Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Hjemmesygeplejerske i fast stilling

En af vores gode stabile, mangeårige, ressourcefulde, arbejdsomme, dygtige kollega går på pension. Vi søger derfor hendes afløser som hjemmesygeplejerske.

Vi søger derfor en sygeplejerske til en fast stilling på 30-34 timer gerne i fast aftenvagt eller alternativt i blandede vagter dag og aften. Stillingen er til besættelse fra d. 1. april 2018 gerne før efter aftale.

Stillingen i blandede vagter vil være med dækning af dagvagter, men der indgår også ca 5-6 aftenvagter på 6 uger. Man har weekend vagt hver 3. weekend.

Vi er en gruppe på ca. 33 fagligt engagerede sygeplejersker, som har et godt og tæt samarbejde i et udviklende fagligtmiljø.

Man møder ind på Østergade 5 i Aulum, beliggende midt mellem Herning og Holstebro. Der vil være stillet bil til rådighed i arbejdstiden når der er behov for det.

Geografisk dækker vi område Nord i Herning Kommune. Vi tilstræber en organisering i mindre teams. I aftenvagten kører der altid 2 sygeplejersker, som har et tæt samarbejde med gruppen af assistenter og hjælpere i aftenvagtgruppen.

Vi har et tæt samarbejde med Herning Kommunes Akut Team, om kompetence udvikling, men også om opgavebestemt kollegial vejledning og bistand.

Vi søger en sygeplejersker med

  • Bred sundhedsfaglig erfaring.
  • Gode pædagogiske og kommunikative evner.
  • Evne til at handle selvstændigt og bevare overblikket i en travl hverdag.
  • Lyst og evne til at fastholde et godt tværfagligt samarbejde.
  • Flair for og lyst til at anvende moderne teknologi.
  • Prioriterer høj faglighed.
  • Lyst til at udvikle egne kompetencer til gavn for borgeren og organisationen.
Vi ser gerne, at du sender din ansøgning og kopi af kørekort, autorisation og uddannelsesbevis elektronisk. Løn efter gældende overenskomst.

Ansøgningsfrist
Der er ansøgningsfrist den 22. februar kl. 12.00.

Hvis du har spørgsmål til stillingen
er du velkomme til at kontakte distriktsleder Inge Just på telefon 51 32 13 98 eller telefon 96 28 45 35, eller på mail psgip@herning.dk.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her