Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Hjerne- og Nervesygdomme Senge søger en ambitiøs sygeplejerske, Kolding Sygehus

Ønsker du at arbejde i én af landets bedste neurologiske afdeling? Vil du noget med dit fag - og med dig selv og din karriere? Og kan du se dig selv på et Akut Sygehus, i et spændende speciale med gode og engagerede kollegaer og en afdeling i en rivende udvikling? Så hører vi gerne fra dig!

Vi søger en sygeplejerske til en fast stilling, men det er også muligt at afprøve det meget spændende speciale i et længere vikariat. I forhold til din karriere, taler vi om hvad der passer bedst ind i forhold til dit liv, dine drømme og ambitioner som sygeplejerske.

Hjerne-Nervesygdomme Senge ligger på 5. etage i Patienternes Akutsygehus i Kolding med en flot udsigt over Kolding Fjord. Vi glæder os over at kunne tilbyde patienterne enestuer og dermed gode muligheder for et respektfyldt samarbejde med patient og pårørende.

 

Vil du være med i et højdespring?

Landspatienttilfredshedsundersøgelsen fra efteråret 2019 viste, at vi på mange parametre ligger over landsgennemsnittet og vores patienter er meget tilfredse med deres forløb hos os. Ved den sidste ekstern arbejdsmiljøaudit blev bemærket, at vi havde en rigtig god læringskultur og en høj social kapital.  DET ER VI STOLTE AF.

Det neurologiske speciale er bredt og har mange forskellige patientkategorier, og som sygeplejerske hos os får du derfor mulighed for at anvende og blive ekspert i hele spekteret af sygeplejen – fra den grundlæggende og instrumentelle til den psyko - sociale sygepleje.

Det vil du også opleve i afdelingens oplærings- og uddannelsesforløb, som er nytænkende og modtager mange roser fra deltagerne for de gode muligheder for faglig udvikling. En oplæringsansvarlig sygeplejerske vil guide dig igennem introduktions- og oplæringsperioden i det første år bl.a. ved refleksionstimer og bedside læring. Samtidig danner du makker med en kollega, der altid er klar til at svare på dine spørgsmål og være ved din side, når du har brug for faglig støtte. Ved din side har du også dygtige tværfaglige samarbejdspartnere f.eks. ergo- og fysioterapeuter og logopæd, der kan guide og støtte dig i sygeplejen til den neurologiske patient.

Der afholdes ugentlige faglige nyhedsmøder, hvor du får indflydelse på at fastholde og forbedre kvaliteten af behandling og sygeplejen. Når du er oplært får du mulighed for at deltage i udviklingsarbejde sammen med vores specialeansvarlige.  I 2019 deltog vi i en international kongres med 2 projekter fra vores afdeling.

 

Udtalelse fra én kollega:

”Arbejdet som sygeplejerske i afdelingen er et af mit bedste valg jeg har taget i forhold til min karriere. Det jeg er allermest glad for, er specialet og samarbejdet med patienterne samt tværfaglige samarbejds- partnere. Jeg har altid drømt om at være akut sygeplejerske, og jeg er blevet afklaret med, at det er her jeg ønsker at være. Mit arbejde giver mig livsglæde, dels fordi at jeg gør en forskel og dels fordi jeg samtidig styrkes både fagligt og personligt. Drivkraften er helt klart, når patienter udviser deres taknemlighed for min hjælp.”

 

Vi tilbyder også

 • Mulighed for stor indflydelse på tilrettelæggelse af din vagtplan, så den passer med din fritid og dit familieliv
 • Kort vej mellem ledelse og medarbejdere
 • Værdier der opleves af patienter og dine kollegaer
 • Et arbejdsmiljø præget af respekt, arbejdsglæde, åbenhed og tillid, hvor humor er en vigtig del af hverdagen og arbejdsmoralen er i top
 • Arbejdsmiljørepræsentanten og vores tillidsrepræsentant tager sammen med ledelsen ansvar for at vi har et godt arbejdsmiljø
   

Alt i alt søger vi en dedikeret sygeplejerske, der brænder for at yde patienten og dennes pårørende det bedste. Har du den rette personlighed, tager vi ansvar for at guide og undervise dig ind i specialet efter et struktureret introduktions – og oplæringsprogram og med din oplæringsansvarlige ved din side. Din karriere kan med andre ord ikke være i bedre hænder.

