Hjemmeplejen i Østermarie søger social- og sundhedsassistent og hjælper

Team Østermarie hjemmepleje søger nye kollegaer

Vi søger dig der har en stærk faglighed og høj grad af ansvarlighed og som har lyst til være kontaktperson for en gruppe borgere, og være med til at skabe god kontinuitet og tryghed for vores borgere.

Vi søger også dig der særligt evner at bruge din faglighed hos forskellige borgere, og som kan overskue og som vil trives med, at tage ansvar for at varetage vekslende indsatser som afløser ved kontaktpersoners ferie eller fridage.

Vi søger:

Stilling A: Social- og sundhedsassistent til fortrinsvis dagvagt i fast stilling pr. 1. september på 35 timer i gennemsnit pr. uge.

Stilling B: Social-og sundhedsassistent til fortrinsvis dagvagt i fast stilling pr. 1. september på 34 timer i gennemsnit pr. uge.

Stilling C: Social- og sundhedshjælper til fortrinsvis dagvagt i fast stilling pr. 1. september på 32 timer i gennemsnit pr. uge.

Stilling D: Social- og sundhedsassistent til begivenhedsbestemt stilling i aftenvagt pr. 1. september på 28 timer i gennemsnit pr. uge. Der er på sigt mulighed for fastansættelse.

Stilling E: Social- og sundhedshjælper til aftenvagt i fast stilling pr. 1 september på gennemsnitlig 28 timer pr. uge.

Stilling F: Social og sundhedsassistent til fast stilling i skiftende vagter på gennemsnitlig 30-32 timer pr. uge.

Det gælder for alle stillinger at der er tjeneste hver anden weekend.

Vi dækker et stort geografisk område med opgaver hos borgere i både byer og på landet. Eksempelvis Svaneke, Listed, Bølshavn, Østermarie, Østerlars og Årsballe, så der er rig mulighed for at nyde synet af vores smukke ø i arbejdstiden, hvor vi kører i bil.

Team Østermarie har lige fejret 1 års fødselsdag, og vi bor aktuelt på vores midlertidige base i Gudhjem, men omkring jul 2020 flytter vi til nyindrettet lokaler i Østermarie by.

Du er meget velkommen til at ringe for nærmere information om stillingerne, timeantal mm.

Kontakt leder Heidi Knudsen på nr. 56927401 eller 20367414.

 

Team Østermarie tilbyder dig:

 • At blive en del af et arbejdsfællesskab der engageret tager ansvar for at der kommunikeres respektfuldt og opmuntrende, og samarbejdes på koordineret vis – bl.a. så vi alle får mulighed for en god start på vores arbejdsdag eller aften. I team Østermarie har vi alle ansvar for at skabe et godt arbejdsmiljø.
 • Et arbejdsfællesskab der styrker hver enkelt kollega i at blive en kompetent bidragsyder til håndtering af vores kerneopgave hos og sammen med borgerne. Det betyder at vi hjælper hinanden, deler vores viden og erfaringer, for i fællesskab at finde de bedste løsninger. Vi har omsorg for hinanden og har respekt for og giver plads til at vi er forskellige.
 • En arbejdsdag hvor du er omgivet af engagerede dygtige kollegaer samt synlig og nærværende ledelse.
 • Stor mulighed for indflydelse på håndteringen af egne arbejdsopgaver via vores holdmøder.
 • Et arbejdsfællesskab, hvor vi har fokus på at dygtiggøre os, udfordre og udvikle os sammen til gavn for håndtering af vores kerneopgave.
 • En grundig individuel introduktion til dine opgaver baseret på dit kompetence niveau.
 • God mulighed for kompetenceudvikling og videreuddannelse.
 • Mulighed for at være praktiskvejleder, hvis du har uddannelsen eller ønsker at tage uddannelsen.
 • En varm velkomst. Vi er en flok kollegaer der er stolte af og tror på vores nye arbejdsfællesskab, og vi har brug for flere kollegaer der ønsker at være en del af dette.

