Hjemmeplejen Syd og Nord søger SSA til nattevagt

Hjemmeplejen Syd og Nord søger SSA til nattevagt

Har du lyst til at være med til at styrke fagligheden i Hjemmeplejen - så har vi jobbet til dig.


Vi søger SSA-uddannede både i Hjemmeplejen Syd og Nord, som er engageret i sit arbejdet. Hos os er det vigtigt at være fleksibel og stabil, samt have gode samarbejdsevner, være omstillingsparat og tålmodig. Med et godt humør, når man langt.


I Hjemmeplejen Syd og Nord arbejder vi med mange nye udviklingstiltag med henblik på hele tiden, at styrke fagligheden og ikke mindst har vi stort fokus på hinanden og vores trivsel i dagligdagen.


Arbejdet i hjemmeplejen kræver stor ansvarsbevidsthed og stor selvstændighed i hverdagen. Mange af vores ældre medborgere er dybt afhængige af vores besøg. Det betyder, at der også kræves et godt overblik over arbejdsopgaverne, samt en situationsfornemmelse, der gør dig i stand til, at prioritere væsentligt fra uvæsentligt.
• SSA-opgaver ifølge funktionsbeskrivelsen for SSA

• Et spændende team, hvor der løses mange komplekse opgaver, og udvikling er højt prioriteret.

• I vores dagligdag har vi stort fokus på mange spændende områder, blandt andet: I sikre hænder, rehabilitering, TOBS, velfærdsteknologi, og kan her i foråret 2018 tilbyde kursusforløb indenfor palliation.

• Gode kommunikative evner.

• At kunne agere professionelt på tværs af organisatoriske strukturelle og faglige områder i sundhedssystemet.Grundet strukturændringer blev der pr. 1. november 2015 sammenlagt to store områder Syd og Nord. I hvert område er der ca. 200 medarbejdere, som er fordelt på dag-, aften- og nattevagter. Vi arbejder i teams, hvor vi lægger vægt på, at alle teams er velfungerende.


Hjemmeplejen Syd har to mødesteder Hurup og Snedsted, hvor du som nattevagt vil møde ind i Hurup og som nattevagtansat i Hjemmeplejen Nord vil mødestedet være i Thisted.


Vi hjælper og støtter hinanden i forbindelse med daglige problemstillinger samtidig med, at vi lytter til hinanden, med henblik på, at alle skal have indflydelse på egen hverdag.


Vi arbejder og har dagligt stort fokus på det psykiske arbejdsmiljø og den gode trivsel.


30-37 timer i gennemsnit pr. uge. Vi har fire faste ledige stillinger - to i Hjemmeplejen Syd og to i Hjemmeplejen Nord som nattevagt.


Snarest muligt eller den 1. april 2018.


Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst og principperne for Ny Løn.


Du kan få yderligere oplysninger ved henvendelse til teamleder Gitte Bang Jensby, 9917 4370, teamleder Anni Skydt Jørgensen, 9917 4300, Leder Nina Odde, 9917 4370 eller leder Silvia Elung Jensen, 9917 4300


I ansøgningsskemaet bedes du skriv om du ønsker stilling i område Syd eller Nord.


Hvis du mener, at du har de rette kompetencer og kan se dig selv som vores kommende kollega, hører vi meget gerne fra dig.


Vi skal have din ansøgning senest den 23. februar 2018 kl. 12.00.


Vi forventer, at afholde ansættelsessamtaler mandag den 26. februar 2018


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:8. februar 2018
Udløbsdato:23. februar 2018

Social- og sundhedsassistenter søges til specialafsnit for mennesker med demens ved Vibedal Plejecenter

THISTED KOMMUNE

Er du social- og sundhedsassistent og stræber du efter faglighed, samarbejde og har du hjertet med? Vi søger pr. 1. april 2018 Social- og sundhedsassistenter i kombinerede vagter 30-32 timer pr. uge med weekendarbejde hver 2. uge. Vi har brug for ko...
Indrykket:9. februar 2018
Udløbsdato:20. februar 2018

Social- og sundhedsassistent

Jammerbugt Kommune

Jammerbugt
Hjemmeplejen Brovst søger 2 Social- og sundhedsassistenter 32 timer ugentlig til blandet dag- og aftenvagt, dog fortrinsvis dagvagt.Der vil være tale om weekendvagt hver 2. weekend.I Jammerbugt Kommune bestræber vi os på, at borgeren oplever samarbe...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:20. februar 2018

Social- og sundhedsassistent

Hjemmepleje- og Hverdagsrehabilitering - Distrikt Houlkær

Viborg
Hjemmeplejen distrikt Houlkær søger social- og sundhedsassistenter pr. 1. marts 2018 til aftenvagt. Vi er en udekørende gruppe som søger nye kollegaer i aftenvagt, som vil være med til at udvikle den rehabiliterende tankegang. Vi skal netop i gang m...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:22. februar 2018

Social- og sundhedsassistent til plejeboligerne Bøgelund

Struer Kommune

Lemvig
Gør en forskel Bliv social og sundhedsassistent på Bøgelund Plejecenter. Vi gør en forskel hver dag på Bøgelund Plejecenter. Det er vores kerneopgave at sikre beboernes sundhed og trivsel. Derfor er det vigtigt for os at levere pleje og omsorg af hø...
Indrykket:11. februar 2018
Udløbsdato:23. februar 2018

Social- og sundhedsassistent Durup Ældrecenter Område 1

Skive Kommune

Skive
Område 1 er et område med 6 plejecentre Durup, Glyngøre, Selde, Breum, Roslev og Jebjerg Ældrecenter.Vi søger en Social- og sundhedsassistent med tjeneste indtil videre på Durup Ældrecenter.Vi tilbyder en fast stilling i dag og aftenvagter, med week...