Hjemmeplejen Nord søger social- og sundhedsassistent eller social- og sundhedshjælper i dagvagt eller aftenvagt

Har du lyst til at være med til at styrke fagligheden i Hjemmeplejen Nord - så har vi jobbet til dig.


Vi søger både SSH- og SSA-uddannede, som er engagerede i sit arbejde. Hos os er det vigtig at være fleksibel og stabil, samt have gode samarbejdsevner, være omstillingsparat og tålmodig. Med et godt humør når man langt.


I Hjemmeplejen Nord arbejder vi med mange nye udviklingstiltag med henblik på hele tiden, at styrke fagligheden og ikke mindst har vi stort fokus på hinanden og vores trivsel i dagligdagen.


Arbejdet i hjemmeplejen kræver stor ansvarsbevidsthed og stor selvstændighed i hverdagen. Mange af vores ældre medborgere er dybt afhængige af vores besøg. Det betyder, at der også kræves et godt overblik over arbejdsopgaverne, samt en situationsfornemmelse, der gør dig i stand til, at prioritere væsentligt fra uvæsentligt.
Arbejdsopgaver• SSA- og SSH-opgaver ifølge funktionsbeskrivelsen for SSA og SSH

• Et spændende team, hvor der løses mange komplekse opgaver, og udvikling er højt prioriteret.

• I vores dagligdag har vi stort fokus på mange spændende områder, blandt andet: I sikre hænder, rehabilitering, TOBS, velfærdsteknologi, og kan her i efteråret og i 2018 tilbyde kursusforløb indenfor palliation.Faglige kompetencer• Gode kommunikative evner.

• At kunne agere professionelt på tværs af organisatoriske strukturelle og faglige områder i sundhedssystemet.Lidt om os

Grundet strukturændringer blev de to teams pr. 1. november 2015 team Nord og team Thisted, sammenlagt, hvor der nu ca. er 230 medarbejdere i Hjemmeplejen Nord, som er fordelt på dag-, aften- og nattevagter. Vi arbejder i teams, hvor vi lægger vægt på, at alle teams er velfungerende. Vi hjælper og støtter hinanden i forbindelse med daglige problemstillinger samtidig med, at vi lytter til hinanden, med henblik på, at alle skal have indflydelse på egen hverdag.


Vi arbejder og har dagligt stort fokus på det psykiske arbejdsmiljø og har i vores dagligdag i vores nyrenoverede lokaler stort fokus på sundhed og velvære.


Ugentligt timetal:

30-37 timer i gennemsnit pr. uge. Vi har tre faste ledige stillinger - to faste stillinger i dagvagt og en fast stilling i aftenvagt.


Tiltrædelsesdato:

Snarest muligt eller den 1. marts 2018.


Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst og principperne for Ny Løn.


Yderligere oplysninger

Du kan få yderligere oplysninger ved henvendelse til teamleder Anni Skydt Jørgensen, 9917 4300, Hanna Bak Søndergaard, 9917 4300, Heidi Henningsen, 9917 4300 eller maren Kjeldgaard, 9917 4300.


Hvis du mener, at du har de rette kompetencer og kan se dig selv som vores kommende kollega, hører vi meget gerne fra dig.


Vi skal have din ansøgning senest den 19. januar 2018 kl. 12.00.


Vi forventer, at afholde ansættelsessamtaler i uge 4 den 23. januar 2018.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:2. januar 2018
Udløbsdato:22. januar 2018

Team Bostøtte søger en social- og sundhedsassistent

THISTED KOMMUNE

Thisted
Vi har rigtig travlt, og derfor søger vi en engageret medarbejder til vores social-psykiatriske team, hvor vi yder bostøtte til sindslidende og dobbeltdiagnosticerede borgere i eget hjem. Ugentligt timetal: 30 pr. uge. Arbejdstiden ligger mellem kl....
Indrykket:5. januar 2018
Udløbsdato:25. januar 2018

Vibedal Plejecenter søger to social- og sundhedsassistenter

THISTED KOMMUNE

Thisted
Er du social- og sundhedsassistent, og stræber du efter faglighed, samarbejde og har hjertet med? Vi søger pr. 1. marts 2018 social- og sundhedsassistenter i kombinerede vagter med weekendarbejde hver 2. uge. Det drejer sig om faste stillinger på 32...
Indrykket:10. januar 2018
Udløbsdato:26. januar 2018

Støttekorpset Team Vestertorv søger social- og sundhedsassistent

THISTED KOMMUNE

Thisted
Støttekorpset Team Vestertorv søger social- og sundhedsassistent Vi søger en engageret medarbejder til vores socialpsykiatriske team, hvor vi yder bostøtte til sindslidende i eget hjem. Stillingen er på 28 timer pr. uge. Denne stilling er en opgaveb...
Indrykket:10. januar 2018
Udløbsdato:23. januar 2018

Nattevagter der brænder for faglig kvalitet og har flair for den pædagogisk tilgang

Solgården

Thisted
Nattevagter der brænder for faglig kvalitet og har flair for den pædagogisk tilgang Elsker du at arbejde med mennesker, arbejde i et team og brænder du for din faglighed? blive en del af et fast nattevagtsteam på 10 personer træde ind i en alsidig h...
Indrykket:9. januar 2018
Udløbsdato:25. januar 2018

Social- og sundhedsassistent til ældrecentret Solvang

Struer Kommune

Struer
Vi søger en ny kolleger, så brænder du for at gøre en forskel i livskvaliteten for vore ældre medborgere, og er du fagligt velfunderet, så er det måske lige dig, vi har brug for på Ældrecentret Solvang i Hvidbjerg, hvor vi nu kan tilbyde en stilling...