Hjælper til deltidsstilling hos dame med muskelsvind, Slagelse

Brænder du for et arbejde, hvor brugeren er i centrum? Om mangler du nogle faste timer, ved siden af anden beskæftigelse? Med denne stilling, får du en bred vifte af opgaver og en tæt relation til en sød bruger.
 
Timer og vagtrul Fast stilling på i gennemsnit 12 timer pr. uge med faste vagter på 5-ugers rul med både dag- og nattevagter.      
Vagterne er á 12 timers varighed og mødetiden er kl. 08.00-20.00 eller kl. 20.00-08.00. Nattevagterne er vågne, da borgeren skal overvåges pga. sin respirator.
 
Der er mulighed for ekstravagter og du får gode kollegaer i et hjem, hvor man hjælper hinanden. Du bliver en del af et fast team bestående af 7 hjælpere, som har mulighed for at dække ind for hinanden.
 
72-årig kvinde med muskelsvind
Bruger er en kvinde i Slagelse, der har muskelsvind, sidder i kørestol, har respirator, har sprog og er aktiv med mange ture ud af huset.
 
Arbejdsopgaverne består af, samvær, ledsagelse, hjælp til alt personlig pleje, rengøring og mange praktiske opgaver i dagligdagen. Erfaring med personlig pleje og lift er en fordel. Du behøver ikke at være oplært i respirator, da der er god oplæring til dette og alle andre opgaver, inden du har vagter alene - det er vigtigt for os, at du bliver tryg ved opgaverne.  
 
Hvem er du?         
Vi leder efter dig, som er rolig og empatisk. Humor er ligeledes en vigtig egenskab, da du vil svinge bedst med brugeren, hvis du er glad og humoristisk anlagt. Du skal have lyst til socialt samvær, når du er på vagt, så hverdagen bliver en god oplevelse for bruger og dig. 
 
Det er vigtigt, at du møder andre mennesker med respekt og er ansvarsfuld, så brugeren føler sig tryg ved dig. Da brugeren har brug for hjælp 24-timer i døgnet, er det vigtigt, at du er fleksibel og kan dække ind ved sygdom og dine kollegers ferier.
  Det er et krav, at du har kørekort, og har mod på at køre længere ture med kvinden, f.eks. til København til sociale og kulturelle aktiviteter.  
 
Hos Olivia Danmark benytter vi elektronisk indberetning af arbejdstider, derfor er det nødvendigt, at du har en smartphone eller en computer til rådighed, som kan administrere dette.  
 
Vi kan tilbyde

  • God oplæring/uddannelse hvor der tages hensyn til dine behov med god støtte både fra bruger, kollegaer og kontaktpersoner på kontoret hos Olivia Danmark.  
  • Gode og engagerede kollegaer, som du kan sparre med i hverdagen samt  en fast teamleder, som du løbende vil have kontakt til.
  • En bruger som værdsætter dig som hjælper og nyder dit sociale samvær, når du er på vagt.
  • Mødepligtige personalemøder med løn som planlægges løbende. 
  • Overenskomst med FOA og løn pga. af kompetencer og erfaring.
Du kan læse mere, om arbejdet hos os - Olivia Danmark - hvis du klikker her.
 
Ansøgning og kontakt
Hvis du er interesseret i stillingen og mener, at du har de rette kompetencer til at bestride jobbet, modtager vi meget gerne en motiveret ansøgning fra dig, hvor du uddyber din motivation for at søge jobbet, samt hvad du kan bidrage med til stillingen. 
 
Ansøg stillingen hurtigst muligt eller senest den 26-03-2018. Vi kalder løbende til samtale, så skriv hellere til os i dag end i morgen.     
 
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 8888 7171.    
 
Vi ser frem til at høre fra dig.   


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Hjælper søges til BPA ordning i Vedbæk

Olivia Danmark ApS

Trives du i en hverdag med selvstændigt arbejde og brænder du for at gøre en oprigtig forskel med fokus på de menneskelige relationer, så er dette måske dit nye job! Jeg er en mand på 53 år der på nuværende tidspunkt bor i Birkerød med min datter me...
Indrykket:29. januar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Frisk handicaphjælper søges til spastisk lammet kvinde bosat i Osted, Lejre

Olivia Danmark

Om jobbet Brugeren du ansættes hos er en kvinde i 50´erne, der sidder i kørestol. Hun er født spastisk og har derfor brug for hjælp til stortset alle daglige gøremål. Hun har en lille smule stå-funktion og forflyttes derfor med stålift. Hun har spro...
Indrykket:5. februar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

Afløser/vikar søges til BPA ordning i Hornbæk

Olivia Danmark ApS

Trives du i en hverdag med selvstændigt arbejde og brænder du for at gøre en oprigtig forskel med fokus på de menneskelige relationer, så er dette måske dit nye job! Om Jobbet Stillingen er som afløser vikar ved behov i tilfælde af sygdom i både hve...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:7. marts 2018

Aflaster til søskendepar med autisme i KBH S - deltid

Olivia Danmark

Herlev
Er du stabil, ansvarlig og omsorgsfuld, og har du lyst til at aflaste en familie, der bl.a. består af to handicappede teenagere hhv. en mild og kærlig ung mand på 20 år samt en glad og mere livlig pige på 16 år? På hverdage møder du ind om eftermidd...
Indrykket:1. februar 2018
Udløbsdato:3. marts 2018

Aflaster til deltidsjob hos ung pige i Hellerup

Olivia Danmark

Er du til kortere vagter, og vil du supplere dit studie med timer hos en unge pige i Hellerup? Har du erfaring med at arbejde med børn unge, og søger du et arbejde, som kan kombineres med dit studie eller anden deltidsbeskæftigelse, så læs nærmere h...