Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Hjemmeplejen team Tejn/Allinge søger social- og sundhedsassistenter

Stilling A: Social- og sundhedsassistent til fortrinsvis dagvagt i fast stilling pr. 1. september eller hurtigst muligt på 30-32 timer i gennemsnit pr. uge eller efter nærmere aftale.

Stilling B: Social- og sundhedsassistent til fortrinsvis dagvagt i fast stilling pr. 1. oktober på 30-32 timer i gennemsnit pr. uge eller efter nærmere aftale.

Stilling C: Social- og sundhedsassistent til fortrinsvis dagvagt i fast stilling pr. 1. september eller hurtigst muligt på 30-32 timer i gennemsnit pr. uge eller efter nærmere aftale.

Stilling D: Social – og sundhedsassistent til fortrinsvis aftenvagt i tidsbegrænset stilling pr. 1. september 2020, eller hurtigst muligt, til 1. november 2022 på 28 timer i gennemsnit pr. uge.

Kan du tilbyde Hjemmeplejen følgende kompetencer - så er det måske dig, der er vores nye kollega:

 • Er uddannet social- og sundhedsassistent.
 • Kan arbejde i respektfuldt samarbejde med borgere, pårørende og kollegaer, også tværfagligt. Samt være tro mod det vi i fællesskab beslutter.
 • Kan arbejde selvstændigt inden for dit fagområde.
 • Har en rehabiliterende tilgang til borgerne, og evner at yde omsorg med fokus på at understøtte de forskellige borgeres værdighed og ønsker for eget liv.
 • Er stabil og har en positiv tilgang til dit arbejdsliv, og ønsker at være en del af- og aktivt bidrage til et stærkt arbejdsfællesskab.
 • Bidrager med en faglig fokuseret tilgang til vores kerneopgave.
 • Udviser omhu og ansvarlighed, er engageret og fleksibel, da vores arbejdsdage aldrig er ens.
 • Gerne vil udvikle dig fagligt og personligt, og gerne bidrager til udvikling og forandringer til gavn for vores borgere og vores kerneopgave
 • Kan anvende IT på brugerniveau, gerne kendskab til omsorgssystemet Cura og metoden fællessprog 3.
 • Har kørekort til bil

Så kan Hjemmeplejen, Team Tejn/Allinge tilbyde dig:

 • En spændende arbejdsplads, med mange udfordringer.
 • En afvekslende arbejdsdag, hvor du er omgivet af engagerede og dygtige kollegaer og synlig ledelse
 • Indflydelse på egne arbejdsopgaver.
 • Fokus på den gode historie.
 • Grundig individuel introduktion til dine opgaver.
 • Et arbejdsmiljø, hvor vi har fokus på at dygtiggøre os, udfordre og udvikle os og levere en professionel hjemmepleje til borgerne.

Vi arbejder med faste ruter og kontaktperson som passer sammen med vagtplan. Vi har holdmøder hvor ruter, vagtplan og friønsker sker i samspil med driften.

Vi har fokus på at få ”arbejdsfællesskabet” til at udvikle sig og fungere i forhold til løsning af kerneopgaven hos borgerne.

Team Tejn/Allinge er kendetegnet ved et godt sammenhold og er et dejligt sted at være. Vi kører meget i bil, så du får nydt vores flotte kyststrækninger på alle årstider.

Vi skal i gang med at arbejde generelt forebyggende med sygefravær. Vi har et lavt sygefravær og ønsker kontinuerligt at deltage og bidrage til en positiv adfærd i Team Tejn. Derfor er du en vigtig kommende kollega for os.

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og efter principperne i lokal løndannelse.
 Der vil blive indhentet børneattest og straffeattest ved ansættelse.  Kørekort til personbil er et krav.

Ansættelsen er pr. 01-09-2020.

Praktisk information

Send din ansøgning og CV samt dokumentation for uddannelse, via "Søg Jobbet" knappen, sådan at vi har modtaget den senest den 12. juli 2020. 

Ansættelsessamtaler vil blive afholdt uge 29 den 14. og 15. juli 2020.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Joanna Belinda Mortensen på 56927361 eller 30181309.

Center for Ældre
Center for Ældre er en af Bornholms største arbejdspladser med sine ca. 1.000 ansatte.  Vores kerneopgave er at samarbejde med borgerne om at understøtte deres ressourcer og muligheder for at leve et aktivt, selvbestemmende og værdigt liv.

Vi bestræber os på at dette samarbejde hver dag skal udfolde sig, så borgerne oplever høj grad af kvalitet. Vi træffer faglige og professionelle valg og bruger ressourcerne bedst muligt, ved at vi løser kerneopgaven sammen.

Vi samarbejder på tværs af centerets enheder med borgene , deres familier og et netværk af frivillige.
Som en del af holdet i Center for Ældre, har du gode muligheder for faglig udvikling og uddannelse. Sammen med dig tror vi på at vi kan få vores visioner for fremtiden og værdier for hverdagen til at leve.

Bornholms Regionskommune

Bornholms Regionskommune er en stor organisation med ca. 3.500 medarbejdere, og samtidig en unik kommunal arbejdsplads: Vi udgør en region for sig og arbejder med strategier og projekter, som danske kommuner normalt ikke kan. Vi har ansvar for områder som turisme og erhvervsudvikling, og står selv for internationale samarbejder og EU-programmer. Vi har visionære planer for øens fremtid. Ikke mindst drømmen om at skabe et CO2-neutralt samfund baseret på bæredygtig og vedvarende energi.

På www.brk.dk kan du læse mere om Bornholms Regionskommune.

På www.brk.dk/taetsammen kan du læse om projekt Tæt sammen, hvor vi sætter fokus på kultur, fælles identitet og samarbejde, ved at beskrive de mange former for samarbejde i 12 fortællinger om regionskommunen.

Drømmer du om at bo og arbejde på Bornholm?

Målt på naturscenerier og kulturarv er Bornholm Danmarks rigeste kommune. Beregnet i minutter eller kilometer er vi ganske tæt på hovedstaden, men opgjort i sol, klipper og sandstrande - eller i tryghed, nærvær og livskvalitet - er vi en helt anden verden. Vi ved, at potentielle tilflyttere har brug for information, råd og vejledning, og derfor er du velkommen til at kontakte vores tilflytterkonsulent, Rune Holm. Han kan bl.a. fortælle, hvordan han kan hjælpe med at skaffe et job til din ægtefælle.

Kontakt Bornholms tilflytterkonsulent Rune Holm, 31 21 88 80, rh@bornholm.biz, Læs mere på Http://næstestopbornholm.dk/


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.