Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Hjernen er spændende! Brug din sygeplejerskeuddannelse til at blive neurologisk basissygeplejerske i Apopleksienheden N45, Rigshospitalet - Glostrup.

Vi søger 1-2 nye sygeplejersker, da vi oplever tiltagende kompleksitet hos patienterne på afsnittet.

Hvorfor skal du søge hos os?

Du skal søge stillingen, fordi vi her i N45 sørger for, at vores nye sygeplejersker opnår sikkerhed i både den grundlæggende og den neurologiske sygepleje – det giver dig det bedste fundament for en lang sygeplejekarriere. Du bliver støttet i at udvikle din sygepleje, så du kan kombinere din teoretiske viden med praktisk basal sygepleje. Med tiden får du opbygget viden om den specifikke sygepleje til apopleksipatienter, så du også bliver i stand til at varetage de mere komplekse og afvigende forløb. Efterhånden som du får mere viden om apopleksi kommer du til at koordinere de enkelte patientforløb og planlægge udskrivelsen. Vi arbejder med helhedspleje, hvilket betyder, at du har ansvar for plejen af 3-4 patienter i en vagt. Du vil komme til at samarbejde med både pårørende og øvrige faggrupper samt tværsektorielt.

Hvem og hvad er afsnit N45?

N45 er neuro-rehabiliteringsafsnit for 12 apopleksipatienter. Afsnittet er en del af Apopleksiklinikken, som hører under Neurologisk Klinik. Vi er 18 faste plejepersonaler – både sygeplejersker og social- og sundhedsassistenter, nyuddannede såvel som erfarne. Vi arbejder tæt sammen med fysio- og ergoterapeuter, logopæder, læger, neuropsykologer og sekretær. Patienterne på N45 er som udgangspunkt stabile rehabiliteringspatienter, når de kommer til os, men det sker ofte, at vi også får brug for vores viden om akut sygepleje.

På det faglige område

Stiller vi store krav til os selv og forventer refleksion af sygeplejen, både struktureret og spontant. Vi ønsker, at også nyansatte deltager i refleksionen og bidrager med deres viden. Vores tilgang til sygeplejen bygger på relation og anerkendelse af patienten og de pårørende, med højest mulig grad af involvering.

Vi kan tilbyde dig

  • Fokus på et trygt arbejdsmiljø
  • For nyuddannede: ”Ny i sygeplejen” Grundforløb – at være vejleder, da vi har både elever og studerende
  • Neurologisk sygepleje: ”Apopleksi-CV” – undervisning, hvor du finder et specifikt sygeplejeområde at dygtiggøre dig indenfor - efter afsnittets behov og din interesse
  • Efter 2 år: Kursus for erfarne neurologiske sygeplejersker
  • Mulighed for at ønske vagter i ”Min Tid”
Ansættelsesvilkår

Stillingerne er på 32 / 37 timer med vagt hver 2. eller 3. weekend. Vi arbejder i 8 timers dag- eller aftenvagt. P.t. har vi ikke sygeplejersker i nattevagt.

Fik du lyst til at høre mere om stillingen?

Du er velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Helle Dahl på tlf. 3863 4018 eller oversygeplejerske Mette Egelund, tlf. 2263 5628.

Ansøgningsfrist

Mandag den 16-11 2020 klokken 12.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.