Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Hjerte/lunge kirurgisk intensiv søger sygeplejersker til verdens bedste job

På stue 11 ligger en ældre mand, som i mange år har lidt af en lungesygdom, hvilket har medført, at han i nat er blevet lungetransplanteret. Familien er ved hans side og har stort behov for information og omsorg.

På stue 17 ligger en yngre kvinde, som er blevet opereret for et aortaaneurisme, det er 4. postoperative døgn, og hun er nu så frisk, at hun kan udskrives til kirurgisk sengeafsnit i dag.

Specialet er spændende, idet jobbet rummer et meget bredt repertoire af intensive behandlingsteknikker, herunder avanceret respiratorterapi, dialyse, kompleks farmakologisk kredsløbsstøtte, mange typer af mekanisk cirkulationsstøtte. Specialet rummer også arbejdet med den grundlæggende sygepleje, herunder varetagelsen af helhedspleje til kritisk syge patienter, hvilket indebærer grundlæggende basal sygepleje såvel som instrumentel højteknologisk pleje. Vi holder os løbende opdateret på udviklingen indenfor specialet for at optimere sygepleje og behandling til vores patienter. Desuden er arbejdet med de pårørende, der naturligt er berørte af patientens svære sygdom, en særlig udfordring, som er fagligt stimulerende, udfordrende og en vigtig del af det daglige arbejde.

Afdelingens sygeplejersker fortæller, hvorfor de er ansat på 4141:

”En fordybelse i én til to patientforløb ad gangen giver et unikt kendskab til den enkelte patient, dennes pårørende og patientens samlede forløb. Jeg kan lide at arbejdet udfolder sig i et tæt tværgående samarbejde mellem de involverede faggrupper”
- Charlotte


”Som forholdsvis ny i afdelingen har jeg gennemgået et veltilrettelagt introduktionsprogram – det betyder at min oplæring har været tryg og jeg føler fortsat at jeg har backup. Nu glæder jeg mig til at det bliver muligt at starte intensiv specialuddannelse”
- Pernille


”Der er mange gode faglige udfordringer og altid nyt at lære. Gode kolleger og aldrig to dage der er ens. Der er mulighed for at man kan fordybe sig i en arbejdsgruppe, gode forslag bliver positivt modtaget og udviklet i afdelingen. Jeg er glad for at jeg har stor indflydelse på min vagtplan”
- Tina


”Efter 3 år er jeg fortsat fagligt udfordret og glædes over den gensidige respekt og tværfaglige sparring”
- Maria


Se videoen om Hjerte/lungekirurgisk intensiv og læs historien om intensiv i Hjertecentret på Rigshospitalets hjemmeside.

Har du lyst til at være med til at pleje vores unikke patienter, så ring eller skriv til os.

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, eller har du lyst til at besøge afsnittet, er du velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Susan Engelsen på tlf. 3545 6388.

Vi søger dig der:

 • Ønsker at blive rigtig dygtig til at varetage sygeplejen til patienter og deres pårørende indenfor vores speciale
 • Ønsker at videreudvikle dine kompetencer indenfor det intensive speciale
 • Vil være med til at udvikle sygeplejen til patienterne på vores afdeling
 • Medvirker til det gode arbejdsmiljø, og tager medansvar for dine kollegaers trivsel
 • Gerne arbejder i skiftende vagter og trives med en til tider travl hverdag.
Vi tilbyder følgende:

 • Et individuelt introduktions- og oplæringsprogram. Forløbet strækker sig over 8-12 uger, hvor du vil have faste kontaktsygeplejersker
 • Fokus på løbende kompetenceudvikling
 • Et afsnit der er på forkant med sit speciale
 • Et solidt tværfagligt samarbejde
 • Et godt arbejdsmiljø med fokus på hinandens trivsel
 • Stor indflydelse på egen vagtplan med mulighed for ønsker, og arbejde hver 3. weekend i 8 timers vagter (der er også mulighed for 12 timers vagter). Er du til fast aften- eller nattevagt, kan det tilbydes, dog ser vi gerne at du også har enkelte dagvagter i løbet af en 4 ugers periode, og ellers er stillingen i blandede vagter
 • Intensiv specialuddannelse.
Ansættelsesvilkår:
Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomst for ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område, indgået mellem Regionernes Lønnings- og Takstnævn og Sundhedskartellets parter, herunder Dansk Sygeplejeråd.

Ansøgningsfrist senest fredag d. 27. november 2020 kl. 10. Vi holder ansættelsessamtaler løbende.
Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.