Hjertekirurgisk sengeafsnit 3154 søger sygeplejersker til fast ansættelse d. 1. april eller efter aftale.

Grundet opnormering søger vi nye kollegaer. 
 
Har du lyst til nye sygeplejemæssige udfordringer, er du fagligt ambitiøs og har du interesse for at arbejde med både elektive og akutte hjertekirurgiske patienter, så er det dig vi søger.  
 
Om os  
Vi er en afdeling med 25 engagerede sygeplejesker, som yder præ- og postoperativ sygepleje i forbindelse med åben hjertekirurgi. Vores patienter er indlagt 5-10 dage, i et forløb med behov for både grundlæggende, kompleks og instrumentel sygepleje.  
En hjerteoperation er både fysisk og psykisk belastende, og vores patienter har brug for kompetent og omsorgsfuld sygepleje. Det betyder, at vi som sygeplejersker tilstræber at være nærværende, udvise tillid og give individuel vejledning til patienter og pårørende om indlæggelsesforløbet og hvordan livet leves efter udskrivelsen.  
 
Jobbet  
Når du bliver vores nye kollega, får du mulighed for at opbygge og styrke en bred faglighed i et alsidigt speciale. Vi arbejder i makkerpar med tildelt patientpleje, og du vil indgå i et tværfagligt samarbejde med intensiv- og kardiologisk afsnit, fysioterapeuter og læger, som fordrer, at du skal kunne strukturere og planlægge arbejdsdagens opgaver. Desuden har vi et tæt samarbejde med vores hjertekirurgiske ”søster”-afdeling. 
Vi arbejder i skiftende 8 timers vagter, med arbejde hver 2. eller 3. weekend og med mulighed for indflydelse på egen vagtplanlægning.   
 
Introduktion   
Uanset om du er nyuddannet eller erfaren sygeplejeske, vil introduktion til afdelingen blive efter et fastlagt introduktionsprogram, og du vil blive makker med en erfaren sygeplejerske i 6-8 uger. Introduktionen og oplæringen bliver justeret fortløbende i samarbejde med dig, så det matcher dine kompetencer, dine behov og dine ønsker.   
 
Din udvikling  
For os er udviklingen af sygeplejen er i højsædet, og det er en forventning, at du bidrager aktivt til dette.Vi vil være din sparringspartner, hjælpe og støtte dig i din udvikling som hjertekirurgisk sygeplejerske og i din kompetenceudvikling generelt.   
Vi arbejder sammen om at skabe et godt arbejdsmiljø, hvor der er plads til den enkelte og hvor ærlighed, åbenhed og medindflydelse er nøgleord.  

  Løn- og ansættelsesvilkår 
Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomst for ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område indgået mellem Regionernes Løn- og Takstnævn og Sundhedskartellets parter, herunder Dansk Sygeplejeråd.  
 
Kontakt   
Hvis du vil vide mere om jobbet og om os, er du velkommen til at kontakte konstitueret afdelingssygeplejerske Maja Zimmermann tlf. 35 45 96 11 og evt. aftale et uforpligtende besøg.  
 
Om ansættelsen   
Vi ønsker stillingen besat d. 1. april 2018 eller efter aftale. 

 
Ansøgningsprocedure 
Ansøgningsfrist senest den 23. februar 2018.
Ansættelsessamtaler afholdes i uge 8 og 9.
Husk at vedhæfte referencer.
Vi glæder os til at høre fra dig.
 
   


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:14. januar 2018
Udløbsdato:8. marts 2018

Sygeplejerske søges

FORENEDE RENGØRING A/S

Sygeplejersker søges Sygeplejersker søges til vores kunde. Vi er bl.a Leverandør til følgende kommuner: Ishøj, Vallensbæk,Brøndby,Albertslund,Høje-Taastrup,Rødovre,Glostrup,Hvidovre,Dragør og Tårnby, Greve, Solrød og Køge. Har du sjæl og personlighe...
Indrykket:14. januar 2018
Udløbsdato:8. marts 2018

Sygeplejersker søges til spec. team hos kunde lidt udenfor København

FORENEDE RENGØRING A/S

Sygeplejersker søges som vikar Sygeplejersker søges som vikar til vores kunde i et special team lidt udenfor København ( primært nattevagter, men andre type vagter kan forkomme, hvis ønskes ) Hos denne kunde vil der finde oplæring sted over et par d...
Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:18. februar 2018

sygeplejerske til et vikariat

Dermato-Venerologisk afd. og Videncenter for Sårheling

Dermato- venerologisk sengeafdeling D-21 Vi søger en sygeplejerske til et vikariat 1. april 1. september 2018, 37 timer pr. uge i skiftende vagter. Sammen med os får du mulighed for at: Få viden om dermatologisk og almen medicinsk sygepleje Blive en...
Indrykket:30. januar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Timelønnet sygeplejestuderende

Vikarkorpset

Vikarkorpset på Bispebjerg og Frederiksberg Hospital søger timelønnet sygeplejestuderende vikar Vilkår Som vikar i Vikarkorpset, arbejder man på mange forskellige afsnit. Det er derfor nødvendigt, at du har en solid og alsidig baggrund fra hospitals...
Indrykket:30. januar 2018
Udløbsdato:23. februar 2018

sygeplejerske til barselsvikariat til ambulatoriet i Øre-næse-halskirurgisk og Audiologisk Klinik - HovedOrtoCentret.

Øre-Næse-Hals

Ansøger skal have Kirurgisk sygepleje erfaring samt erfaring med komplekse cancer og akutte patientforløb. Øre-næse-halskirurgisk klinik består af 2 store ambulatorier, som udgør den samlede kirurgiske ambulatoriekapacitet i klinikken. Patientforløb...