 

Vi forventer at du

 • Brænder for dit fag og ønsker at være i front med den faglige udvikling
 • Prioriterer og handler efter vores kerneværdi ”Patienten Først”, effektive patientforløb og dialog
 • Kan påtage dig pædagogiske, koordinerende, samarbejdsmæssige og administrative opgaver
 • Udviser empati og engagement og kan reflektere over din sygepleje
 • Er god til at formulere dig og danner dig hurtigt et overblik
 • Vægter tværfagligt samarbejde
 • Arbejder aktivt med din faglige og personlige udvikling
 • Bidrager aktivt i udvikling af dine kompetencer inden for den neurologiske sygepleje

 

Den akutte neurologiske sygepleje – krydret med den rehabiliterende tankegang

Patienterne indlægges altid akut, og en arbejdsdag er yderst varieret og indeholder kompleks patientpleje, der stiller store krav til fagligheden som er rettet mod observation, instrumentel sygepleje, koordination, planlægning, information og samtaler med patienter og pårørende i krise. Når du er oplært i den grundlæggende neurologi, vil du blive oplært i at give trombolysebehandling, som gives i den akutte fase ved nyopstået apopleksi.

Patienterne er i gennemsnit indlagt ca. 4 dage, men få patienter kan være indlagt i flere dage, da der er brug for yderligere udredning af sygdommen eller der er behov for udvidet vurdering af patientens rehabiliteringsbehov, så patienten kan sendes videre til det rette rehabiliteringstilbud. Behandling og pleje af den neurologiske patient planlægges og udføres i et tæt samarbejde med læger, fysioterapeuter, ergoterapeuter og talepædagoger.

Den rehabiliterende tankegang er rettet mod at arbejde med patientens grundlæggende behov, observation, tværfaglige vurderinger, koordination, planlægning, pædagogisk kommunikation og tæt samarbejde med patient og pårørende.

Vi arbejder med tildelt patientsygepleje og vægter at involvere patienten og pårørende f.eks. ved deltagelse i stuegang og tværfaglige samtaler.

”Det Udkørende Team” består af én af vores sygeplejersker, en fysioterapeut og en ergoterapeut. De følger op på den neurologiske behandling i patientens hjem og er bindeled til kommunens rehabiliteringstilbud. Der er desuden et tæt samarbejde neurologisk ambulatorium og primær sektor.

 Hjerne- Nervesygdomme Senge har plads til 22 patienter med forskellige neurologiske sygdomme f.eks. apopleksi, epilepsi, cancer cerebri, hovedpine, neuroinfektioner, ALS m.fl.

 

Mere om stillingen

Stillingen skal besættes d. 01.10. 20 eller efter aftale og er på 37 timer (eller færre timer efter aftale) i blandede vagter.

Du kan forvente at have 2 aften- eller nattevagter pr. uge. Der arbejdes hver anden weekend i 8 timer eller hver 3. weekend i 12 timer pr. dag.

Der vil blive afholdt ansættelsessamtaler i takt med at ansøgningerne kommer ind – dog tidligst i uge 35. Du vil blive kontaktet så snart vi har din ansøgning.

Ansøgning bedes sendt via nedenstående link

 

Vil du høre mere om stillingerne, så er du velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Hanna Lyhne på 7636 0380 efter d. 17.08. eller kontakte Souschef Tove Jensen på telefon 76360370.

 

Link til vores hjemmeside: Hjerne- og Nervesygdomme.                           


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.