Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Hjælper til gamer-dreng med autisme og ADHD

Har du erfaring med autisme og ADHD? Og er du interesseret i et fleksibelt deltidsjob? Så læs endelig videre.

Du er både gamer og glad for aktive lege
I Virum bor en 9-årig dreng, der er diagnosticeret med autisme og ADHD. Han har brug for en hjælper, der ligesom ham er meget glad for gaming. Han bruger også gerne tid på Pokemon Go, Playstation, Star Wars og på at være aktiv inde såvel som ude.

Han bor sammen med sin familie, der består af mor, far og lillebror.

Du er sammen med drengen i 1-2 dage om ugen. Typisk om eftermiddagen.

Du har erfaring med autisme og ADHD
Du har erfaring med både autisme og ADHD og har samme interesser som drengen. Det er krav for at komme i betragtning til jobbet.

Familien 2 km fra Virum Station, så det er en fordel hvis du kan lide at gå eller har en cykel eller bil, du kan transportere dig med.

Du er aldrig alene
Du får nemlig en fast rådgiver, som du altid kan søge råd og vejledning hos. Så selvom du ikke omgiver dig med kolleger, når du er på job, har du altid DUOS med dig.

Hos os kan du være sikker på, at der er ordnede forhold. Vi tilbyder løn og pension efter overenskomst samt ansvars- og arbejdsskadeforsikring. Du udvikler dig både personligt og fagligt hver dag, du er på job. Det kan du slet ikke undgå, når du er sammen med mennesker.

Kan du se dig selv i jobbet?
Så tøv ikke - send en ansøgning hurtigst muligt via ansøgningslinket nedenfor. Husk, at du skal være logget ind på din profil for at søge. Finder vi dig relevant til stillingen, ringer vi til dig. Uanset hvad så får du svar på din ansøgning så hurtigt som muligt. Vi håber dog på din tålmodighed, hvis det trækker lidt ud. Det er vigtigt for os, at vi får lavet det helt rette match mellem borgeren og hjælperen.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte rådgiver Pernille Sichlau eller rekrutteringskonsulent Majbritt Egelund Rasmussen. Begge på telefon 36 34 79 00.

Vi er mennesker, der hjælper mennesker
DUOS hjælper mennesker i hverdagen og understøtter dem i svære situationer. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at vi skal sætte borgeren i centrum og opbygge tillid, hvis vores ydelser skal have værdi.

Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske. Vi glæder os til at høre fra dig.

Søg stilling


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.