Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Hjemmesygeplejerske til sygeplejegruppe med små teams og nær ledelse

CareMatch søger for sygeplejen Bispebjerg/Nørrebro - 


I et spændende og faglig udfordrende sygeplejemiljø skal du varetage komplekse sygeplejeopgaver i fælleskab og sparring med sygeplejerskekolleger, fagspecialister, farmaceut og uddannelsessygeplejerske. 


Opgaver og fælles ansvar

Hverdagen er præget af selvstændighed og fælleskab om opgaveløsningen. I mindre teams af typisk seks sygeplejersker planlægger du sygeplejeopgaverne og arbejder selvstændigt i borgernes eget hjem. 

Det er grundlæggende sygeplejeopgaver, som fx insulin- og medicindosering, injektioner og besøg efter udskrivelse fra hospital. 

Vi har specialiserede sygeplejeopgaver som hjemmedialyse, parenteral ernæring, komplicerede sår, pludselige fald og akut dårlige borgere. Vi har også borgere i terminale forløb, hvor opgaven er lindring og en værdig, sidste tid, hvor dit nærvær og din faglighed kan være med til at gøre en stor forskel.

Læringsmiljø og nær ledelse

Det er vigtigt for os at understøtte et godt læringsmiljø og sikre, at du modtager en grundig introduktion til sygeplejen med udgangspunkt i dine kompetencer. Du vil få tildelt en mentor, der følger dig tæt i din første tid hos os. 

Der er ugentlige statusmøder med din leder. Dertil ugentlige sygeplejemøder og tværfaglig sparring - Her drøfter vi faglige temaer og fokusområder.

Engagement og faglighed

En vigtig forudsætning for at varetage stillingen er, at du besidder et solidt fagligt fundament og engagement, hvor du, efter en grundig introduktion til sygeplejen formår at iværksætte sygeplejefaglige indsatser ud fra den enkelte borgers behov og kulturelle baggrund.

Hvis du har interessen, er der mulighed for at blive vidensperson inden for områderne demens, sår, inkontinens, palliation og ernæring. Vi varetager ligeledes sygeplejeopgaver via skærm og i klinik og kan derfor tilbyde en arbejdsdag med afveksling.

Da vi er uddannelsessted for sygeplejestuderende, er der også mulighed for at blive klinisk vejleder.

Din faglige og personlige profil

Vi mangler dig, der sætter borgeren i centrum, samtidig med, at du sikrer en høj sygeplejefaglighed. Har du et ønske at være en del af et team, hvor vi vægter fagligheden og det gode kollegaskab højt, så passer du lige ind. 

  • Autoriseret sygeplejerske
  • Gerne et par års erfaring
  • Fleksibel, omstillingsparat og har en udpræget samarbejdsprofil 
  • Mestrer grundlæggende sygepleje, og har lyst og interesse for at lære nyt
  • Fagligt engagement og går nysgerrigt til både udvikling og udfordringer
  • Motiveret for at gøre en forskel for både borgere og pårørende
  • Reflekterende i forhold til egen og andres praksis

Om arbejdspladsen
Sygeplejen ligger tæt på bus og tog forbindelser i København. Der er alle slags borgere i alle kategorier. 

Vi er 40 engagerede og fagligt velfunderede sygeplejekollegaer, som er organiseret i 6 mindre teams. Vi vægter faglighed, medbestemmelse og udvikling af det kollegiale fællesskab højt, og prioriterer et arbejdsmiljø med plads til rummelighed og fleksibilitet inden for de givne rammer.

Yderligere information

Københavns kommune samarbejder med CareMatch om denne stilling. Vi opfordrer til, at du kontakter Mads Lindhardt Henriksen på 42484042 eller mlh@carematch.dk for at høre mere om stillingen eller aftale et besøg. Du er også velkommen til at kontakte gruppeleder Rikke Bjerregaard på 20325912. 

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og efter kvalifikationer. Stillingen er på 32 til 37 timer. Dagvagt med weekend hver 4. uge.  Mødetiden er primært kl. 7.30-15.30. En akutvagt møder ind kl. 7.00-15.00, og en senvagt møder ind kl. 8.00-16.00.

Da du skal cykle rundt, er det vigtigt, at du trives med det. Akutvagten kan få stillet en bil til rådighed, så kørekort er en fordel, men ikke en forudsætning.

Tiltrædelse efter aftale. 

Vi kigger på ansøgningerne løbende og lukker stillingen med den første egnede kandidat. 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.