Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Hjemmesygeplejerske til Distrikt Klintholm Havn

Kom og bliv en del af vores gode fællesskab! 
 
Vi søger en hjemmesygeplejerske til en fast stilling på 32 timer ugentligt, primært i dagvagt og med vagt hver 3. weekend. Stillingen er til besættelse den 1. april 2018 eller snarest derefter.
 
Om Klintholm Havn Centret
Klintholm Havn Centret er med sin smukke beliggenhed og sit store udbud af kulturelle tilbud, omdrejningspunkt for den Øst Mønske hjemmepleje.
 
Centret har 20 plejeboliger, 6 pladser til demente, 2 aflastningspladser, aktivitetscenter samt daghjem for demente. Desuden er der ved siden af Centret 20 ældreboliger. 
 
Vi yder sygepleje til beboerne på centret samt til ca. 125 hjemmeboende borgere i den tilhørende distrikt. Fra Klintholm Havn Centret ydes der desuden hjemmehjælp til ca. 145 hjemmeboende ældre.
 
Til centret er der tilknyttet en meget aktiv vennekreds, som sørger for et varieret udbud af kulturelle arrangementer.
 
Om os
Vi er en lille sygeplejegruppe, som ønsker en stabil, glad og fleksibel kollega med mod på at arbejde i hjemmeplejen.
 
I personalegruppen lægger vi vægt på at udføre individuel pleje af høj kvalitet med vægt på dialog, udvikling og synlighed og vi forventer, at du vil være medansvarlig for at yde sygepleje af høj kvalitet. 
 
Jobbet som hjemmesygeplejerske er meget alsidigt med mange udfordringer i det daglige arbejde. Vi arbejder meget tværfagligt og har fokus på dokumentation, hvilket foregår i CSC omsorgssystem.
 
Vi er praktiksted for SSH og SSA elever samt sygeplejestuderende.
  
Vi kan tilbyde en god introduktion, godt arbejdsklima samt søde og fleksible kollegaer. 
 
Ansøgningsfristen er den 21. februar 2018 og ansættelsessamtaler afholdes den 27. februar 2018.
 
Vil du vide mere om os, eller om stillingen, er du velkommen til at kontakte distriktsleder Helene Kvist på telefon 55 36 32 36.
 
Vi ser frem til at modtage din elektroniske ansøgning, der skal være vedlagt dit Autorisationsbevis.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her