Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Hjemmeplejen Team Nexø Syd søger social- og sundhedsassistenter

Stilling A:

1 social- og sundhedsassistent fortrinsvis i aftenvagt og med tjeneste hver 2. weekend. Timetal 28 timer pr. uge eller efter aftale. 

Stilling B:

1 social- og sundhedsassistent fortrinsvis i aftenvagt og med tjeneste hver 2. weekend. Timetal 28 timer pr. uge eller efter aftale. 

Stilling C:

1 social- og sundhedsassistent fortrinsvis i dagvagt, med planlæggerfunktion og med tjeneste hver 2. weekend. Timetal 37 timer pr. uge eller efter aftale. 

 

I Hjemmeplejen Team Nexø syd arbejder vi i 3 hold, Snogebæk, Nexø by og aftenhold. Vi har ugentlige holdmøder hvor ruterne drøftes så der opnås bedst mulig kontinuitet hos borgerne.

Som social- og sundhedsassistent i Nexø syd kommer du til at have tæt samarbejde med ”dit eget hold”, og får på den måde et godt kendskab til borgerne tilknyttet det enkelte hold. Vi sætter opgaven hos borgerne højt, træffer faglige og professionelle valg samt bidrager til arbejdsfællesskabet, så vi hver dag løser kerneopgaven sammen.

Nexø syd er en gruppe med dygtige engagerede social- og sundhedsassistenter og hjælpere, der har stor omsorg for hinanden og hvor det er vigtigt for os, at der også er plads til det sociale og til at grine sammen.

Vi bestræber os på at arbejde med velfærdsteknologiske løsninger, hvilket giver anledning til kreative og innovative løsninger. Vi ønsker at fastholde et højt fagligt niveau, hvor vi samtidig passer på os selv og vores krop.

Så er du social- og sundhedsassistent, ønsker du at arbejde i et team med engagerede, nysgerrige og kreative kollegaer der rummer en stor portion humor, så er du måske den vi skal byde velkommen i vores team. 

Hjemmeplejens forventninger til dig er, at du:

  • Er uddannet social- og sundhedsassistent.
  • Har humor og sætter ærlighed højt.
  • Har en anerkendende tilgang til borgere, pårørende og samarbejdspartnere.
  • Kan arbejde selvstændigt og anvende din faglighed, også i pressede perioder.
  • Er indstillet på udvikling og forandringer til gavn for borgerne og kerneopgaven.
  • Kan anvende IT på brugerniveau, gerne kendskab til CURA
  • Har kørekort til bil.

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og efter principperne i lokal løndannelse.
 Der vil blive indhentet børneattest og straffeattest ved ansættelse.  Kørekort til personbil er et krav.

Ansættelsen er pr. 01-12-2020.

Praktisk information

Send din ansøgning og CV samt dokumentation for uddannelse, via "Søg Jobbet" knappen, sådan at vi har modtaget den senest den 22-11-2020. 

Ansættelsessamtaler vil blive afholdt Uge 48

Ønsker du at høre mere om os, så er du velkommen til at kontakte Teamleder Pernille Ipsen 56927131, TR Karina 56929307 eller AMR Kim 56929373

Center for Ældre
Center for Ældre er en af Bornholms største arbejdspladser med sine ca. 1.000 ansatte.  Vores kerneopgave er at samarbejde med borgerne om at understøtte deres ressourcer og muligheder for at leve et aktivt, selvbestemmende og værdigt liv.

Vi bestræber os på at dette samarbejde hver dag skal udfolde sig, så borgerne oplever høj grad af kvalitet. Vi træffer faglige og professionelle valg og bruger ressourcerne bedst muligt, ved at vi løser kerneopgaven sammen.

Vi samarbejder på tværs af centerets enheder med borgene , deres familier og et netværk af frivillige.
Som en del af holdet i Center for Ældre, har du gode muligheder for faglig udvikling og uddannelse. Sammen med dig tror vi på at vi kan få vores visioner for fremtiden og værdier for hverdagen til at leve.

Bornholms Regionskommune

Bornholms Regionskommune er en stor organisation med ca. 3.500 medarbejdere, og samtidig en unik kommunal arbejdsplads: Vi udgør en region for sig og arbejder med strategier og projekter, som danske kommuner normalt ikke kan. Vi har ansvar for områder som turisme og erhvervsudvikling, og står selv for internationale samarbejder og EU-programmer. Vi har visionære planer for øens fremtid. Ikke mindst drømmen om at skabe et CO2-neutralt samfund baseret på bæredygtig og vedvarende energi.

På www.brk.dk kan du læse mere om Bornholms Regionskommune.

På www.brk.dk/taetsammen kan du læse om projekt Tæt sammen, hvor vi sætter fokus på kultur, fælles identitet og samarbejde, ved at beskrive de mange former for samarbejde i 12 fortællinger om regionskommunen.

Drømmer du om at bo og arbejde på Bornholm?

Målt på naturscenerier og kulturarv er Bornholm Danmarks rigeste kommune. Beregnet i minutter eller kilometer er vi ganske tæt på hovedstaden, men opgjort i sol, klipper og sandstrande - eller i tryghed, nærvær og livskvalitet - er vi en helt anden verden. Vi ved, at potentielle tilflyttere har brug for information, råd og vejledning, og derfor er du velkommen til at kontakte vores tilflytterkonsulent, Rune Holm. Han kan bl.a. fortælle, hvordan han kan hjælpe med at skaffe et job til din ægtefælle.

Kontakt Bornholms tilflytterkonsulent Rune Holm, 31 21 88 80, rh@bornholm.biz, Læs mere på Http://næstestopbornholm.dk/

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.