Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Hjælp os med at tegne Nordeuropas vækstmetropol

Leder du efter et studiejob, hvor du får lov til at arbejde med meget brede ansvarsområder? Og drømmer du om et arbejde i krydsfeltet mellem kommunikation, medier og internationale spørgsmål? Så har vi en oplagt stilling til dig som Student Assistant, hvor du får lov til at bidrage, til at lære og til at få indsigt i arbejdet i en dansk-svensk samarbejdsorganisation. Vi kalder det at tegne Nordeuropas vækstmetropol Greater Copenhagen. Vil du tegne den sammen med os?

Ambitionen med Greater Copenhagen

Greater Copenhagen skal være Nordeuropas vækstmetropol og en af de førende globale hubs for innovation. Ved at samle kræfterne i den fælles organisation Greater Copenhagen vil 85 kommuner og fire regioner fra Sydsverige og Østdanmark i fællesskab sikre, at regionen bliver endnu stærkere økonomisk integreret, at rammer for innovation og udvikling af startups er blandt de bedste i verden, og at infrastrukturen er grøn og effektiv. Den ambition skal du hjælpe med at gøre til virkelighed.

Om stillingen

Vi tilbyder en stilling, hvor du får ansvar og indflydelse og får lov til at arbejde med vidt forskellige opgaver. I Greater Copenhagen indgår vi i et tæt samarbejde både internt og med vores medlemmer om at skabe og udvikle Greater Copenhagen. Det betyder en afvekslende hverdag, hvor der er mange gode historier at give liv, og det har vi brug for din hjælp til at gøre. Vi arbejder herudover tæt sammen med vores medlemmers hjemorganisationer, så det er vigtigt, at du formår at samarbejde, da du ofte vil være afhængig af input fra disse.

Dine opgaver

 • Medieproduktion til alle kommunikationsplatforme både tekst, video og grafisk produktion

 • Digital produktion og design til webplatforme og online produktioner som fx nyhedsbreve, korte interview og optimering af vores website

 • Assistere med tilrettelæggelse af SoMe kampagner og med digital kommunikationsrådgivning om bl.a. kanalvalg, targeting, søgeordsanalyse og reachoptimering.

 • Lave kommunikationsmålgruppe- og brugeranalyser til digital kommunikation.

 • Systematisere, overvåge og bidrage til mediebilledet fx ved pitch af pressehistorier, præcist timede tweets eller velplacerede debatartikler og ved at optimere vores brug af diverse PR-værktøjer.

 • Visualisering af kommunikation/data til brug for SoMe, Powerpoint oplæg mm.

 • Vi drømmer om, at:

 • Du er velskrivende og ved, hvad der skal til for at lave en god historie tilpasset medie og målgruppe.

 • At du skriver på dansk og/eller svensk.

 • Du har teknisk flair og selv kan publicere og redigere indhold på både web, nyhedsbreve og i pressemeddelelser.

 • Du skriver flydende på dansk og/eller svensk og er god til at kommunikere på og forstå både dansk og svensk.

 • Du har det godt med at arbejde selvstændigt og i et uformelt miljø

 • Du er opsøgende, initiativrig og positiv af natur.

 • Du har en bachelor i kommunikation, marketing, journalistik, Public Relations eller lignende.

 • Vi lover dig

  Vi lover dig tre ting. En stejl læringskurve, et unikt netværk og nogle sjove og indholdsrige timer i selskab med et ambitiøst og dynamisk team. Du kommer til at have en række faste opgaver, som du løser selvstændigt. Du vil også blive tilknyttet projekter, hvor du sammen med dygtige kollegaer skal løse kommunikationsopgaver knyttet til både vores medlemmer og store netværk af interessenter, som du også skal hjælpe med kommunikationsrådgivning og eksekvering. Endelig vil du også få egne projekter, som du har ansvar for at udvikle og drive i mål.

  Ansættelsesforhold

  Du bliver ansat i en studenterstilling på 15-17 timer pr/uge med mulighed for fleksibilitet i forbindelse med undervisning og eksamensperioder. Lønnen er efter gældende aftale med DJØF for studenterjob.

  Vi holder til i indre København i House of Greater Copenhagen, hvor vi deler tre etager med bl.a. Wonderful Copenhagen, Copenhagen Capacity og Interreg. Du bliver derfor en del af en spændende mangfoldig international arbejdsplads med engagerede kollegaer og samarbejdspartnere, politisk momentum og store ambitioner.

  Det praktiske

  Send din motiverede ansøgning og CV til . Uddybende spørgsmål bedes rettet til Christian Hørdum Andersen på tlf. 28 22 25 50.


  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.