Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Hjælper til computerglad dreng med Duchennes muskeldystrofi søges til Højbjerg

Har du lyst til et job hvor en ung fyr har brug for din hjælp og omsorg og har du lyst til et job, hvor du er med til at gøre en forskel?

Du vil blive handicaphjælper hos dreng på 16 år med Duchennes muskeldystrofi, ADHD og autisme, der har brug for hjælp til det meste, bor sammen med sin mor, går i skole og ellers nyder at spille spil, se film, have en rar og sjov dag.Drengens hjem ligger i Højbjerg tæt ved Aarhus, hvor der er gode offentlige transportmuligheder og parkeringsmuligheder, hvis du kører i bil.Om Jobbet

Vi søger en fast medarbejder og kan tilbyde ca.15 dag/aften vagter pr. måned i en fast vagtplan, svarende til en stilling på 21 timer/uge. Vagterne ligger i tidsrummene kl. 15.30-22.00 i hverdagene samt kl. 09.00-21.00 i weekender. Der arbejdes hver 4. weekend.Der kan blive behov for ledsagelse til undersøgelse, hvilket er i dagtimer, og derfor kan der blive ekstra vagter.Du får god oplæring i alle praktiske opgaver og i plejen. Oplæringen vil gives af din kollega. Du får vagter alene, når du er tryg ved opgaverne og er færdigoplært. Olivia Danmark søger for at tilrettelægge dit oplæringsforløb og du får løn under oplæring.Arbejdsopgaverne består af en kombination af praktiske opgaver og personlig pleje.

I hører musik, spiller computerspil, ser film, hygger og haver det lidt sjovt.

Du skal have kørekort, så du kan køre jer rundt på kortere ture i nærområdet.

Hvad får du?

  • Du får et job, hvor den hjælp du giver, når du er på arbejde, gør en stor forskel hos en dreng på 16 år.
  • Et job hvor der både er behov for, du er aktiv sammen med drengen, men du skal også kunne underholde dig selv med egne aktiviteter både på dag- og nattevagt.
  • Et job som handicaphjælper hos en Bruger, som er glad for dit selskab og det I laver sammen.
  • Du får et job, hvor den erfaring du får, kan bruges til studier m.m.


Hvad skal du kunne?

Som person har du lyst til at lære nyt, du kan støtte og hjælpe en ung fyr, så han oplever hjælp i sin dagligdag. Du skal kunne følge arbejdsplaner til opgaverne, udføre opgaver på bestemte tidspunkter og samarbejde med kollegaer og familien.

Det er vigtigt at du er struktureret og punktlig, da drengen har meget brug for dette i sin hverdag.Du arbejder i familiens hjem, så du skal have respekt for familiens privatliv, deltage i det der er behov for og trække dig tilbage, når familien ønsker at være alene.

Du skal kunne acceptere en lille hund, samt at der ryges i hjemmet.Du er mødestabil så drengens hverdag fungerer bedst muligt og du har mulighed for at være fleksibel, så du kan hjælpe med ekstravagter ved ferie, sygdom eller når din kollega har brug for hjælp.Ansøgning og kontaktSom ansat i Olivia Danmark bliver du omfattet af overenskomst med FOA, og er derfor sikret en række grundvilkår.

Du har en fast teamkoordinator som du kan sparre med, personalemøder og mulighed for at deltage i kurser og Olivia Academy.

Der er ansættelse snarest muligt. Vi kalder løbende til samtale, stillingen besættes når rette kandidat er fundet, så skriv gerne til os i dag.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Teamkoordinator Betina Reinholt på tlf. 8888 7171.

Vi ser frem til at høre fra dig.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.