Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Hjemmeplejeleder

Hjemmeplejeleder til hjemmeplejen i Bornholms Regionskommune

Center for Ældre søger en hjemmeplejeleder, som i samspil med resten af organisationen, kan bidrage fagligt og værdimæssigt til det bornholmske ældreområde.

Hjemmeplejen arbejder med afsæt i BRK´s ældrepolitik og er organisatorisk opdelt i to afdelinger, med en hjemmeplejeleder i hver afdeling.

Vi er 5 ledere, som savner dig ombord, så du kan hjælpe os med at holde retning og navigere i vores mange opgaver. Vi har ansvar for 4 hjemmeplejeteams, 1 ø-dækkende natteam og 1 ø-dækkende rehabiliteringsteam og har brug for din strategiske sparring, så vores samlede ledelse højnes – med borgeren i centrum.

Center for Ældre arbejder strategisk med sygefravær og trivsel, ligesom rekruttering indgår som en væsentlig del af centrets kreative processer. Vi arbejder lige nu med et særligt fokus på handleplaner for trivsel og nedbringelse af sygefravær i alle teams og på rehabiliterende tilgange og innovation i vores dagligdag. 

Center for Ældre har mange interessenter og arbejder tæt sammen borger, pårørende, frivillige, tværgående og tværsektorielle enheder, andre kommunale centre og politiske udvalg. Området har stor offentlig bevågenhed.

Det er din opgave, at betragte afdelingens daglige drift i et analytisk og strategisk perspektiv og herved at udvikle området gennem et konstant og stærkt fokus på kerneopgaven. Du er ansvarlig for afdelingens drift og økonomi, for ledernes performance og det sundhedsfaglige kvalitetsniveau. Vi ønsker en leder, der kan hjælpe os med at udvikle vores personlige ledelsesgrundlag og få sat BRKs ledelsesværdier i spil.

Som person er du energisk, kan arbejde struktureret og får tingene gjort. Det er vigtigt, at du kan være synlig hos ledere, medarbejdere, frivillige og lokalsamfundet, med borgeren i centrum.  Det kan du, fordi du er en talentfuld og dygtig leder. Du formår at sætte dagsordenen, og sætte dig selv i scene, så lederne og medarbejderne går glade til og fra arbejde. Derudover er du på forkant i forhold til kommende udfordringer og de mange spændende muligheder der opstår, både på baggrund af udefrakommende initiativer, men også fra de ideer, der dukker op i samspillet mellem borgere, medarbejdere, pårørende og frivillige i hjemmeplejeområdet.

Vi søger dig som

  •  Kan skabe en kultur baseret på strategiske kompetencer og kan inspirere andre til at tænke langsigtet i forhold til fremtidig udvikling
  • Har mod til at udfordre os i vores dialoger og processer
  • Kan søge veje, der kan hæve standarder samt reducere fejl og mangler gennem læring
  • Arbejder i en tillidsbaseret relation til borgere og medarbejdere og er villig til at dele ud af din viden og kompetencer
  • Trives ved at understøtte og udvikle en positiv og samskabende atmosfære og opmuntre kolleger og medarbejdere til at følge besluttede mål
  • Arbejder med datadrevet ledelse og bidrager til den samlede ledelsesgruppes mål og resultater

Vi foretrækker en leder med en sundhedsfaglig baggrund samt ledelseserfaring, herunder gerne erfaring med ledelse af ledere. En anden faglig profil, som kan dokumentere solid ledelseserfaring indenfor det sundhedsfaglige område, kan også komme i spil. Uanset baggrund ønsker vi, at du er optaget af relationer mellem mennesker og at du sætter borgerne og den bornholmske hjemmepleje først. Du har eller er villig til at tage en diplomuddannelse i offentlig ledelse.

Ledelse i Bornholms Regionskommune
I Bornholms Regionskommune har vi tre ledelsesværdier: #Vi vil borgerne #Vi sætter retning #Vi leder sammen, som er fælles pejlemærker for alle vores ledere. Værdierne styrker fællesskabet på tværs af vores centre og gør det tydeligt for os selv og vores omverden, hvad vi står for. Sammen med centrenes kerneopgavebeskrivelser og de enkelte lederes personlige ledelsesgrundlag danner ledelsesværdierne et stærkt fælles grundlag for at lede og drive udviklingen i Bornholms Regionskommune.

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og efter principperne i lokal løndannelse. Der vil blive indhentet børneattest og straffeattest ved ansættelse.
Hjemmeplejelederen refererer til ældrechefen i Center for Ældre. Den administrative organisering i Bornholms Regionskommune kan ses her: https://www.brk.dk/Om-Kommunen/Organisation/Sider/Organisation.aspx
Som leder er du ansat uden højeste tjenestetid.
 

Praktisk information

Send din ansøgning og CV samt dokumentation for uddannelse, via vores rekrutteringsserver, sådan at vi har modtaget den senest onsdag den 22. april 2021.
Ansættelsessamtaler vil foregå mandag den 26. april 2021 (1. runde) og onsdag den 28. april 2021 (2. runde) inklusive case. Der vil blive lavet en personprofilanalyse på relevante kandidater.
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte ældrechef Christina Lilliedal på tlf.: 29123221.   

