Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Hjemmesygeplejersker til Vallensbæk

Vi opnormerer i sygeplejen – og søger nu 2 nye kollegaer, der er uddannet sygeplejerske og lige som os brænder for at levere den bedst mulige hjemmesygepleje til borgere, der virkelig har brug for den. Vi er interesserede i at høre fra både erfarne og mindre erfarne sygeplejersker.   
 
Vi tilbyder en fast stilling på mellem 30-35 timer ugentligt, det aftaler vi individuelt. Du vil fortrinsvis arbejde i dagvagt med weekendvagt hver 7. uge. Vores sygeplejerskekolleger med fast aften- og nat-rul har dog af og til brug for assistance, så vi tager alle en enkelt aften- og nattevagt i ny og næ.  
 
Som sygeplejersker sidder vi samlet i en gruppe med vores egen sygeplejefaglige leder. Vi visiterer ud fra et indsatskatalog og planlægger selv den sygepleje, vi skal levere til kommunens borgere.  
 
Vi arbejder ambitiøst med fokus på kerneydelsen hos borgerne. Vi tager udgangspunkt i rehabilitering, støtte og vejledning i samarbejdet med både borgerne og deres pårørende. Som sygeplejerske hos os får du muligheden for at være med til at udvikle det nære sundhedsvæsen og få et aktivt samarbejde med praktiserende læger, hospitaler og vores egne tværfaglige samarbejdspartnere i kommunen.  
 
Ledelsen af hjemmeplejen er baseret på nærvær og anerkendelse, tillid og dialog. Hos os er inddragelse og indflydelse en selvfølge, og det er vigtigt at du gør brug af den, så borgere og kolleger drager nytte af din viden og dit engagement. Vi ser det som et fælles ansvar at tage sig af gruppens opgaveløsning inden for de givne rammer – og gøre en aktiv indsats for at få lige præcis det gode arbejdsmiljø, vi alle trives bedst i, både fysisk og psykisk.  
 
I Vallensbæk kommune er der forskellige medarbejderfordele, blandt andet billig massage og tilskud til fitness. Arbejdstiden er røgfri i hele kommunen. Du kan læse mere og se en kort video om, hvordan det er at arbejde i Vallensbæk kommune på www.vallensbaek.dk/medarbejder.  
 
Hvis du vil høre mere om hjemmeplejen og stillingen, kan du ringe til planlæggersygeplejersken på telefon 2673 7285 eller til afdelingsleder Jeanett Trollegaard på telefon 5159 3470.  
 
Ansøgningsfrist er torsdag den 22. februar 2018, kl. 12.00.  
 
Vi holder ansættelsessamtaler mandag den 26. februar 2018.  
 
Vi håber, du vil søge stillingen, og glæder os til at høre fra dig – søg elektronisk ved at klikke på ”søg stillingen” eller ved at gå ind på www.vallensbaek.dk/job og søge via stillingsopslaget.  
 
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her