Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Hjemmeplejen Nord søger social- og sundhedsassistent

Om jobbet

Som social og sundhedsassistent i hjemmeplejen får du det faglige ansvar for faste borgere. Derudover er du tovholder på de komplekse forløb, sammen med sygeplejersken, og du fungerer som sparringspartner for social og sundhedshjælperne. Vi arbejder altid ud fra den rehabiliterende tilgang og har hele paletten af opgaver hos alle slags borgere, lige fra den ældre, den medicinske, den kirurgiske til den psykiatriske borger.

Ved de overdragede sygeplejeopgaver, som f.eks sårpleje, sondeernæring, blodsukker og insulingivning, kompression og medicindosering skal du indgå i et tæt samarbejde med sygeplejerskerne. Derudover har vi et stort samarbejde med kommunens akutteam, som kan bruges i akutte situationer, så du er aldrig helt alene. Du kommer til at være med til implementering af daglige triageringsmøder om aftenen og du forventes at bidrage til et stærkt læringsmiljø i hjemmeplejen.

Trivsel og fleksibilitet er for mig en grundlæggende byggesten for at skabe og bibeholde det gode arbejdsmiljø, hvorfor jeg også prioriterer nærværende ledelse. Jeg vægter faglig sparring, kvalitet, kontinuitet og udvikling højt. Det er vigtigt for mig, at I alle er godt klædt på til at varetage opgaverne. Jeg prioriterer løbende at være der om aftenen samt at holde personalemøder for begge vagthold.

Om dig

Du er uddannet social og sundhedsassistent og brænder for at arbejde i hjemmeplejen. Du ser det som en spændende udfordring, at kompleksiteten i opgaverne i det nære sundhedsvæsen er steget. Du arbejder selvstændigt, kan planlægge din dag, er i stand til, at identificere, opspore og vurdere faglige problemstillinger samt mestre iværksættelse af relevante indsatser og sikrer en løbende opfølgning. Du er omhyggelig og præcis i dit daglige arbejde samt i din dokumentation og formår at balancere individualistrollen og teamsamarbejdet. Du har en anerkendende tilgang, både til kollegaer, samarbejdspartnere og borgere, og du udviser respekt og omsorg for det enkelte menneske.

Stillingsoplysninger

Social og sundhedsassistent i aftenvagt 28 timer med weekendsvagt hver 2 weekend.

Øvrige oplysninger

Du bliver ansat i henhold til relevant overenskomst. Det er en del af Greve Kommunes ansættelsespolitik, at der fremvises straffeattest, samt indhentes børneattest og referencer. Derudover er det et krav, at du har kørekort.

Tiltrædelse 1 januar 2021

Jeg håber, at jeg har vakt din interesse, og du vil være min nye social og sundhedsassistent i hjemmeplejen Nord. Er du i tvivl så giv mig et kald - jeg giver gerne en kop kaffe og en uforpligtende snak.

Mange hilsener

Områdeleder Hjemmeplejen Nord Linda Christoffersen 20658608

Samtaler afholdes i uge 48, 2020


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.