Center for Ældre  

Center for Ældre er en af Bornholms største arbejdspladser med sine ca. 1.000 ansatte, og vi er blandt de fremmeste i Danmark indenfor vores område. En høj faglighed og villighed til at tænke utraditionelt og innovativt fører ofte til, at vi finder nye perspektivrige løsninger. 

Med et konstant fokus på det enkelte menneske som eksperten i sit eget liv, arbejder vi blandt andet med Borgernær Dokumentation, hvor journalføringen sker i nuet, sammen med borgeren og indtastes elektronisk på enten PDA, tablet og/eller computer. I Center for Ældre arbejder vi tværfagligt og rehabiliterende med udgangspunkt i borgerens mål, ønsker og drømme.

Vi samarbejder på tværs af centrets enheder med borgerne, deres familier og et stort netværk af frivillige. Det sker for at kunne imødekomme den enkeltes ønske om at leve et helt, aktivt og meningsfuldt liv - med så stor grad af selvstændighed og selvbestemmelse som muligt.
Hvis du bliver en del af holdet hos Center for Ældre, får du masser af muligheder for selvudvikling og uddannelse. Bornholm kan sagtens være rammen om din karriere.
Sammen med dig tror vi på at vi kan få vores visioner for fremtiden og værdier for hverdagen til at leve.

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og efter principperne i lokal løndannelse.
Som leder er du ansat uden højeste tjenestetid. Der vil blive indhentet straffeattest ved ansættelsen.

Ansættelsen er pr. 01-06-2021.

Praktisk information
Send din ansøgning og CV samt dokumentation for uddannelse, via "Søg Jobbet" knappen, sådan at vi har modtaget den senest den 22-04-2021. 
Ansættelsessamtaler vil blive afholdt 26-04-2021, 28-04-2021
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Christina Thorén Lilliedal på 56921295 eller 29123221.

Center for Ældre
Center for Ældre er en af Bornholms største arbejdspladser med sine ca. 1.000 ansatte.  Vores kerneopgave er at samarbejde med borgerne om at understøtte deres ressourcer og muligheder for at leve et aktivt, selvbestemmende og værdigt liv.
Vi bestræber os på at dette samarbejde hver dag skal udfolde sig, så borgerne oplever høj grad af kvalitet. Vi træffer faglige og professionelle valg og bruger ressourcerne bedst muligt, ved at vi løser kerneopgaven sammen.

Vi samarbejder på tværs af centerets enheder med borgene , deres familier og et netværk af frivillige.
Som en del af holdet i Center for Ældre, har du gode muligheder for faglig udvikling og uddannelse. Sammen med dig tror vi på at vi kan få vores visioner for fremtiden og værdier for hverdagen til at leve.

Ledelse i Bornholms Regionskommune
I Bornholms Regionskommune har vi tre ledelsesværdier: #Vi vil borgerne #Vi sætter retning #Vi leder sammen, som er fælles pejlemærker for alle vores ledere. Værdierne styrker fællesskabet på tværs af vores centre og gør det tydeligt for os selv og vores omverden, hvad vi står for. Sammen med centrenes kerneopgavebeskrivelser og de enkelte lederes personlige ledelsesgrundlag danner ledelsesværdierne et stærkt fælles grundlag for at lede og drive udviklingen i Bornholms Regionskommune.

Bornholms Regionskommune som arbejdsplads
Bornholms Regionskommune (BRK) har omkring 3.600 medarbejdere og er dermed ubestridt øens største arbejdsplads. Hver femte i job på Bornholm er ansat i kommunen, som er en del af rammen om alle bornholmeres liv. Vores ledere og medarbejdere er stolte over og entusiastiske omkring hver dag at samarbejde om både borgerne og hele Bornholms udvikling, og sammen styrer vi mod at gøre kommunen til et endnu bedre sted at arbejde end i dag.

BRK er på mange måder en unik kommunal arbejdsplads, fordi Bornholm udgør en region for sig. Vi arbejder derfor med strategier og opgaver inden for erhverv, turisme og trafik, som danske kommuner normalt ikke har, og vi skal selv kunne løfte alle opgaver inden for velfærd og samfundsopgaver, da vores nabokommuner er langt væk. Vi har visionære planer for øens fremtid. Det er målet, at Bornholm skal være en fossilfri ø i 2040, og vi har også ambitiøse mål for fritidsliv, folkesundhed og det gode børne- og ungdomsliv.

Drømmer du om at bo og arbejde på Bornholm?

Målt på naturscenerier og kulturarv, synes vi Bornholm er Danmarks rigeste kommune. Beregnet i minutter eller kilometer er vi ganske tæt på hovedstaden, men opgjort i sol, klipper og sandstrande - eller i tryghed, nærvær og livskvalitet - er vi en helt anden verden.
Det er tit en stor beslutning af flytte, hvad end du søger nye udfordringer på egen hånd eller har familien med til Bornholm. Har du brug for information, råd og vejledning om bolig, jobmuligheder for din ægtefælle, skole og fritid er du velkommen til at kontakte vores tilflytterkonsulent, Rune Holm.
Kontakt Bornholms tilflytterkonsulent Rune Holm, 31 21 88 80, rh@bornholm.biz, Læs mere på Http://næstestopbornholm.dk/

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.