Team Østermaries forventninger til dig er, at du:

 • Er uddannet social- og sundhedsassistent/hjælper
 • Har en rehabiliterende tilgang til borgerne, og evner at yde omsorg med fokus på at understøtte de forskellige borgeres værdighed og ønsker for eget liv.
 • Har lyst til at være en del af et team hvor vi gerne vil være stolte over det værdifulde arbejde, vi udfører hos vores borgere.
 • Kan arbejde i respektfuldt samarbejde med borgere, pårørende og kollegaer, også tværfagligt. Samt være tro mod det vi i fællesskab beslutter.
 • Er stabil og har en positiv tilgang til dit arbejdsliv, og ønsker at være en del af- og aktivt bidrage til et stærkt arbejdsfællesskab.
 • Bidrager med en faglig fokuseret tilgang til vores kerneopgave.
 • Udviser omhu og ansvarlighed, er engageret og fleksibel, da vores arbejdsdage aldrig er ens.
 • Gerne vil udvikle dig fagligt og personligt, og gerne bidrager til udvikling og forandringer til gavn for vores borgere og vores kerneopgave.
 • Kan anvende IT på brugerniveau, gerne kendskab til omsorgssystemet Cura og metoden fællessprog 3.
 • Har kørekort til bil.

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og efter principperne i lokal løndannelse.
Der vil blive indhentet børneattest og straffeattest ved ansættelse.  Kørekort til personbil er et krav.

Ansættelsen er pr. 1. september 2020.

Praktisk information

Send din ansøgning og CV samt dokumentation for uddannelse, via "Søg Jobbet" knappen, sådan at vi har modtaget den senest den 08-07-2020. 

Ansættelsessamtaler vil blive afholdt uge 29 og 30.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Heidi Christina Knudsen på 56927401 eller 20367414.

Center for Ældre
Center for Ældre er en af Bornholms største arbejdspladser med sine ca. 1.000 ansatte.  Vores kerneopgave er at samarbejde med borgerne om at understøtte deres ressourcer og muligheder for at leve et aktivt, selvbestemmende og værdigt liv.

Vi bestræber os på at dette samarbejde hver dag skal udfolde sig, så borgerne oplever høj grad af kvalitet. Vi træffer faglige og professionelle valg og bruger ressourcerne bedst muligt, ved at vi løser kerneopgaven sammen.

Vi samarbejder på tværs af centerets enheder med borgene , deres familier og et netværk af frivillige.
Som en del af holdet i Center for Ældre, har du gode muligheder for faglig udvikling og uddannelse. Sammen med dig tror vi på at vi kan få vores visioner for fremtiden og værdier for hverdagen til at leve.

Bornholms Regionskommune

Bornholms Regionskommune er en stor organisation med ca. 3.500 medarbejdere, og samtidig en unik kommunal arbejdsplads: Vi udgør en region for sig og arbejder med strategier og projekter, som danske kommuner normalt ikke kan. Vi har ansvar for områder som turisme og erhvervsudvikling, og står selv for internationale samarbejder og EU-programmer. Vi har visionære planer for øens fremtid. Ikke mindst drømmen om at skabe et CO2-neutralt samfund baseret på bæredygtig og vedvarende energi.

På www.brk.dk kan du læse mere om Bornholms Regionskommune.

På www.brk.dk/taetsammen kan du læse om projekt Tæt sammen, hvor vi sætter fokus på kultur, fælles identitet og samarbejde, ved at beskrive de mange former for samarbejde i 12 fortællinger om regionskommunen.

Drømmer du om at bo og arbejde på Bornholm?

Målt på naturscenerier og kulturarv er Bornholm Danmarks rigeste kommune. Beregnet i minutter eller kilometer er vi ganske tæt på hovedstaden, men opgjort i sol, klipper og sandstrande - eller i tryghed, nærvær og livskvalitet - er vi en helt anden verden. Vi ved, at potentielle tilflyttere har brug for information, råd og vejledning, og derfor er du velkommen til at kontakte vores tilflytterkonsulent, Rune Holm. Han kan bl.a. fortælle, hvordan han kan hjælpe med at skaffe et job til din ægtefælle.

