Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Hjælper til 6-årig dreng med infantil autisme

5 timer hver 2. weekend med aktiv dreng? Lyder det som et job for dig? Så læs endelig videre.

Glad og impulsstyret ikke-aldersvarende dreng har brug for dig
Drengen har infantil autisme, Noonan-syndrom og et forsinket udviklingsniveau. Han er 6 år og går på specialskole. Han kan læse enkle ord og tælle. Han er en glad og ivrig dreng, der oftest er i godt humør. Han er ikke alderssvarende mht. sprog, leg og emotionelt. Han bruger ble og får det meste af sin mad igennem sonde. Han tilbydes dog også mad ved siden af.

Han har en stor motorisk urolighed og kræver fuldt opsyn. Han er meget impulsstyret og kan ikke regulere egen adfærd ift. farlige situationer. Fx i trafikken. Han har brug for, at der konstant holdes øje med ham. Derudover har han brug at vide, hvad der skal ske, da han ellers bliver urolig.

Vil du være hans nye hjælper?

Drengens og familiens behov for hjælp
Familien ønsker aflastning i 5 timer hver 2. weekend i dagtimerne. Der vil ikke være tale om en fast dag.

Du skal være frisk på at tage drengen med ud af huset på tur. Han kan fx godt lide at køre med tog, som I kan lave sammen, når I har lært hinanden at kende.

Du er aldrig alene
Du får nemlig en fast rådgiver, som du altid kan søge råd og vejledning hos. Så selvom du ikke omgiver dig med kolleger, når du er på job, har du altid DUOS med dig.

Hos os kan du være sikker på, at der er ordnede forhold. Vi tilbyder løn og pension efter overenskomst samt ansvars- og arbejdsskadeforsikring. Du udvikler dig både personligt og fagligt hver dag, du er på job. Det kan du slet ikke undgå, når du er sammen med mennesker.

Kan du se dig selv i jobbet?
Så tøv ikke - send en ansøgning hurtigst muligt via ansøgningslinket nedenfor. Husk, at du skal være logget ind på din profil for at søge. Finder vi dig relevant til stillingen, ringer vi til dig. Uanset hvad så får du svar på din ansøgning så hurtigt som muligt. Vi håber dog på din tålmodighed, hvis det trækker lidt ud. Det er vigtigt for os, at vi får lavet det helt rette match mellem borgeren og hjælperen.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte rådgiver Dorthe Frydenlund eller rekrutteringskonsulent Majbritt Egelund Rasmussen. Begge på telefon 36 34 79 00.

Vi er mennesker, der hjælper mennesker
DUOS hjælper mennesker i hverdagen og understøtter dem i svære situationer. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at vi skal sætte borgeren i centrum og opbygge tillid, hvis vores ydelser skal have værdi.

Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske. Vi glæder os til at høre fra dig.

Søg stilling


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.