Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Hjemmeplejen i Ringsted kommune søger teamleder

Hjemmeplejen er i disse år i rivende udvikling, hvilket gør, at vi tilpasser organisationen og opnormerer på ledelse.
Vi søger derfor en kollega, som syntes det er spændende at implementere nye tiltag, som vægter nærværende ledelse og høj faglighed højt, og som ikke er bange for at tænke nyt og indgå i diverse projekter. Kan du sætte hak ved dette, skal du læse videre.

Vi søger en teamleder til en af vores sosu-daggrupper. Du vil bliver leder for en gruppe bestående af ca. 30 medarbejdere henholdsvis social- og sundhedshjælpere og social- og sundhedsassistent. Fremadrettet vil hjemmeplejen være inddelt i 3 dag grupper, en aften og nat gruppe samt en sygeplejegruppe, som alle arbejder tæt sammen.
Du vil indgå i et lederteam på i alt 5 teamledere og en områdeleder, som alle tager ansvar for ledelse, kvalitetssikring, høj faglighed samt høj trivsel i grupperne. Der vil være rig mulighed for at være med til at påvirke retningen for hjemmeplejen.

Vi søger en teamleder med sundhedsfaglig baggrund med ledelseserfaring og også rigtig gerne ledelseserfaring fra hjemmeplejen.
Vi forventer, at du er lydhør og handlekraftig i hverdagen i et tillidsfuldt og inddragende samarbejde med medarbejdere, pårørende og andre samarbejdspartnere. Du skal have lyst til et job med stor selvstændighed og du skal evne, at træffe hurtige beslutninger baseret på din erfaring i forhold til at få driften til at køre let og smertefrit.

Du kan se stillingsbeskrivelsen her.

Kan du se dig selv i ovenstående og har det vakt din interesse, vil det glæde os at modtage din ansøgning. Du er velkommen til at kontakte Leder af hjemmeplejen, Camilla Hove Lund, på tlf.: 23827870, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Ansættelsessamtaler:
1. samtale afholdes den 22. januar 2021. Ansøgere der går videre til 2. ansættelsesrunde, vil blive bedt om at udfylde en personlighedstest. 2. samtale afholdes den 27. januar 2021.

Løn og ansættelses vilkår sker i henhold til gældende overenskomst.

Det er en del af Ringsted Kommunes ansættelsespolitik at fremme ligelig kønsfordeling og etnisk ligestilling. Vi opfordrer både personer med dansk og anden etnisk baggrund til at søge den opslåede stilling.
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.