Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Hjemmesygeplejersker til Bispebjerg-Nørrebro Hjemmesygepleje

Genindrykning

Vil du være med til at arbejde for borgernær kvalitet i tæt samarbejde med dine kollegaer?
Vil du arbejde i teams med sygeplejefaglig sparring og med høj kontinuitet om borgerforløb?
Vil du gerne arbejde i fortrinsvis dagvagt 32-37 timer pr. uge med en weekendvagt hver 4. uge?

Hvem er vi, og hvad kan vi tilbyde
Vi er optaget af høj sygeplejefaglighed, kompetenceudvikling, samarbejde og at skabe kvalitet for borgere i hjemmesygeplejen.

Hjemmesygeplejen og Hjemmeplejen Bispebjerg/Nørrebro (BIN) er i gang med en spændende ny organisering, hvor vi arbejder henimod et tættere fagligt samarbejde mellem faggrupperne, for at sikre borgeren den højeste faglige kvalitet og kontinuitet i pleje og omsorgsindsatser.

Udover vores udekørende sygeplejesketeams har vi fire sygeplejeklinikker, har skærmbesøg med udvalgte borgere, og vi har mange sygeplejersker, der har funktion som videnspersoner med kompetencer indenfor fx palliation, sår, fald, demens, ernæring, inkontinens mv.

Vi prioriterer faglighed og kompetence – der er mulighed for kursus i telemedicinsk sårvurdering, anden relevant kompetenceudvikling eller diplommoduler i et særligt sundhedsfagligt interesseområde.

Vi har en nyetableret kvalitetsenhed med faglig leder, farmaceut og uddannelses- og udviklingsansvarlig sygeplejerske, og vi er i gang med at ansætte fire kvalitetssygeplejersker – alle ressourcepersoner, du kan trække på i din daglige praksis.

Du kommer til at gennemgå et tilrettelagt introduktionsprogram, du får en tilknyttet en mentor, der støtter dig i de første par måneder, og som du kører med på sambesøg, til du føler dig godt rustet til varetagelsen af opgaverne. I din introduktionsperiode og som helhed har du ledelsesmæssig opbakning og opfølgning.

Hvad skal du?
Som udekørende sygeplejerske i hjemmesygeplejen vil du indgå i et team med fagligt ansvar, også på tværs af faggrupper, og du skal trække på hele din faglighed i dine daglige opgaver.

Du skal arbejde tæt sammen med sygeplejerskekollegaer om faglighed og koordination, og du skal arbejde tæt sammen med SSA og SSH om borgerforløb. Du vil sammen med det team, du indgår i, køre i et fast afgrænset område enten i område Bispebjerg eller Nørrebro.

Der vil være ugentlige planlagte teammøder til systematisk borgergennemgang, faglig sparring, kompetenceudvikling og undervisning.

Vi har stort fokus på social kapital, vi prioriterer faglig sparring og kompetenceudvikling, så vi søger dig, der er interesseret i at lære nyt og lære fra dig.

Løn- og ansættelsesforhold
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og efter kvalifikationer. Mødetid mellem kl. 7.00-16.00.

Ansættelse start 1. februar 2021 eller evt. før.

Mere information
Har du lyst til at høre mere om stillingen, er du meget velkommen til at ringe til gruppeleder Sofie Gottlieb Coumine Riis på 2022 6516 eller gruppeleder Rikke Bjerregaard Jensen på 2032 5912.

Søg via nedenstående link senest tirsdag den 19. januar 2021

Om Sundheds- og Omsorgsforvaltningen
Vores hverdag handler om mennesker. I Sundheds- og Omsorgsforvaltningen er der fleksibel arbejdstid, som indebærer, at du har medindflydelse på din arbejdstid. Hvis du er sygeplejerske, sosu-assistent eller sosu-hjælper, har du derudover fra 1. september 2020 ret til at få fuld tid, hvis du ønsker det. Se mere om os på vores-hverdag.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.