Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Hjælper til 21-årig mand med udviklingshandicap

Vil du tilbringe nogle timer mandage, torsdage og søndage med humørfyldt ung mand med flere diagnoser? Så er dette jobbet for dig.

Du skaber en tryg hverdag efter mandens behov
I Birkerød bor en glad og humørfyldt ung mand, der trods sine 21 år, af fysik fremstår yngre. Han har brug for dig, der vil tilbringe både nogle eftermiddage og søndage med ham. Han kan rigtig godt lide at lære nye ting og elsker at lege. Derudover er han netop startet på STU (Særligt Tilrettelagt Ungdomsuddannelse). Han har brug for dig, som han kan tilbringe nogle sjove og hyggelige timer med, og som han kan spejle sig i.

Manden har bl.a. infantil autisme, ADHD og et psykisk udviklingshandicap. Derudover har han nedsat hørelse og anvender høreapparat.

Han har brug for en struktureret hverdag med påmindelser. Han bliver hurtigt træt, og bliver han overstimuleret, bliver han urolig. Han er dog ikke udadreagerende. Han kan godt tale, men han har vanskeligt ved at udtrykke sig dermed fører en selvstændig samtale. Størst succes opnår han, hvis I samtaler om et emne, der interesserer ham. Han kan godt bruge en iPad og mobiltelefon.

Du skal sikre, at han oplever en tryg og stabil hverdag i et velkendt miljø, når han kommer hjem fra STU. Du giver ham den nødvendige omsorg og støtte, for at han har brug udføre de aktiviteter, som passer til hans behov og dagsform

Du læser naturligvis hans behov på dagen. Nogle dage er han klar til en aktivitet, andre dage har han bare brug for at slappe af.

Arbejdstid
Din arbejdstid er:

Alle mandage og torsdage fra kl. 14-18.
Alle søndage fra kl. 10-14 eller 11-15.

Vi ser gerne, at du har mulighed for at arbejde alle ugedagene.

Du er aldrig alene
Du får nemlig en fast rådgiver, som du altid kan søge råd og vejledning hos. Så selvom du ikke omgiver dig med kolleger, når du er på job, har du altid DUOS med dig.

Hos os kan du være sikker på, at der er ordnede forhold. Vi tilbyder løn og pension efter overenskomst samt ansvars- og arbejdsskadeforsikring. Du udvikler dig både personligt og fagligt hver dag, du er på job. Det kan du slet ikke undgå, når du er sammen med mennesker.

Kan du se dig selv i jobbet?
Så tøv ikke - send en ansøgning hurtigst muligt via ansøgningslinket nedenfor. Husk, at du skal være logget ind på din profil for at søge. Finder vi dig relevant til stillingen, ringer vi til dig. Uanset hvad så får du svar på din ansøgning så hurtigt som muligt. Vi håber dog på din tålmodighed, hvis det trækker lidt ud. Det er vigtigt for os, at vi får lavet det helt rette match mellem borgeren og hjælperen.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte rådgiver Dorthe Frydenlund eller rekrutteringskonsulent Majbritt Egelund Rasmussen. Begge på telefon 36 34 79 00.

Vi er mennesker, der hjælper mennesker
DUOS hjælper mennesker i hverdagen og understøtter dem i svære situationer. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at vi skal sætte borgeren i centrum og opbygge tillid, hvis vores ydelser skal have værdi.

Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske. Vi glæder os til at høre fra dig.

Søg stilling


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.