Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Hjælpetræner til dreng på 6 år med en meget sjælden genfejl.

Vi søger en hjælpetræner til Rasmus på snart 7 år, med en meget sjælden genfejl OPHN1 som bl.a. indebære at han har epilepsi og autisme med start 1 februar eller derefter.

Stillingen er på 30 timer om ugen og arbejdstiderne er alle hverdage fra klokken 8.00-14.00.

Vi er en familie på 4, snart 5, og har både hund og kat. Far er selvstændig maler og en storebror på 9 år.

Så finder du det meningsfuldt og sjovt at arbejde med børn og nyder du den tætte relation med et enkelt barn, hvor du har mulighed for at fordybe dig i udviklingsprocessen, så er dette måske lige jobbet for dig.

Til dagligt bliver Rasmus trænet i hjemmet af mor, og det er også her, i vores hjem, at din arbejdsplads kommer til at være.

Rasmus er for det meste en glad og aktiv dreng, med et stort temperament. De største udfordringer han har i hverdagen indbefatter et højt stressniveau, underviklet talesprog samt hans grov motoriske færdigheder.

De hovedmål vi skal arbejde ud fra, er derfor regulering, kommunikation og grovmotorik, hvor koncepterne Ergoment/Akrobat, Birdhouse og Temprana refleksterapi bliver anvendt. Der arbejdes desuden ud fra en sansediæt. Det er ikke nødvendigt med erfaring i hjemmetræning eller vores metoder, da vi vil lære dig grundigt op.

Du kommer til at være en central person, især i Rasmus’ liv og det er vigtigt, at du er interesseret i, at være hos os i minimum et år.

Kvalifikationer
Du skal som person elske at lege. Du skal være omsorgsfuld, omstillingsparat og kreativ tænkende, da træningen ikke altid kan foregå, som først planlagt. Rasmus stædighed og autistiske træk betyder du skal indeholde en god portion tålmodighed og have en motiverende tilgang til træningen. Du skal være udadvendt og hvile i dig selv, da det er til størst gavn for Rasmus. Du skal være fysisk stærk, da mange aktiviteter foregår på gulvet. Du skal kunne tale og skrive flydende dansk. Du skal støtte Rasmus i sine daglige aktiviteter og til at kunne forholde sig relevant til sig selv og sine omgivelser. Rasmus er glad for musik, så derfor skal du kunne lide at synge og det vil være en fordel, men ikke et krav, hvis du kan spille et instrument.
Du skal ikke være bange for heste da Rasmus rider en gang om ugen og du skal kunne lide at svømme, da han går til svømning en gang om ugen. 
Du skal møde hver dag med godt humør og energi til at gøre dagene sjove og hyggelige.

Vi tilbyder:

  • Et meningsfuldt job, hvor du vil komme til at arbejde i et miljø hvor trivsel, glæde og godt humør er de bærende elementer i hverdagen.
  • Et arbejde med forskellige tilgange til udvikling hos et hjerneskadet barn.
  • Mulighed for at hjælpe Rasmus i sin udvikling gennem motivation og leg.
  • Deltage i planlægningen af træningen
 Forventer kun seriøse henvendelser.
 
Stillingen er timelønnet og din løn er fastsat af Esbjerg Kommune. Den er lige nu på 123,6kr. pr. time, hvor du derudover vil får feriepenge.
Du skal ved ansættelse kunne fremvise straffe- og børneattest.
Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at ringe.
Hvis det lyder som noget for dig må du meget gerne sende en skriftlig ansøgning, og du hører fra os.

Venlig Hilsen
Bonnie Petersen (Rasmus mor)
Tlf.: 27284703
Mail.: rasmustorres2011@gmail.com
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Seriøs Handicap Hjælper søges!

HOCKEY CHAMP ApS

Haderslev
Jeg søger en seriøs, frisk, udadvendt og ansvarsbevidst hjælper, der er interesseret i et arbejde hvor du sammen med mine øvrige hjælpere (alle i alderen 25 - 48 år) medvirker til at min dagligdag kan fungere optimalt. JEG er 54 år, lammet og kørest...
Indrykket:22. maj 2018
Udløbsdato:17. juli 2018

Personlig assistent søges til enkeltmandsvirksomhed i Christiansfeld.

Anonym arbejdsgiver

Personlig assistent søges til enkeltmandsvirksomhed i Christiansfeld.19 timer om ugen. Jobbeskrivelsen samt lidt om virksomheden: Billedhugger og anden kunstnerisk aktivitet. Der fremstilles bl.a. 20-25 tons gennemsigtig isblokke som enten bruges ti...
Indrykket:9. april 2018
Udløbsdato:4. juni 2018

Vi søger en SOCIAL- OG SUNDHEDSASSISTENT ELLER HJÆLPER til fast dagvagt på 20 timer, og lejlighedsvis nattevagter.

Karstensminde

Esbjerg
Vi er et lille privatejet friplejehjem, der mangler en stabil og glad SSA H til en fast dagvagtstilling på 20 timer og weekendvagt hver 2.uge (lige uger) og nattevagter lejlighedsvis, når de faste nattevagter holder ferie. Plejehjemmet har blot 15 l...
Indrykket:23. maj 2018
Udløbsdato:18. juli 2018

Social- og sundhedsassistent til Åparken - genopslag

Åparken

Åparken Ældrecenter i Holsted Område Vest søger en Social og sundhedsassistent til fast stilling på 32 timer pr. 1. juli 2018, eller efter aftale. Har du lyst til at arbejde på et plejecenter, hvor der er højt til loftet og plads til dine ideer, så ...
Indrykket:26. april 2018
Udløbsdato:25. maj 2018

SSH/SUNDHEDSFAGLIGT PERSONALE TIL FAST DAGVAGT

ABC Rengøring og Hjemmepleje v/U. Petersen

Esbjerg
Da et par af vores faste medarbejdere skal i gang med videreuddannelse, har vi følgende stillinger til besættelse hurtigst muligt: Vi har brug for dagvagter med et ugentligt timetal mellem 24 og 28 timer (der er mulighed for ekstra vagter) personale...
Indrykket:4. maj 2018
Udløbsdato:29. juni 2018