Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Hjemly Idrætsefterskole søger en lærer til barselsvikariat i skoleåret 2018/19

Vi søger en barselsvikar pr. 1. august 2018 til 30. juni 2019.

Brænder du for at arbejde med unge mennesker og har du lyst til et rigtig godt og alsidigt vikariat som fuldtidsansat lærer på en spændende idrætsefterskole på Midtfyn? Så er chancen der nu. Du vil indgå i et lærerteam, der lige som du, har lyst til at engagere sig i livet på en efterskole med både undervisning, tilsyn og samvær, og for hvem udviklingen af elevens faglige, sociale, sportslige og personlige dannelse er i højsædet.

Du skal kunne stå for en spændende og aktuel undervisning og være med til at udvikle inden for fagene Dansk og Engelsk. Du skal kunne undervist på 9. og 10. klassetrin og føre eleverne til afsluttende prøver.

Du bliver en del af et lærerteam bestående af 24 - 25 kolleger, hvor alle har lyst til teamsamarbejde med dig omkring dine fag. Vi har 215 rigtig boldglade elever i 9. og 10. klasse, - de skal også blive glade for dine fag.

Derudover vil du blive kontaktlærer for 10-12 elever, hvor den primære opgave består i at være sparingspartner til de unge.

Du vil opleve en skole i udvikling og med et lærerteam, som spiller hinanden gode og får ting til at lykkedes.

Vil du vide mere om skolen - så læs på www.hjemly.dk og Facebook eller ring til skolens ledelse, Maria Have, Per Rasmussen og Rud Nielsen. Tlf. 62 64 10 24.

Ansættelse sker efter overenskomst mellem finansministeriet og LC.

Ansøgningen sendes som PDF-fil til hjemlyjob@hotmail.com senenst d. 4/5 2018.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her