Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Hjælper til BPA- ordning søges i Værløse til vikarstilling

Trives du i en hverdag med selvstændigt arbejde og brænder du for at gøre en oprigtig forskel med fokus på de menneskelige relationer, så er dette måske dit nye job!

Om jobbet
Vikarstillingen indebærer variable vagter, jeg skal have mulighed for at ringe eller skrive til dig, når der er brug får vikardækning, også med kort varsel. Stillingen indebærer 24 timers vagter.

Tiltrædelse snarest muligt.

Lønnen er efter udmålte takster for Furesø Kommune.

Jeg har en BPA- ordning, hvor jeg selv er arbejdsgiver. Jeg er en kvinde på 45 år, der bor i Værløse i egen bolig. Jeg er spastiker og sidder i el-kørestol, som jeg selv kører via joystick. Jeg skal have hjælp til de daglige og praktiske gøremål i min hverdag.

Jeg er et meget aktivt og kulturelt menneske, jeg tager meget ud til forskellige kulturelle arrangementer. Jeg er et åbent menneske der både sætter pris på en god snak, såvel som mit privatliv.

Det forventer jeg af dig:
- Du skal have erfaring med hjælperjobbet generelt.                                                          - At du kan klare almindelige huslige opgaver, gøre rent, skifte sengetøj, vaske tøj mm.
- At du kan handle ind sammen med mig og lave almindelig god mad.
- At du kan hjælpe mig i bad, personlig pleje og hjælp til forflytning.
- At du er i godt humør, har humor, er initiativrig og er et positivt menneske.
- At du er åben overfor min situation og mit handicap.
- At du kan give og modtage konstruktiv kritik.
- At du er stabil, fleksibel og kan træde til ved sygdom/ferie.

Ansøgning
Såfremt at du er interesseret, så send en motiveret ansøgning og cv. snarest muligt til mailadresse: lpvh@mail.dk ansøgningsfrist 1. Marts.

Bemærk venligst, at der ansættes uafhængigt af ansøgningsfristen, når den rette kandidat er fundet.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her