Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Hjuldamperen søger uddannet pædagog til vores afdeling i Lyngby

Skolen Hjuldamperen tilbyder særligt tilrettelagt ungdomsuddannelse for unge med særlige behov i alderen 18 – 25 år. Vores elever er primært unge med udfordringer inden for autismespektret, eller elever med udfordringer indenfor ADHD-spektret, og elever der kan have andre kognitive udfordringer. Ansøgerne skal være indstillet på at arbejde med en målgruppe, hvor social pædagogik er en forudsætning for de unges læring. Vi forventer af dig, at du har kendskab, indsigt og erfaring med målgruppen. Det er vigtigt, at du er ansvarlig, kan arbejde selvstændigt, er fleksibel, og kan bidrage med inspiration og drivkraft. Du skal være indstillet på en, til tider uforudsigelig dagligdag og være klar til at kunne rumme og støtte eleverne på allerbedste vis.

Til Hjuldamperens STU-afdeling i Lyngby har vi lige nu brug for en person der har uddannelse og erfaring med at arbejde med mennesker med diagnoser indenfor autismespektret, udviklingshæmning, samt indlæringsvanskeligheder og andre udfordringer. Det er vigtigt, at du har erfaring med de lærings- og pædagogiske metoder der understøtter disse grupper. Det er vigtigt at du som søger er parat til at stå for dokumentation, såsom: udarbejde ugeskemaer, sætte mål, lave uddannelsesplaner og formår at følge de aftalte metoder, samt har de faglige kompetencer, teoretisk såvel som praktisk pædagogisk, der anvendes i arbejdet med unge med særlige behov og som benyttes på den særligt tilrettelagte ungdomsuddannelse (STU).

Den person vi søger, skal varetage de daglige opgaver på vores STU-tilbud, kontaktpersons opgaver, planlægge, gennemføre og evaluere undervisningen, samt udarbejde og justere de unges uddannelsesplaner, samt etablere og evaluere pædagogiske praktikker mv.

Du skal have kvalifikationer indenfor dokumentation.

Det er en fordel, hvis du har kendskab til STU-uddannelsen.

Vi forventer at du brænder for området, har gode samarbejdsevner og en høj grad af faglighed og selvstændighed. Du har et godt humør og er engageret og insisterer på, og har lyst til, at ville lære vores unge mennesker noget afgørende og værdifuldt.

Det er en 37 timers stilling.

Vi behandler løbende ansøgninger og indkalder til samtale. Vi håber derfor, at du vil sende din ansøgning hurtigst muligt. Ansættelse pr. 1. februar 2021, men vi venter gerne på den rette.

Kontakt os på mail job@hjuldamperen.dk eller via knappen "Send ansøgning".

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Anders Flindt på telefon 39633322 /  20844830 eller på e-mail skolen@hjuldamperen.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.