Hjemmesygeplejersker til Vallensbæk

Vi opnormerer i sygeplejen – og søger nu 2 nye kollegaer, der er uddannet sygeplejerske og lige som os brænder for at levere den bedst mulige hjemmesygepleje til borgere, der virkelig har brug for den. Vi er interesserede i at høre fra både erfarne og mindre erfarne sygeplejersker.   
 
Vi tilbyder en fast stilling på mellem 30-35 timer ugentligt, det aftaler vi individuelt. Du vil fortrinsvis arbejde i dagvagt med weekendvagt hver 7. uge. Vores sygeplejerskekolleger med fast aften- og nat-rul har dog af og til brug for assistance, så vi tager alle en enkelt aften- og nattevagt i ny og næ.  
 
Som sygeplejersker sidder vi samlet i en gruppe med vores egen sygeplejefaglige leder. Vi visiterer ud fra et indsatskatalog og planlægger selv den sygepleje, vi skal levere til kommunens borgere.  
 
Vi arbejder ambitiøst med fokus på kerneydelsen hos borgerne. Vi tager udgangspunkt i rehabilitering, støtte og vejledning i samarbejdet med både borgerne og deres pårørende. Som sygeplejerske hos os får du muligheden for at være med til at udvikle det nære sundhedsvæsen og få et aktivt samarbejde med praktiserende læger, hospitaler og vores egne tværfaglige samarbejdspartnere i kommunen.  
 
Ledelsen af hjemmeplejen er baseret på nærvær og anerkendelse, tillid og dialog. Hos os er inddragelse og indflydelse en selvfølge, og det er vigtigt at du gør brug af den, så borgere og kolleger drager nytte af din viden og dit engagement. Vi ser det som et fælles ansvar at tage sig af gruppens opgaveløsning inden for de givne rammer – og gøre en aktiv indsats for at få lige præcis det gode arbejdsmiljø, vi alle trives bedst i, både fysisk og psykisk.  
 
I Vallensbæk kommune er der forskellige medarbejderfordele, blandt andet billig massage og tilskud til fitness. Arbejdstiden er røgfri i hele kommunen. Du kan læse mere og se en kort video om, hvordan det er at arbejde i Vallensbæk kommune på www.vallensbaek.dk/medarbejder.  
 
Hvis du vil høre mere om hjemmeplejen og stillingen, kan du ringe til planlæggersygeplejersken på telefon 2673 7285 eller til afdelingsleder Jeanett Trollegaard på telefon 5159 3470.  
 
Ansøgningsfrist er torsdag den 22. februar 2018, kl. 12.00.  
 
Vi holder ansættelsessamtaler mandag den 26. februar 2018.  
 
Vi håber, du vil søge stillingen, og glæder os til at høre fra dig – søg elektronisk ved at klikke på ”søg stillingen” eller ved at gå ind på www.vallensbaek.dk/job og søge via stillingsopslaget.  
 
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:29. januar 2018
Udløbsdato:18. februar 2018

Hjemmesygeplejerske til Den Sociale Hjemmepleje, Center Nord

Nørrebro/Bispebjerg - Dagsygeplejen

Kunne du tænke dig at arbejde med hjemmesygepleje indenfor et spændende område, hvor du kan bruge hele din uddannelse og vil blive udfordret og udviklet fagligt og personligt? Vi søger en sygeplejerske med base på Lærkevej i København NV og med week...
Indrykket:14. februar 2018
Udløbsdato:16. marts 2018

Hjemmesygeplejerske i Aftenvagt med (næsten) valgfrit rul

Hjemmeplejen

Albertslund
Vi søger en stabil, positiv og mulighedsorienteret kollega. Frisk, omstillingsparat, godt humør og fokus på fagligt og socialt fællesskab. En erfaren sygeplejerske, som kan arbejde selvstændigt og tænke ud af boksen. En fagligt velfunderet sygepleje...
Indrykket:14. februar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

Visitator, 35 timer ugentligt, søges til Glostrup Kommune, Center for Sundhed og Velfærd i Visitationen

Glostrup Kommune

Brøndby
Vi søger en visitator til at indgå i en udfordrende og omskiftelig hverdag, med høj grad af tværfagligt samarbejde med dine kollegaer og samarbejdspartnere. Visitationen består af 5 medarbejdere, som visiterer til genoptræning, hjemmehjælp, aflastni...
Indrykket:14. februar 2018
Udløbsdato:7. marts 2018

Sygeplejerske til børneambulatorium på Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center.

Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center

Brøndby
Vores ambulatorium, B294, er beliggende i Det Ambulante Hus i Brøndby, som udover vores ambulatorium også huser et af vores ungdomspsykiatriske ambulatorier. Jobbet Som sygeplejerske i børneambulatoriet indgår du i et af afsnittets tre tværfaglige t...
Indrykket:14. februar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

Er du en erfaren sygeplejerske? Så kig her

Gastroenheden

Herlev
Hos os får du muligheder for den akut- og elektiv sygepleje Har du lyst til at udvikle dig som sygeplejerske samt være med til at udvikle os? Efter vi har udvidet vores afsnit søger vi erfarne sygeplejersker, som har lyst at deltage i den forsatte o...