Hjemmesygeplejerske i fast stilling

En af vores gode stabile, mangeårige, ressourcefulde, arbejdsomme, dygtige kollega går på pension. Vi søger derfor hendes afløser som hjemmesygeplejerske.

Vi søger derfor en sygeplejerske til en fast stilling på 30-34 timer gerne i fast aftenvagt eller alternativt i blandede vagter dag og aften. Stillingen er til besættelse fra d. 1. april 2018 gerne før efter aftale.

Stillingen i blandede vagter vil være med dækning af dagvagter, men der indgår også ca 5-6 aftenvagter på 6 uger. Man har weekend vagt hver 3. weekend.

Vi er en gruppe på ca. 33 fagligt engagerede sygeplejersker, som har et godt og tæt samarbejde i et udviklende fagligtmiljø.

Man møder ind på Østergade 5 i Aulum, beliggende midt mellem Herning og Holstebro. Der vil være stillet bil til rådighed i arbejdstiden når der er behov for det.

Geografisk dækker vi område Nord i Herning Kommune. Vi tilstræber en organisering i mindre teams. I aftenvagten kører der altid 2 sygeplejersker, som har et tæt samarbejde med gruppen af assistenter og hjælpere i aftenvagtgruppen.

Vi har et tæt samarbejde med Herning Kommunes Akut Team, om kompetence udvikling, men også om opgavebestemt kollegial vejledning og bistand.

Vi søger en sygeplejersker med

  • Bred sundhedsfaglig erfaring.
  • Gode pædagogiske og kommunikative evner.
  • Evne til at handle selvstændigt og bevare overblikket i en travl hverdag.
  • Lyst og evne til at fastholde et godt tværfagligt samarbejde.
  • Flair for og lyst til at anvende moderne teknologi.
  • Prioriterer høj faglighed.
  • Lyst til at udvikle egne kompetencer til gavn for borgeren og organisationen.
Vi ser gerne, at du sender din ansøgning og kopi af kørekort, autorisation og uddannelsesbevis elektronisk. Løn efter gældende overenskomst.

Ansøgningsfrist
Der er ansøgningsfrist den 22. februar kl. 12.00.

Hvis du har spørgsmål til stillingen
er du velkomme til at kontakte distriktsleder Inge Just på telefon 51 32 13 98 eller telefon 96 28 45 35, eller på mail psgip@herning.dk.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:12. januar 2018
Udløbsdato:12. marts 2018

Sygeplejerske

Frederiks Friplejehjem

Frederiks FriplejehjemMenneskelighed, mangfoldighed og medbestemmelse Frederiks Friplejehjem søger sygeplejerske fra 1. marts 2018, i et barselsvikariat.Da vores sygeplejerske skal på barsel, søger vi en sygeplejerske til barselsvikariat pr. 1. mart...
Indrykket:8. februar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

Sygeplejerske til Fuglsangsø Centret

Herning Kommune

Herning
Til vores afdeling med midlertidige pladser, søger vi en sygeplejerske fra den 1. april 2018 eller tidligere. Der er tale om en fast stilling på 33 timer pr uge, primært i dagvagt med få aftenvagter og med arbejde hver 3. weekend i 8 timers-vagt. På...
Indrykket:9. februar 2018
Udløbsdato:22. februar 2018

Sygeplejerske, Kirurgisk Sengeafs., Herning

Kirurgisk, Herning

Herning
Kirurgisk Afdeling, sengeafsnit A1 A2Sygeplejerske til fast stillingHospitalsenheden Vest, Herning Kirurgisk sygepleje er spændende og udfordrende - kunne det være dig, der bliver vores nye kollega? Vi søger 1 sygeplejerske til en fast stilling i vo...
Indrykket:13. februar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

Centersygeplejerske til Pleje & Omsorg, Område 4

Skive Kommune

Område 4 er et område med 3 plejecentre i Skive by - Skovbakkehjemmet, Møllestien og Gammelgaard. Derudover vikarkorpset, vaskeriet, teknisk afdeling og center Møllegården. Vi søger en sygeplejerske som har stor lyst og interesse i at arbejde med de...
Indrykket:7. februar 2018
Udløbsdato:22. februar 2018

Sygeplejerske til Hjemmeplejen Skive/Højslev

Skive Kommune

Viborg
Ind- mødested: Nord. 30-34 timer ugen. Arbejde 4. weekend. Vi lytter til dine ønsker i forhold til vagttyper. Dag, dag nat eller nat. Skive Højslev hjemmepleje dækker hele Skive by samt områderne ud til kommunegrænsen mod Viborg og Virksund. Vi er p...