Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Hjertevarm og aktiv pædagogisk aflaster til 4-årig dreng med autisme

Har du lyst til at blive en del af en lille familie i Charlottenlund, brænder du for den nære relation i en autismefyldt hverdag og er du glad for aktiv udvikling og frisk på tumleleg? Så er det dig vi søger til lørdagsvagter fordelt på 9 timer om måneden. Olivia Danmark søger en aflaster, som er uddannet pædagog og med erfaring inden for autismespektrumforstyrrelser og børn i alderen 0-10 år. fokus på Low arousal, tegn til tale gerne kurser inden for nedsmeltning og angst samt udadrettet adfærd.Viljestærk og social dreng

Drengen er 4 år og bor sammen med sine forældre og lillesøster i Charlottenlund.. Han er diagnosticeret med en infantil autisme og har ikke noget sprog. Du vil møde et barn, som er meget opmærksom på sine omgivelser og registrerer mange ting. Det er derfor et plus hvis man har viden og eller erfaring med tegn til tale, piktogrammer og generel low arousal i det pædagogiske arbejde.


Aflastning parret med pædagogisk faglighed

Opgaven går ud på, at aflaste forældrene i weekenden, lave aktiviteter med drengen inde og ude af huset, samt et tæt samarbejde med forældrene, om hvordan drengens særlige behov bedst kan imødekommes i hjemmet.

Du kan både være alene i hjemmet med drengen, men forældrene og lillesøster kan ligeledes også være hjemme eller være ude af huset.Faglighed

For at kunne bestride stillingen skal du være empatisk, tålmodig og pædagogisk meget kompetent. Erfaring med infantil autisme og brug af piktogrammer er, at foretrække.

Det er vigtigt, at du er lydhør over for forældrenes ekspertise og er villig til, at indgå tæt samarbejde med dem. Du skal samtidig have respekt for, at din arbejdsplads også er et privat hjem, og at dette kræver gode tilpasningsevner.

Du skal kunne rumme nedsmeltninger og afmagt i nogle situationer, samt kærlige kram og berøring i andre.

Har du erfaring inden for kommunikation samt mundmotorikken som kan være styrkende i forhold til drengens selektive lyst til at bruge sprog som kommunikationsform, er det et stort plus.


Vagt og løn

Stillingen er på 9 timer om måneden.

Du får en fast teamleder, hvor der er mulighed for faglig sparring og vidensdeling. Som ansat i Olivia Danmark bliver du omfattet af overenskomst med FOA og lønnen skal forhandles ud fra din erfaring og dine kvalifikationer.Ansøgning og kontakt

Send gerne din ansøgning hurtigst muligt. Vi kalder løbende til samtale, og ansætter lige så snart, den rigtige kandidat er fundet.

For at imødekomme forholdsreglerne omkring corona afholder vi videosamtaler. Du kan læse mere her.

Vi ser frem til at høre fra dig.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.