Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Hjælper på deltid til kvinde på Frederiksberg

Livsglad 49-årig kvinde søger handicaphjælper på Frederiksberg

Har du godt humør og hjertet på rette sted? Mangler du et job ved siden af dine andre interesser? Så har jeg måske jobbet til dig – en 21 -timers stilling fordelt på to ugentlige vagter (ca. 9-19:30) med opstart midt i maj!

Jeg er en aktiv 49-årig kvinde med et positivt livssyn. Jeg flytter til Frederiksberg midt i maj, og jeg elsker at bruge min tid på at høre lydbøger, besøge biblioteker/museer og se på arkitektur..

JOBBESKRIVELSE:
Som min hjælper vil du skulle hjælpe mig med alle dagligdagens gøremål såsom rengøring, madlavning, tøjvask, indkøb og personlig hygiejne. Du vil skulle assistere mig ved skrivearbejde og hjælpe mig med min daglige træning. Desuden skal du ledsage mig der, hvor jeg nu er, og en sjælden gang i mellem tage med mig på ture med overnatning.

Vagterne ligger på faste dage og de 21 timer er fordelt på gennemsnitlig to dage ugentligt fra kl. 9 - 19.30.

Da man i arbejdet tilbringer mange timer sammen, får vi en tæt relation. Derfor ser jeg gerne, at du har mulighed for og lyst til at blive i stillingen i længere tid, gerne et år eller mere. Du vil blive en del af et godt team af hjælpere, der i fællesskab dækker vagter hos mig alle årets dage og som dækker ind for hinanden ved sygdom og ferie.

Du vil få en grundig oplæring, og du behøver derfor ikke at have arbejdet i lignende stillinger tidligere. Det væsentligste er nemlig, at du har hjertet på det rette sted, har godt humør og kan arbejde selvstændigt.

Du må gerne være omkring 35 år eller derover, da jeg værdsætter modenhed.

Hvis det lyder som noget for dig, så send mig en motiveret ansøgning. Jeg glæder mig til at høre fra dig og skriv endelig, hvis du har spørgsmål.

susheelakaa@gmail.com

Venlig hilsen
Susheela Nielsen

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.