette, i et veletableret team af gode kollegaer med ordnede vagt - løn- & pensionsforhold
Om os. Vi åbnede restauranten i sept. 2001, flyttede juni 2011 til Sønder Voldgade, og i marts 2018 åbnede vi i vores nye lokalitet, som er et stort moderne spisehus beliggende i fantastiske rammer med nyt og moderne køkken. Vi har gennem snart 18 år drevet vores restaurant med tilpasning til tidernes skift, og med stor arrangement og krav til den gastronomi som vi serverer til vores mange glade gæster hvor rigtig mange er stamgæster gennem alle årerne.
Om dig Faguddannet kok med godt overblik og meget kvalitets bevidst, nysgerrig på dit fag, har lyst til både det nye og klassiske køkken. Teamspiller som også har lyst og evnen til at oplære vores 3 elever. Du må meget gerne have et par års anciennitet
Hvordan mødes vi. Send din ansøgning på ovenvande@ovenvande.com så kontakter vi dig, så vi kan aftale at mødes og vise dig din fremtidige arbejdsplads og fortæller alt det stillings annoncen ikke kan rumme.

Gå ind på www.ovenvande.com og ta et nærmere kik på din måske fremtidige arbejdsplads  

Restaurant Oven VandeFredericia2019-05-02T00:00:002019-05-26T00:00:00
330016496Kok søgesRobot Kan du lide og lave god gammeldags mad fra bunden, er det netop dig vi søger. Du bliver en del af et dygtigt team med engagerede kollegaer i en spændende , travl og alsidig hverdag. Du bliver en del af og være med til at udlære vores elever, du besidder godt humør, faglige kompetancer især indenfor bagning og desserter. Du er kreativ og serviceminded. Vi tilbyder en fast stilling på 37 timer med tiltrædelse snarest muligt. Bogense Hotel ligger midt i hovedgaden i den 725 år gamle købstad, vi tilbyder en hyggelig restaurant med stort og varieret menukort, et godt køkken og engagerede kollegaer, der alle arbejder for at give vores gæster en god oplevelse. Vi afholder samtaler løbende. Send ansøgning til info@bogensehotel.dk Att. Stig Hansen tlf. 64 81 11 08

 

Kan du lide og lave god gammeldags mad fra bunden, er det netop dig vi søger.

Du bliver en del af et dygtigt team med engagerede kollegaer i en spændende , travl og alsidig hverdag.

Du bliver en del af og være med til at udlære vores elever, du besidder godt humør, faglige kompetancer især indenfor bagning og desserter.

Du er kreativ og serviceminded.

Vi tilbyder en fast stilling på 37 timer med tiltrædelse snarest muligt.

Bogense Hotel ligger midt i hovedgaden i den 725 år gamle købstad, vi tilbyder en hyggelig restaurant med stort og varieret menukort, et godt køkken og engagerede kollegaer, der alle arbejder for at give vores gæster en god oplevelse.

 

Vi afholder samtaler løbende.

Send ansøgning til info@bogensehotel.dk

Att. Stig Hansen tlf. 64 81 11 08

 

BOGENSE HOTEL V/TORKILD KASPERSENBogense2019-05-03T00:00:002019-05-31T00:00:00
330017468KOK til spændende café i Fredericia / Chef for Café in Fredericia DenmarkRobot Cafe Mums i Fredericia søger en dedikeret kok eller Cater 30-37 timer ugentligt: Vi er en travl Cafe med ca. 30 medarbejdere og vi søger yderlig en kok eller cater hurtigst muligt. Vi laver trendy Cafemad med fokus på smag, kvalitet og gode friske råvarer. Vi ønsker medarbejdere, som stiller krav til sig selv og sætter en ære i at gøre deres bedste i en hver situation. Som ansat vil du være ansvarlig for: Opbagning og service både i det kolde og det varme køkken Dagligt og ugentlig rengøring Opgaver som løses ad hoc, efter behov og travlhed Vi forventer, at du er: Vandt med a la carte både i det kolde og det varme køkken Er struktureret, har et højt arbejdstempo og kan lide at have travlt At du prioriterer orden, ryddelighed og hygiejne højt Er tillidsvækkende og har en servicemindet personlighed Er en god rollemodel ved en positiv og konstruktiv attitude med gode samarbejdsevner Du bliver en del af et stærkt team, der løfter i flok og samarbejder. Vi er en arbejdsplads med stabile arbejdsforhold og hvor ordentlighed og respekt for både gæster og medarbejdere er i centrum Send dit cv og ansøgning til: Cafemums@mumsbar.dk Chef for Café in Fredericia Denmark Cafe Mums in Fredericia are looking for a dedicated chef or caterer 30-37 hours a week: We are a busy Cafe with approx. 30 employees. We are looking for a new employee for the kitchen as soon as possible. We make trendy food with a focus on taste, quality and with good fresh ingredients. We are looking for employees who are dedicated and experienced and wants a permanent position in the kitchen. As an employee you will be responsible for: Cutting and service both in the cold and the hot kitchen Daily and weekly cleaning Tasks that are solved ad hoc, according to needs and bustle We expect you to be: Experienced with a la carte both in the cold and the hot kitchen Is structured, has a high work rate and likes to be busy That you give high priority to order, tidiness and hygiene Is trustworthy and has a service minded personality Is a good role model in a positive and constructive attitude with good collaboration skills We are a workplace with stable working conditions and where decentness and respect for both guests and employees is at the center. Sounds interesting? Please send your resume and application to: Cafemums@mumsbar.dk

Cafe Mums i Fredericia søger en dedikeret kok eller Cater 30-37 timer ugentligt:

Vi er en travl Cafe med ca. 30 medarbejdere og vi søger yderlig en kok eller cater hurtigst muligt.