Kontakt Bornholms tilflytterkonsulent Rune Holm, 31 21 88 80, rh@bornholm.biz, Læs mere på Http://næstestopbornholm.dk/


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Social- og sundhedsassistent i skiftende vagter i Rønne Syd

Bornholms Regionskommune

Rønne
Pr. 1. august 2020 eller efter aftale, søger vi en ny kollega til hjemmeplejen team Rønne Syd. Vi ønsker os en kollega i skiftende vagter, fordelingen af vagter er du selv med til at tilrettelægge. Timetal for stillingen er mellem 28-37 timer pr. ug...
Indrykket:26. juni 2020

Hjemmeplejen team Tejn/Allinge søger social- og sundhedsassistenter

Bornholms Regionskommune

Rønne
Stilling A: Social- og sundhedsassistent til fortrinsvis dagvagt i fast stilling pr. 1. september eller hurtigst muligt på 30-32 timer i gennemsnit pr. uge eller efter nærmere aftale. Stilling B: Social- og sundhedsassistent til fortrinsvis dagvagt ...
Indrykket:23. juni 2020

Rehabiliteringsteamet søger social- og sundhedsassistent

Bornholms Regionskommune

Rønne
Rehabiliteringsteamet søger social- og sundhedsassistent til stilling i skiftende vagter med arbejde hver anden weekend. Stillingen er på 28- 37 timer. Vi søger dig, der har lyst til at blive en del af et dynamisk team, hvor vi modtager nye borgere ...
Indrykket:22. juni 2020

Social- og Sundhedsassistent til Hjemmeplejen i Aakirkeby Vest

Bornholms Regionskommune

Rønne
Pr 01. august 2020, eller efter aftale, søger vi 2 nye kollegaer til hjemmeplejen team Aakirkeby Vest. Hjemmeplejen kan tilbyde dig: En arbejdsplads hvor vi betyder noget for hinanden. Det giver gode kollegaer.Fokus på at få arbejdsfællesskabet til ...
Indrykket:16. juni 2020

Hjemmeplejen, Aakirkeby Vest søger Social- og sundhedsassistenter i aftenvagter

Bornholms Regionskommune

Rønne
Pr. 1. august 2020 eller efter aftale, søger vi 2 nye social- og sundhedsassistenter til Aakirkeby Vest aftenvagt. Hjemmeplejen kan tilbyde dig: En arbejdsplads hvor vi betyder noget for hinanden. Det giver gode kollegaer.Fokus på at få arbejdsfælle...
Indrykket:16. juni 2020

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Social- og sundhedsassistent i skiftende vagter i Rønne Syd

Bornholms Regionskommune

Rønne
Pr. 1. august 2020 eller efter aftale, søger vi en ny kollega til hjemmeplejen team Rønne Syd. Vi ønsker os en kollega i skiftende vagter, fordelingen af vagter er du selv med til at tilrettelægge. Timetal for stillingen er mellem 28-37 timer pr. ug...
Indrykket:26. juni 2020

Hjemmeplejen team Tejn/Allinge søger social- og sundhedsassistenter

Bornholms Regionskommune

Rønne
Stilling A: Social- og sundhedsassistent til fortrinsvis dagvagt i fast stilling pr. 1. september eller hurtigst muligt på 30-32 timer i gennemsnit pr. uge eller efter nærmere aftale. Stilling B: Social- og sundhedsassistent til fortrinsvis dagvagt ...
Indrykket:23. juni 2020

Rehabiliteringsteamet søger social- og sundhedsassistent

Bornholms Regionskommune

Rønne
Rehabiliteringsteamet søger social- og sundhedsassistent til stilling i skiftende vagter med arbejde hver anden weekend. Stillingen er på 28- 37 timer. Vi søger dig, der har lyst til at blive en del af et dynamisk team, hvor vi modtager nye borgere ...
Indrykket:22. juni 2020

Social- og Sundhedsassistent til Hjemmeplejen i Aakirkeby Vest

Bornholms Regionskommune

Rønne
Pr 01. august 2020, eller efter aftale, søger vi 2 nye kollegaer til hjemmeplejen team Aakirkeby Vest. Hjemmeplejen kan tilbyde dig: En arbejdsplads hvor vi betyder noget for hinanden. Det giver gode kollegaer.Fokus på at få arbejdsfællesskabet til ...
Indrykket:16. juni 2020

Hjemmeplejen, Aakirkeby Vest søger Social- og sundhedsassistenter i aftenvagter

Bornholms Regionskommune

Rønne
Pr. 1. august 2020 eller efter aftale, søger vi 2 nye social- og sundhedsassistenter til Aakirkeby Vest aftenvagt. Hjemmeplejen kan tilbyde dig: En arbejdsplads hvor vi betyder noget for hinanden. Det giver gode kollegaer.Fokus på at få arbejdsfælle...
Indrykket:16. juni 2020