Hjælper søges til kvinde i Ålsgårde.

Jeg er en kvinde på 58 år. Jeg bor sammen med min mand i Ålsgårde, nær ved Helsingør. Jeg har lige fået bevilget en BPA-ordning og søger derfor hjælpere til at hjælpe mig med:

  • Lettere forflytninger
  • Morgentoilette
  • Toiletbesøg
  • Madlavning til morgen, frokost
  • Oprydning og lettere rengøring
  • Kørsel til og fra arbejde (man-ons-fre)
  • Indkøb sammen med mig

Vagterne vil ligge:

Mandag – fredag kl. 7-17

Weekend kl. 7-9 (med mulighed for flere timer)

Om dig

Da jeg ikke har haft en BPA-ordning før, vil jeg sætte pris på at du har hjælpererfaring. Det er vigtigt at du har et kørekort, og ikke er bange for at køre en handicapbus. Ellers er der ikke de store krav, blot du møder ind med energi og er god til at underholde dig selv, da jeg er på arbejde 3 dage om ugen og her skal du kunne få tiden til at gå, når jeg ikke lige har brug for dig.

Derudover værdsættes:

  • humor
  • selvstændighed
  • fleksibilitet

Der er 2-3 ledige stillinger afhængigt af sammensætningen af hjælpere og hvilke ønsker der er til antal timer. Men som udgangspunkt kan det være 2 deltidstillinger på min 25 timer ugentligt. Men dette finder vi ud af til jobsamtalen. Løn og ansættelse administreres af BPA Support.

Lønnen er løntrin 11 og udgør en timeløn på 134,94 kr. plus tillæg.

Start snarest

Ansøgningsfrist snarest.

Har ovenstående din interesse, så send en ansøgning på mail job@bpasupport.dk Husk at skrive 'Hjælper til Ålsgårde' i emnefeltet!

Med venlig hilsen

BPA Support

Hos BPA Support administrerer vi BPA-ordninger i hele Danmark. Vi arbejder målrettet på at sikre trygge, ærlige og værdige rammer for borgere med en BPA-ordning. Hos BPA Support er borgere med en BPA-ordning sikret 100% omkostningsfri vikardækning, samt hjælp, støtte og vejledning indenfor BPA.Vi samarbejder med mere end 50 af landets kommuner, hvilket gør os til en stabil og sikker samarbejdspartner. Vores mange faste handicaphjælpere og vikarer udgør en uundværlig del af vores virksomhed, og vi er utrolig glade for at de hver eneste dag er med til at styrke vores virksomhed, med deres hjælp. Såfremt du også ønsker at blive en del af én af Danmarks førende BPA-leverandører, kan du oprette din hjælperprofil på www.bpasupport.dk/opret-profil


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.