Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Hjælper søges til mand i Solrød Strand!

Vi søger en yngre kvindelig hjælper til mandlig bruger i Solrød Strand. Jobbet er en deltidsstilling og man arbejder i et fast rul. Vagternes længde er 24 timer, og starter altid kl.10:00. Du vil i denne stilling altid kun have faste vagter i ulige uger, og vagterne er placeret således:

Uge 7: tirsdag, torsdag, lørdag 

Uge 8: ingen vagter

Uge 9: onsdag, fredag

Uge 10: ingen vagter

Herefter starter vagtplanens rul forfra igen. 

Jobbet består af praktisk hjælp og personlig pleje. Der arbejdes med engangs-katerisering og stomi. Det er ikke et krav at du har prøvet dette før, da du vil modtage oplæring. Brugeren har normalt sprog og er tetraplegiker.

Du skal have kørekort B og være ikke-ryger.

Der tilbydes en arbjedsplads hvor der er styr på tingene, og et sundt arbejdsmiljø. Det forventes at du er et ordensmenneske, er mødestabil og selv kan tage initiativ til at udføre praktiske opgaver i hjemmet på sigt. Din evne til at lave mad vil også være værdsat.

Stillingen er med opstart allerede i uge 7 eller 9 (hvis muligt). Ansættelsessamtaler vil blive afholdt løbende i brugerens hjem i Solrød Strand. 

Skynd dig og send en motiveret ansøgning, dit CV og et vellignende billede til job@bpasupport.dk. Husk at skrive "Hjælper i Solrød Strand" i emnefeltet, for at komme i betragtning til stillingen!


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her