Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Hjælp husejere med at blive grønnere og spare penge - bliv sælger i Amalo!

Er du en branddygtig sælger, og har du mod på at udbrede et grønt og lækkert produkt, der gør kunderne glade - på en smart måde?

Så vil vi meget gerne i snak med dig! Amalo er en startup i vækst med et solidt iværksætter hold og nogle af Danmarks mest anerkendte investorer i ryggen. Vi tilbyder varmepumpeløsninger online gennem en tilbudskonfigurator, hvor kunden kan give os al den information, vi behøver for at give et tilbud. Vi erstatter med andre ord det traditionelle fysiske besøg med en tids- og prisbesparende online-proces; bare ét eksempel på, hvorfor Amalo er én af de hurtigste knallerter på havnen.

Målet er at blive den bedste og mest troværdige varmepumpepartner på markedet. Det kræver også, at vi har de allerbedste sælgere, der bl.a.:

  • Har sort bælte i salg - specielt længere salgsprocesser.
  • Kan arbejde struktureret og selvstændigt med sin pipeline.
  • Er god til at omsætte tekniske informationer til håndgribelige værditilbud til husejere, der ikke nødvendigvis er tekniske eksperter.
  • Skriver mails, der skriger på at blive læst.

Det vigtigste for os er dog, at du kan bidrage til kulturen i Amalo, der bygger på at tage ejerskab over virksomhedens succes, at optimere kundeoplevelsen og sørge for at Danmark når 2030-målene ??

Vi tilbyder:

  • En særdeles lukrativ lønpakke.
  • En voksende, spændende branche
  • Verdens bedste team, der har din ryg.

Lyder det som dig? Så udfyld formularen i linket - vi tager samtaler løbende med opstart hurtigst muligt: https://web.amalo.dk/bliv-saelger


ellerDownload

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.