Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Hjælper til kvinde med sclerose

Har du erfaring som handicaphjælper? Vil du have et fleksibelt job? Så læs endelig videre.

Om kvinden
67-årig kvinde i Jægerspris søger dig, der vil være hende nye hjælper. Hun har sclerose og er kørestolsbruger.

Kvinden har brug for hjælp til personlig pleje og praktisk hjælp. Hun skal have hjælp til det meste. Hun har topkateter, bruger stålift samt loftlift ved forflytninger. Hun kommunikerer med nedsat ordforråd og fagter. Hun er halvsidigt lammet. Hun kan spise selv, når måltider anrettes og serveres.

Hun holder meget af at komme ud i naturen, besøge sin kirke, tage til varmtvandsbassintræning, handicapridning og på udstillinger m.m. Musik er en stor del af hendes hverdag.

Hun bor sammen med sin mand på en landbrugsejendom med gode omgivelser i Kulhuse.
Hun har en bil med handicapindretning og lift, som du skal køre, når I er ude af huset.

Arbejdstid
Jobbet består af dagvagter på 8–9 timer, aften-/nattevagter (sovende) på 15 timer eller døgnvagter. Der er tale om en deltidsstilling. Der er ikke fast rul, men fleksibel vagtplanlægning, hvor du selv har indflydelse på vagtplanen.

Mødetiden i dagvagt er hyppigst fra kl. 9:00 til kl. 17:00 eller kl. 18:00.
Mødetiden i aften-/nattevagt er typisk kl. 18:00 til kl. 09:00 næste morgen.
Mødetiden i døgnvagter er kl. 09:00 til kl. 09:00.

Du må meget gerne kunne begynde hurtigt. Du vil få en god introduktion.

Om dig
Du har gerne erfaring fra lignende job. Det er dog ikke et krav. Vigtigst er det, at du har empati, godt humør og en rimelig god fysik. Tålmodighed er også vigtigt, da alt skal foregå lidt langsomt og overskueligt.

Du skal kunne være indforstået med at der ryges i kvindens hjem.

Derudover har du kørekort. Egen bil er en fordel, da det ellers kan være svært at transportere sig til kvindens hjem til og fra arbejde.

Du er aldrig alene
Du får nemlig en fast rådgiver, som du altid kan søge råd og vejledning hos. Så selvom du ikke omgiver dig med kolleger, når du er på job, har du altid DUOS med dig.

Hos os kan du være sikker på, at der er ordnede forhold. Vi tilbyder løn og pension efter overenskomst samt ansvars- og arbejdsskadeforsikring. Du udvikler dig både personligt og fagligt hver dag, du er på job. Det kan du slet ikke undgå, når du er sammen med mennesker.

Kan du se dig selv i jobbet?
Så tøv ikke - send en ansøgning hurtigst muligt via ansøgningslinket nedenfor. Husk, at du skal være logget ind på din profil for at søge. Finder vi dig relevant til stillingen, ringer vi til dig. Uanset hvad så får du svar på din ansøgning så hurtigt som muligt. Vi håber dog på din tålmodighed, hvis det trækker lidt ud. Det er vigtigt for os, at vi får lavet det helt rette match mellem borgeren og hjælperen.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte rådgiver Jens Passarge eller rekrutteringskonsulent Majbritt Egelund Rasmussen. Begge på telefon 36 34 79 00.

Vi er mennesker, der hjælper mennesker
DUOS hjælper mennesker i hverdagen og understøtter dem i svære situationer. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at vi skal sætte borgeren i centrum og opbygge tillid, hvis vores ydelser skal have værdi.

Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske. Vi glæder os til at høre fra dig.

Søg stilling


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.