Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Hjælper til humørfyldt dreng med infantil autisme

Søger du et fleksibelt job med timer i både hverdag og weekender? Har du erfaring med autisme? Så er dette måske noget for dig.

Du er klar på masser af motoriske lege – og fuld af sjov
Familie i Brønshøj søger en aktiv og glad hjælper til deres bror og søn på 4 år. Drengen har infantil autisme og intet sprog. Han er til gengæld en glad og humørfyldt lille dreng, som har brug for dig, der er klar på sjov og ballade og lege aktive lege med ham. Forældrene ser gerne, at jeres lege bl.a. bliver med sigte på hans motoriske udvikling.

Arbejdstid
Du arbejder 18 timer om måneden. Hvordan de skal fordeles på ugedage og tidspunkter, aftaler du med familien, som er meget fleksibel. Du skal dog være opmærksom på, at de har brug for, at du både kan arbejde på hverdage og i weekender.

Du er en glad og aktiv person
Du må meget gerne have erfaring med mindre børn og/eller autisme. Vigtigst er det dog, at du er en aktiv og glad person, der kan se dig selv i jobbet i længere tid.

Du er aldrig alene
Du får nemlig en fast rådgiver, som du altid kan søge råd og vejledning hos. Så selvom du ikke omgiver dig med kolleger, når du er på job, har du altid DUOS med dig.

Hos os kan du være sikker på, at der er ordnede forhold. Vi tilbyder løn og pension efter overenskomst samt ansvars- og arbejdsskadeforsikring. Du udvikler dig både personligt og fagligt hver dag, du er på job. Det kan du slet ikke undgå, når du er sammen med mennesker.

Kan du se dig selv i jobbet?
Så tøv ikke - send en ansøgning hurtigst muligt via ansøgningslinket nedenfor. Husk, at du skal være logget ind på din profil for at søge. Finder vi dig relevant til stillingen, ringer vi til dig. Uanset hvad så får du svar på din ansøgning så hurtigt som muligt. Vi håber dog på din tålmodighed, hvis det trækker lidt ud. Det er vigtigt for os, at vi får lavet det helt rette match mellem borgeren og hjælperen.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte rådgiver Jens Passarge eller rekrutteringskonsulent Majbritt Egelund Rasmussen. Begge på telefon 36 34 79 00.

Vi er mennesker, der hjælper mennesker
DUOS hjælper mennesker i hverdagen og understøtter dem i svære situationer. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at vi skal sætte borgeren i centrum og opbygge tillid, hvis vores ydelser skal have værdi.

Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske. Vi glæder os til at høre fra dig.

Søg stilling


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.