Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Hjemmeplejen Nord søger social- og sundhedsassistent eller social- og sundhedshjælper i dagvagt eller aftenvagt

Har du lyst til at være med til at styrke fagligheden i Hjemmeplejen Nord - så har vi jobbet til dig.


Vi søger både SSH- og SSA-uddannede, som er engagerede i sit arbejde. Hos os er det vigtig at være fleksibel og stabil, samt have gode samarbejdsevner, være omstillingsparat og tålmodig. Med et godt humør når man langt.


I Hjemmeplejen Nord arbejder vi med mange nye udviklingstiltag med henblik på hele tiden, at styrke fagligheden og ikke mindst har vi stort fokus på hinanden og vores trivsel i dagligdagen.


Arbejdet i hjemmeplejen kræver stor ansvarsbevidsthed og stor selvstændighed i hverdagen. Mange af vores ældre medborgere er dybt afhængige af vores besøg. Det betyder, at der også kræves et godt overblik over arbejdsopgaverne, samt en situationsfornemmelse, der gør dig i stand til, at prioritere væsentligt fra uvæsentligt.
Arbejdsopgaver• SSA- og SSH-opgaver ifølge funktionsbeskrivelsen for SSA og SSH

• Et spændende team, hvor der løses mange komplekse opgaver, og udvikling er højt prioriteret.

• I vores dagligdag har vi stort fokus på mange spændende områder, blandt andet: I sikre hænder, rehabilitering, TOBS, velfærdsteknologi, og kan her i efteråret og i 2018 tilbyde kursusforløb indenfor palliation.Faglige kompetencer• Gode kommunikative evner.

• At kunne agere professionelt på tværs af organisatoriske strukturelle og faglige områder i sundhedssystemet.Lidt om os

Grundet strukturændringer blev de to teams pr. 1. november 2015 team Nord og team Thisted, sammenlagt, hvor der nu ca. er 230 medarbejdere i Hjemmeplejen Nord, som er fordelt på dag-, aften- og nattevagter. Vi arbejder i teams, hvor vi lægger vægt på, at alle teams er velfungerende. Vi hjælper og støtter hinanden i forbindelse med daglige problemstillinger samtidig med, at vi lytter til hinanden, med henblik på, at alle skal have indflydelse på egen hverdag.


Vi arbejder og har dagligt stort fokus på det psykiske arbejdsmiljø og har i vores dagligdag i vores nyrenoverede lokaler stort fokus på sundhed og velvære.


Ugentligt timetal:

30-37 timer i gennemsnit pr. uge. Vi har tre faste ledige stillinger - to faste stillinger i dagvagt og en fast stilling i aftenvagt.


Tiltrædelsesdato:

Snarest muligt eller den 1. marts 2018.


Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst og principperne for Ny Løn.


Yderligere oplysninger

Du kan få yderligere oplysninger ved henvendelse til teamleder Anni Skydt Jørgensen, 9917 4300, Hanna Bak Søndergaard, 9917 4300, Heidi Henningsen, 9917 4300 eller maren Kjeldgaard, 9917 4300.


Hvis du mener, at du har de rette kompetencer og kan se dig selv som vores kommende kollega, hører vi meget gerne fra dig.


Vi skal have din ansøgning senest den 19. januar 2018 kl. 12.00.


Vi forventer, at afholde ansættelsessamtaler i uge 4 den 23. januar 2018.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her