Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Historiecenter Dybbøl Banke søger salgsassistent

Kan du holde styr på tropperne og sælge en krig?

Historiecenter Dybbøl Banke er på udkig efter en smilende og serviceminded salgsassistent til vores butik og billetsalg. Hos os bliver du en del af en lille, men stærk stab, der formidler Krigen 1864 i en travl og afvekslende hverdag.

Som salgsassistent på Historiecenter Dybbøl Banke er du den første person, der byder vores gæster velkommen. Du skaber grundlaget for en god dag på Dybbøl Banke og sørger for, de er rustet til den videre tur rundt på historiecentret.

Dine opgaver består bl.a. af:

  • Kundebetjening og vejledning, herunder at tage mod entre fra gæster og større grupper
  • Salgsfremmende aktiviteter i butikken, herunder varepræsentation, dekorationsopgaver i salgsarealet, hyldetrimning og opfyldning.
  • Betjening af kasseterminal, herunder optælling og statistik.
  • Hjælpe med vedligehold af vores historiske dragter. Du forventes ikke at kunne reparere huller mm., men du skal informere dem, der kan.
  •  

Du er robust og smilende, og bevarer overblikket i pressede situationer. Du kan forberede og håndtere en hektisk hverdag, så der på tidspunkter med spidsbelastninger er overskud til og fokus på gæsterne. Du kan tale tysk og engelsk.

Du arbejder tæt sammen med vores anden salgsassistent og vores butiksansvarlige, og du har desuden kontakt til salgsassistenterne på Dybbøl Mølle. Der vil være en grundig oplæring, så du er rustet til at fortælle gæsterne om historiecentrets tilbud.

Stillingen er en sæsonstilling fra 01-04-2018 til og med 31-10-2018 og er på 32 eller 37 timer i ugen. Arbejdsdagen varierer, men er fra tidligst 8.00 til senest 17.30. Der er ikke weekendarbejde, udover eventuelt lørdag d. 30. juni til vores særarrangement Kampen om Als.

Er du interesseret, så send din ansøgning med foto og cv til info@1864.dk senest den 19. februar 2018. Vi forventer at afholde samtaler i starten af uge 9. Har du spørgsmål, kan du kontakte Angelika på 74489000 fra den 5. februar 2018.

Historiecenter Dybbøl Banke er et videnspædagogisk aktivitetscenter, hvor børn og voksne får viden og indsigt i historie gennem lærerige, praktisk orienterede og udfordrende aktiviteter for alle sanser. Vi har ca. 50.000 årlige gæster, hvoraf de ca. 14.000 er skoleelever.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Salgsassistent søges - barselsvikariat

Anonym arbejdsgiver

Frank i Rødding er byens store modebutik med dame- og herretøj samt sko og en stor vinafdeling. Om dig: Du har branchekendskab med salg af modetøj og sko til kvinder. Du brænder for at hjælpe, vejlede og servicere vore mange trofaste kunder. Du er s...
Indrykket:23. april 2018
Udløbsdato:18. juni 2018