Vi laver trendy Cafemad med fokus på smag, kvalitet og gode friske råvarer.

Vi ønsker medarbejdere, som stiller krav til sig selv og sætter en ære i at gøre deres bedste i en hver situation.

Som ansat vil du være ansvarlig for:

  • Opbagning og service både i det kolde og det varme køkken
  • Dagligt og ugentlig rengøring
  • Opgaver som løses ad hoc, efter behov og travlhed

Vi forventer, at du er:

  • Vandt med a la carte både i det kolde og det varme køkken
  • Er struktureret, har et højt arbejdstempo og kan lide at have travlt
  • At du prioriterer orden, ryddelighed og hygiejne højt
  • Er tillidsvækkende og har en servicemindet personlighed
  • Er en god rollemodel ved en positiv og konstruktiv attitude med gode samarbejdsevner

Du bliver en del af et stærkt team, der løfter i flok og samarbejder. Vi er en arbejdsplads med stabile arbejdsforhold og hvor ordentlighed og respekt for både gæster og medarbejdere er i centrum

Send dit cv og ansøgning til:

Cafemums@mumsbar.dk

 

Chef for Café in Fredericia Denmark

Cafe Mums in Fredericia are looking for a dedicated chef or caterer 30-37 hours a week:

We are a busy Cafe with approx. 30 employees. We are looking for a new employee for the kitchen as soon as possible. We make trendy food with a focus on taste, quality and with good fresh ingredients.

We are looking for employees who are dedicated and experienced and wants a permanent position in the kitchen.

As an employee you will be responsible for:

    • Cutting and service both in the cold and the hot kitchen
    • Daily and weekly cleaning
    • Tasks that are solved ad hoc, according to needs and bustle

We expect you to be:

    • Experienced with a la carte both in the cold and the hot kitchen
    • Is structured, has a high work rate and likes to be busy
    • That you give high priority to order, tidiness and hygiene
    • Is trustworthy and has a service minded personality
    • Is a good role model in a positive and constructive attitude with good collaboration skills

We are a workplace with stable working conditions and where decentness and respect for both guests and employees is at the center.

Sounds interesting?

Please send your resume and application to: Cafemums@mumsbar.dk

CAFÉ MUMS ApSFredericia2019-05-06T00:00:002019-05-30T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Sushi kok eller Interesse i at lære den Japanske madkunst?

Aikosushi v/Thanh Phong Pham

Middelfart
Vi søger dig som har rigtig god erfaring indenfor køkken Om du er udlært kok eller ej er ikke det afgørende. Vi forventer, at du er lærenem, har gå på mod, respekt for råvarer og kan bevare overblikket selv i de mest pressede situationer. Dine væsen...
Indrykket:2. maj 2019
Udløbsdato:27. juni 2019

Serviceminded kok eller cater

PARK HOTEL, MIDDELFART A/S

Middelfart
Til vores køkken på Hotel Park i Middelfart søger vi en udadvendt og serviceminded kollega til vores køkken. Hotel Park er et konferencehotel hvor vi har rigtig travlt. Vi har udvidet vores konference kapacitet og har nu plads til i alt 800 menneske...
Indrykket:9. maj 2019
Udløbsdato:1. juni 2019

Kok til a la carte restaurant

Restaurant Oven Vande

Fredericia
Oven Vande ved Volden søger kok til snarlig tiltrædelse, men venter gerne på den rette, i et veletableret team af gode kollegaer med ordnede vagt - løn- pensionsforhold Om os. Vi åbnede restauranten i sept. 2001, flyttede juni 2011 til Sønder Voldga...
Indrykket:2. maj 2019
Udløbsdato:26. maj 2019

Kok søges

BOGENSE HOTEL V/TORKILD KASPERSEN

Bogense
Kan du lide og lave god gammeldags mad fra bunden, er det netop dig vi søger. Du bliver en del af et dygtigt team med engagerede kollegaer i en spændende , travl og alsidig hverdag. Du bliver en del af og være med til at udlære vores elever, du besi...
Indrykket:3. maj 2019
Udløbsdato:31. maj 2019

KOK til spændende café i Fredericia / Chef for Café in Fredericia Denmark

CAFÉ MUMS ApS

Fredericia
Cafe Mums i Fredericia søger en dedikeret kok eller Cater 30-37 timer ugentligt: Vi er en travl Cafe med ca. 30 medarbejdere og vi søger yderlig en kok eller cater hurtigst muligt. Vi laver trendy Cafemad med fokus på smag, kvalitet og gode friske r...
Indrykket:6. maj 2019
Udløbsdato:30. maj 2019