Hjemmesygeplejerske i Aftenvagt med (næsten) valgfrit rul

Vi søger en stabil, positiv og mulighedsorienteret kollega. Frisk, omstillingsparat, godt humør og fokus på fagligt og socialt fællesskab. En erfaren sygeplejerske, som kan arbejde selvstændigt og tænke ud af boksen. En fagligt velfunderet sygeplejerske med hjemmeplejeerfaring eller anden relevant erfaring.
 
HVEM ER VI
Ballerup hjemmepleje er organiseret i faglige områder, og vi er en stor gruppe af ”nye” og ”gamle” sygeplejersker som arbejder i dagvagter med enkelte aftenvagter.
Vi er en stor hjemmepleje med mange spændende udfordringer, men du er aldrig alene; Vi har altid en ude kørende makker og der er placeret en Ansvarshavende sygeplejerske i et CallCenter på kontoret. Derudover har vi et tværkommunalt Akutteam, som vi arbejder tæt sammen med om borgerne for at undgå indlæggelser.
 
HVAD KAN VI TILBYDE DIG
Vi kan tilbyde at du arbejder på 2-3 hverdage om ugen samt weekender efter eget valg, f.eks. hver 3. eller 4. uge.
Fortæl hvad du kan tænke dig? - Er du den rigtige ansøger, så finder vi ud af det.
Mødetiden er kl. 15-23.
 
SYGEPLEJERSKEN I AFTENVAGT VARETAGER

  • De komplekse sygepleje opgaver, og ikke mindst de terminale og netop udskrevne borgere.
  • Akutte opgaver såsom opstart af ny behandling.
  • Fald og akut dårlige borgere.
  • Opstart af ukomplekse sygepleje opgaver som herefter overgives til social- og sundhedsassistenter.  
Vi har et tæt samarbejde med social og sundhedsassistenter, som bruger sygeplejen til faglig sparring. Alle nødkald og akutte henvendelser går til CallCenter hvor ansvarshavende sygeplejerske er placeret. Du vil derfor kun få henvendelser om sygepleje opgaver, hvilket giver ro til de planlagte ydelser.

Vi tilbyder fitnessfaciliteter, feriehuse, kunstforening mm.

LØN OG ANSÆTTELSESVILKÅR
Løn og ansættelse ifølge gældende overenskomst efter principper om lokal løndannelse efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation.
 
YDERLIGERE INFORMATION
Kunne du tænke dig at få en snak med din kommende teamleder er du velkommen til at kontakte Julie Kjellberg-Andersen på telefon 7230 9492.
 
ANSØGNINGSFRIST: 16. MARTS 2018
Der afholdes ansættelsessamtaler løbende

Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online. Klik på ”send ansøgning” og vedhæft din ansøgning, dit CV og dit uddannelsesbevis.

Ballerup Kommune

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:31. januar 2018
Udløbsdato:26. februar 2018

Sygeplejerske til de Midlertidig Pladser i Glostrup

Glostrup Kommune

Dagvagtsstilling 32 timer med hver 3 weekend i kortvagt (7-12) I vores arbejde med arbejdsfællesskaber og kerneopgaven har vi et ønske om og få flere sygeplejersker, som kan være med til og kompetenceudvikle på tværs af faggrupper, sammen med vores ...
Indrykket:2. februar 2018
Udløbsdato:3. april 2018

Hjemmesygeplejerske

Glostrup Kommune

Glostrup hjemmeplejesygepleje opnormerer og søger derfor 1 engageret og udviklingsparat sygeplejerske til at varetage sygepleje hos hjemmeboende borgere samt i vores sygeplejeklinik. Stillingen er på 32-37 timer ugentligt med arbejde hver 4. weekend...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:26. februar 2018

Sygeplejerske til tværfaglig misbrugsbehandling

Glostrup Kommune

KABS Hvidovre søger ny medarbejder. Vi søger en sygeplejerske pr. 1. april 2018 eller snarest herefter. Du kan have forskellige indgange til behandling af stofmisbrugere, så viden og erfaringer fra forskellige områder er velkomne. Det vigtigste for ...
Indrykket:7. februar 2018
Udløbsdato:15. marts 2018

Sygeplejerske til Dagafsnit for Spiseforstyrrelser

Klinik for spiseforstyrrelser

Albertslund
Psykiatrisk Center Ballerup, Dagafsnit for Spiseforstyrrelser søger en sygeplejerske med ansættelse pr. 1. maj 2018 eller snarest muligt. Dagafsnittet flytter til Psykiatrisk Center Ballerup maj 2018. Her samles behandling af voksne med spiseforstyr...
Indrykket:8. februar 2018
Udløbsdato:8. marts 2018

Sygeplejersker til Akuttelefonen 1813

Akuttelefon 1813

Albertslund
Kan du se dig selv arbejde med den akutte del af sundhedsvæsenet, hvor det handler om at rådgive regionens borgere telefonisk og altid være der, når borgerne har brug for os? Motiveres du af at lytte, skabe tryghed, og sikre borgeren den rette hjælp...