Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

HMF Danmark søger Teknisk ordrebehandler til lastbilopbygninger

HMF Danmark er en selvstændig enhed under HMF Group A/S, som sælger HMF’s kraner og øvrige produkter i Danmark. På opbygningsværksteder i Galten, Roskilde og Nørresundby bygges kraner og forskellige ladløsninger på lastbiler. Vores egne opbygninger er primært med wirehejs, kroghejs, tippelad eller fastlad. Ud over at vi har vores 3 egne værksteder, sælges der kraner og ladløsninger til bilhuse og eksterne opbygningspartnere.

HMF er én af verdens førende producenter af lastbilmonterede kraner. Med hovedsæde i Højbjerg ved Aarhus, har vi for længst etableret os som international spiller med datterselskaber og forhandlere i det meste af verden, samt 540+ medarbejdere og i 2020 omsatte vi for knap DKK 900 millioner.

Store lastbilopbygninger med kran og lad
Med reference til den tekniske chef i HMF Danmark skal du i tæt samarbejde med vores sælgere, værksteder og eksterne partnere forberede produktionsgrundlag med tegninger og beregninger til vores lastbilopbygninger med kran og forskellige ladkoncepter. Allerede i tilbudsfasen vil du sammen med sælgeren være med til at få specifikationerne på plads med vægt- og stabilitetsberegninger så kran, lad og chassis passer sammen.

Du vil have din arbejdsplads i Teknisk Afdeling i Galten ved Aarhus, men du vil også have din gang i værkstederne i Roskilde og Nørresundby, samt have kontakt med kranfabrikken i Højbjerg.

Følgende opgaver knytter sig til stillingen

 • Udføre vægt- og stabilitetsberegninger på kran og opbygning
 • I samarbejde med chassisleverandør sikre, at kraftudtag, aksler og dimensioner passer til opbygningen
 • Beregne og dimensionere pumper og øvrige hydraulikkomponenter til opbygningen
 • Udarbejde oversigtstegninger for accept ved kunden og derved sikre, at aftalerne er på plads
 • Udarbejde arbejdstegninger på komponenter, som indgår i montagearbejdet med opbygningen
 • Sikre, at de rigtige komponenter bliver valgt
 • Være med til at udvikle vores arbejdsgange og dermed sikre en løbende optimering

Faglig profil
Du har en maskinteknisk produktionsteknolog-/maskinteknikeruddannelse med mindst 2-5 års relevant erfaring med maskinkonstruktion, beregninger og design af styrkebærende stålkonstruktioner. Du er erfaren bruger af 2D/3D CAD-systemer (Vi bruger AutoCad og Solid Works) og du kan selvstændigt udarbejde tegninger og teknisk dokumentation. Du er vant til at arbejde med standarder og regulativer i forhold til myndighedsgodkendelser. Du begår dig professionelt i skrift og tale på både dansk og engelsk.

Hvis du har erfaring med lastbilopbygninger, entreprenør- eller landbrugsmaskiner, vil det absolut være en fordel. Det vil også være en fordel, hvis du har kendskab til hydrauliske systemer, pneumatik og el-styringer.

Personlig profil
Du arbejder systematisk og struktureret. Du samarbejder godt og arbejder effektivt i både teams og selvstændigt. Du er ikke bange for at udfordre det eksisterende og brænder for at optimere og forbedre produkter og processer. Du sætter pris på at blive udfordret både fagligt og personligt. Når en opgave er i dine hænder, kommer den sikkert i mål til tiden.

HMF tilbyder:
Et spændende job, hvor du kan:
 • sætte dine kompetencer i spil i en flad og uformel organisation, hvor du vil få stor indflydelse på måden, vi laver lastbilopbygninger i fremtiden
 • se den enkelte ordre på kran, lad og opbygning blive til en avanceret komplet lastbilopbygning
 • blive en del af en international virksomhed med spændende markedsledende produkter
 • arbejde i en uformel atmosfære, med engagerede kolleger, hvor vi sammen skaber et godt arbejdsmiljø

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.