Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Hindsgavl Slot søger konditor/bager til kreativt køkkenteam

Har du lyst til at blive en del af en spændende virksomhed i Danmarks måske nok smukkeste rammer, og vil du bidrage til at give vores gæster gode oplevelser - hver dag? Så er det måske dig, vi søger.  

På Hindsgavl Slot søger vi lige nu en dygtig konditor/bager til ansættelse snarest muligt. Som konditor/bager på Hindsgavl Slot vil du blive en del af et velfungerende og professionelt team, som sammen med resten af slottet hjælper og inspirerer hinanden til at give vores gæster gode oplevelser. 

Stillingen indebærer Du bliver en del af en dynamisk og moderne arbejdsplads samt en velfungerende servicekultur. Du vil indgå i et køkkenteam med 21 engagerede og dygtige kollegaer, som laver gastronomi til både á la carte, konferencer, selskaber og forskellige arrangementer. Vi arbejder altid med gode og friske råvarer – når årstiden tillader det fra slottets egen køkkenhave - og du vil opleve, at der altid er fokus på tilberedelse af mad i høj kvalitet.

Som konditor/bager hos os vil du komme til at stå for at tilberede lækkert brød, kager mv. til slottets mange gæster.

Du kan se frem til Du kan se frem til et spændende job i smukke omgivelser med moderne køkken- hotel- og konferencefaciliteter. Din arbejdsdag vil byde på masser af udfordringer og varierende arbejdsopgaver i historiske og unikke rammer. Vi tilbyder dig et godt arbejdsmiljø i en venlig, uformel, men professionel atmosfære. Vi har gode arbejdsforhold og faste aftaler for timer, ferie, tillæg og overtid.

Din arbejdstid vil primært være i dagtimerne, og du kan regne med at have fri hver anden weekend.

Det er vigtigt for os Det er vigtigt for os, at du som person er dygtig, nytænkende og engageret i dit fag og har mod på et job, hvor du løbende bliver udfordret.

På Hindsgavl Slot er værtskab i fokus, og derfor er det vigtigt, at du er serviceorienteret og brænder for at give vores gæster uforglemmelige oplevelser. Vi har konstant fokus på at gøre brug af og støtte op omkring de kompetencer hver enkelt medarbejder besidder, og vi forventer, at du er positiv indstillet, fleksible og har gode samarbejdsevner. Vi betragter desuden tillid som et vigtigt arbejdsredskab, og du skal have lyst til at indgå i og ikke mindst bidrage positivt til fællesskabet. Sidst men ikke mindst er det vigtigt, at du har ordenssans, overblik og kan arbejde selvstændigt med fokus på kvalitet – i et til tider hektisk miljø.

Stillingen som konditor/bager er til besættelse snarest muligt – men vi venter gerne på den rette. Du søger ved at sende ansøgning samt CV med billede til kokken@hindsgavl.dk senest den 5. april 2021. Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte køkkenchef Ulrik Nielsen på tlf.: 30 62 18 27 eller ulrik@hindsgavl.dk.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.