Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Hjemmesygeplejerske

Om jobbet

Sygeplejerskerne i Distrikt Vaserne er organiseret sammen med social- og sundhedsmedarbejderne med en fælles leder. Distriktet er tilknyttet en sygeplejeklinik.

I sygeplejegruppen vil du, sammen med kollegaerne, varetage de sygeplejefaglige opgaver ud fra en helhedsorienteret tilgang. I tæt samarbejde med social- og sundhedsmedarbejderne, er du opmærksom på ændringer i borgerens helbredstilstand og her er koordinering, undervisning og supervisning en betydningsfuld opgave.

Du skal arbejde med instrukser og triagering ift. arbejdet med forebyggelse af indlæggelser og et nyetableret tværkommunalt Akutteam medvirker til at løse akutte sygeplejeopgaver i samarbejde med hjemmesygeplejerskerne.

Vi er meget opmærksomme på vores dokumentation og arbejder ihærdigt med udviklingen af den og du skal anvende FSIII metoden og arbejde i elektronisk omsorgsjournal KMD Nexus.

Herudover kan du være tovholder for tværfaglige forløb hvor vi sammen med vores ergoterapeut tilrettelægger og udfører træning i hverdagens aktiviteter. Du kan også være mødeleder ved vores ugentlige tværfaglige rehabiliteringsmøder.

Vi modtager sygeplejestuderende, social- og sundhedsassistent og sundhedshjælperelever og samarbejder med uddannelseskonsulenterne i kommunen for at skabe den bedste læring.

Din profil

Du skal meget gerne have erfaring fra hjemmeplejen og solide faglige kompetencer. Du arbejder selvstændigt og besidder overblik og handlekraft til at træffe beslutninger. Du skaber struktur i en travl hverdag og agerer i akutte situationer og omprioriterer arbejdsopgaver.Du har flair for planlægning og dokumentation og har kørekort.

Derfor skal du vælge os

Vi er en spændende arbejdsplads med mange udfordringer hvor vi samarbejder og anerkender hinanden og leverer kvalitet i opgaveløsningen. Vi er en gruppe med både nye og erfarne, dygtige og engagerede sygeplejersker og du får mulighed for at bidrage i udviklingen af sygeplejen, da vi lytter til dine meninger og synspunkter. Du får en god introduktion.

Ansættelsesvilkår

Jobbet er på 32-37 timer pr. uge i dagvagt med arbejde hver 4 weekend og med start den 1. august 2020 eller efter aftale.

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.
Ansættelse i Social og Sundhed er betinget af tilfredsstillende straffeattest.

Om os

Vores distriktskontor ligger 2 minutters gang fra Birkerød station i de nyindrettede lokaler i det tidligere Posthus i Birkerød

Ansøgning, samtale og kontakt

Du søger jobbet ved at klikke på knappen "Søg stilling" nedenfor.

Samtaler: Holdes løbende og finder vi den rette forbeholder vi os retten til at ansætte før ansøgningsfristens udløb.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.